Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

я думав, що пишу про високі штрафи, а виявилось, що про гаїшників.... телепатія....

ми говорили про пенсіонерів, у вас пенсіонер - то з 90 років?

нє, мене шляк не трафляє, просто, пишу тоді, коли ваші аргументи дитячий садок нагадують.

Останнє редагування модератором: 29 гру 2008
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Миху, ви тут протягом теми не надто шанобливо про даїшників писали (до речі, я розумію, що вам більше подобається літера Г на початку абревіатури автоінспекції, тільки це русизм;))...
    Навмисне гілку переглянула й для вас знайшла.
    Ви лише в інтелекті водіїв маршруток не сумніваєтеся, зате про інтелект ментів усе знаєте краще за них. ;)

То вам, миху, нагадають. Ми в різні дитячі садки ходили. ;)
    У своєму я могла вчити російськомовну виховательку народних українських пісень і мого тата за це нікуди не викликали.
    У кожного свій дитячий садок. От тільки вам мого, а мені вашого не зрозуміти. Не росла я в союзі, не навчили мене "того" мислення. :pardon:
    Ви говорили про глибоку старість, миху. ;)
    Я розумію, що в Україні доволі рано надається пенсійний вік, через середній вік смертності вочевидь, але ж то не значить, що ті, хто на пенсії, вже старі. Чи значить?
    До речі, про дитячий садок. :haha:

Останнє редагування: 29 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, який титанічний труд!

Хто з ними стикався, той знає про що я казав.

4. Liliyah Romanova

Той, хто часто їздив у маршрутках, теж розуміє, про що я. ;)
    Кожна монета має дві сторони, миху. Таке життя. :tongue:
    Для вас, миху, не одну гілку перекопати можу. :tongue: :give_rose:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шо, Чесно?

6. Liliyah Romanova

А ви ще не помітили? :haha: :haha: :haha:
    :give_rose::give_rose::give_rose:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну так.... гілка ж - не город на дачі.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Верховна рада внесла зміни до закону про субсидії. У звязку з тим, що штрафи високі, а рівень життя низький з першого січня 2009 року вводиться субсидія на штраф, вартує до бюра ЖЕКу принести протокол зі штрафом і наступного місяця він буде компенсований на 80%.
    Ось так.

9. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

это шутка??????????????????????о_О

• Подобається Подобається x 2
  10. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Народ, кого зупиняли менти - вони за цивілку запитують? Ато в мене вчора закінчилася, а завтра неділя і страхова не працює, а треба буде виїхати. І які там штрафи за відсутність цивілки?

11. Сашко

Сашко Well-Known Member

Особисто мане за 1 рік 1 раз і запитали, а взагалі по закону підлості можуть і спитати, хоча при святах малоймовірно, а от на наявність алкоголю протестять це точно!

12. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

недавно співробітника зупинили, права забрали. а почалось все з того що він ніби то пяний за кермом, відмова подихати вже у використану трубку і спричинила здоровезний скандал по серед дороги. експертизи не було, аналіза крові не брали, а права вилучили. і як це назвати???!!!!

мене декілька разів зупиняли, про цивілку ніц не питали, точніше у них змоги не було спитати, я їм кіпу питань позадавала, то вони певно і забули як їх звати та де вони працють. як то кажуть, найкращий захист це напад.

13. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Головне - щоби стирчав тікет. Ну обріжте "2008".

Майте при собі поліс, доведете, що вчора скінчився, а Ви переплутали там 11 чи 14 січня.

В мене якось давно вкрали талон техогляду, я відновив, але на скло став чіпляти професійні копії з голограмою торішнього талона. А оригінал возив серед документів.
    Уявіть собі, двічі менти помічали (зупинивши з інших причин). Особливо тупим довелося доводити, що "фальшак" - це коли я йому в руки дам, а на склі хоч чортиків можу клеїти.

14. Daisy

Daisy Well-Known Member

Тут таке не проходить, має бути оригінал. Навіть якщо наклеїно, треба мати ще один, який даєш в руки:)

15. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

у нас в городе сейчас новая фишка - скрытая сьемка, а потом приходит квитанция - приглашение в гаи, при чем фиксируют практически любое нарушение от стоянки где не надо до превышения скорости ....

16. Daisy

Daisy Well-Known Member

В нас ще приходить фотографія:)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

а у нас фільм на дівіді з перекладом на українську мову.

• Подобається Подобається x 3
  18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Миху, ви мабуть подумали що глянцева:blush:
    Якщо буде фільм, з вами у головній ролі порушника, вишліть мені будь ласка, я навіть витрати компенсую;)

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

В нас такий нумер не пройде. Як вас поліцейський спине краще мовчіть як риба і робіт вигляд що ви дуже жалієте про те що сталось. Мол прості мать засранца. Віноват ісправлюсь. А документи він зразу буде вимагати і якщо у вас, борони Боже, хоч десь щось не так - плакали ваші дєнужкі. А якщо папірці в порядку то можна відговоритись. Хоча рідко. Залежить від того чи план на той день виконаний. :)))

20. Liliyah Romanova

Ми одного разу відговорилися. Їхали по парквею зашвидко. Поліцай з протилежної смуги травичку переїхав і за нами. Ну, ми йому сказали, що лазничку шукаємо. :))) Він віддав документи і сказав: "скоро буде з'їзд, там знайдете. тільки це не привід, аби забитися на дорозі через перевищення швидкості". Отаке буває. :)))

а де твій аватар? :)