Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Розкажіть, цікаво.

2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

я вам наводжу порівняння. правопорушення і їх покарання.

звичайна логіка, адже ні одна нормальна людина з моральними ціннрстями не буде захищати гвалтівників і т.п.

угу... але ви забули про такий маленький фактор як з/п у конвертах і тіньова бухгалтерія. у канаді зовсім інший менталітет населення, коли робиш зауваження, в канаді на нього реагують, виправляють і роблять висновки. а у нашій країні можуть послати так, шо потім довго дорогу додому шукати будеш.

як то кажуть: лох ето судьба. в житті мені ніхто нічого не дописував, і не обвинувачував у тому що я не робила. можливо просто потрібно навчитись з людьми спілкуватись нормальним тоном???

що таке 250 грн. на сьогоднішній день???? раптом одна вечеря на двох в середньому ресторані.

я за кермом кожний день і чим довше впроваджені нові штрафи тим спокійніше стало їздити, але всерівно трапляються фраєри.

після протоколу має бути суд, опісля суду рішення подається до судового виконавця, він вам має прислати лист що ви такий поганий і не заплатили штраф, тоді ви йдете до нього він вам виписує квитанції, які можна оплатити в любому відділенні ощадбанку

Останнє редагування модератором: 29 гру 2008
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

О.... я й не думав, що порушники ПДР - то гвалтівники.... прям терористи які, нє?

А ви забули про пенсіонера, який має скромного Жигульонка для їзди на дачу і не обідає в ресторані на 250 гривень.

справа у не спілкуванні, а у реальному житті. Ті, хто придумав ті штрафи і ввів закон для них то не штрафи, а так.... копійки, і для них всі решту прості смертні - лохи як би ми тут гречно не спілкувались.

справа у не спілкуванні, а у реальному житті. Ті, хто придумав ті штрафи і ввів закон для них то не штрафи, а так.... копійки, і для них всі решту прості смертні - лохи як би ми тут гречно не спілкувались.

ага.... суд.... "размєчталісь".... після протоколу - оплачення бабла до 15 діб, а потім, якщо не оплачено, штраф подвоюється.... Оскільки нові ПДР складені для лохів, то в суд сам лох і мусить подавати, якщо не згідний і там, у суді доводити, що він, лох, - не слон.

Ну я "поняв", що у вас зарплата не 1500 гривень.... можете платити.

• Подобається Подобається x 1
  4. Малесенька

пенсіонери це особливо небезпечеа категорія водіїв, я б взагалі у них права забирала.... але це окрема тема.

не у зарплаті річ, просто стараюсь не порушувати і перш за все потрібно мати повагу на дорозі!!!! а не так шо ви лохи, а я модний пацан вмію їздити.

за вісім років водіння три протоколи один був попереджувальним, а по інших заплатила штраф, робіть висновок самі.

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

І хто тут модний "пацан"?

А ви не подумали, що колись і ви будете тим самим пенсіонером? Чи головне - то зараз, а там - трава не рости?

• Подобається Подобається x 1
  6. Малесенька

подумала і якщо я буду становити загрозу для суспільства, то мінімізую наслідки своїх дій. як мінімум пересяду на громадський транспорт. це не залежить чи я буду пенсіонером чи тридцятирічною людиною.
    в Італії зробили правильно, кожні 10 років перездаєш на права і чим ти старший, тим менший термін між перездачею, але у нас це перетвориться на додактове стягнення хабаря, нажаль це так. а на рахунок пенсіонерів, от мій дідусь вже кілька років за кермо не сідає, не тому що не хоче, а тому що я у нього права забрала. по місту катається на громадському транспорті, а на село і я відвезти можу.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ви зараз так вважаєте, сьогодні, а коли станете пенсіонером, то може так статися, що ви ніколи не вважатимете, що робите комусь загрозу, а навпаки казатимете: ця молодь гасає, як дурна. А можливо у вас заберуть права онуки, як ви у дідуся свого забрали і скажуть: їдьте собі громадським транспортом!
    Доречі, дід - дідові - різниця. Є дід і у 60 років і у 82.....

8. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

эй пока есть статистика, там очень мало дедушек наехавших на кого-то, дедушки со старенькими жигулями наоборот очень аккуратно ездят, влетают чаще других "крутые" типа распальцовка - море па калена, сопляки которым пап купил тачку -уау телок промчать, и забуханые идиоты, разумеется не все так однозначно и бывало всякое, например уснул дальнобойщик, или водитель автобуса с детьми, к сожалению все это сам видел ...... штрафы понижать некоим образом не стоит, и на суд - самый гуманный в мире тоже надежд мало, делопроизводство у нас убивает любое дело, конечно ГАИшники будут брать, ибо ..... обещал рассказать, не смог найти письмо гаишника .....
    в общих чертах ГАИ в Украине:
    - ты можеш делать что хочеш но обязан обеспечить:
    а) конкретную сумму ежедневно своему начальнику
    б) конкретную сумму инспекции по личному составу - аля чистые руки
    в) заправка и ремонт служебного автомобиля - твои проблемы

Любые вопросы решаются, убрать нарушение из базы данных - легко,
    новые права - легко, техосмотр, скажу честно его по закону проходят только лохи ....
    честный инспектор ГАИ не возможен по определению, ибо он уже фактом своего существования обязан обеспечить по инстанции поступление средств ... разумеется есть порядочные люди которые существуют в этих рамках, есть герои погибшие при исполнении, задерживая какого нибудь подонка ..... но вся служба целиком, коррумпирована насквозь ... увы но это касается всех надзорно-профилактических органов ........ абсолютно всех, и МЧС и прокуратуру, и суд и санстанцию , вобщем - капец ..... не верте телевизору никто с коррупцией у нас не борется, ибо сие вообще не возможно .... все что видим элементарное очковтирательство и показательные порки ... (вылез за рамки темы, ссори)

• Подобається Подобається x 5
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Розумно написано. Чому? Бо правда. Так воно і є у житті. А то тут затіяли про порядність і про інше.... Життя нажаль є трохи іншим, подобається комусь то, чи ні.
    Так, то тре виправляти - згоден, але ті виправлення мають бути і у міліції і у учасників дорожнього руху, а не просто - наложили високі штрафи і хай лохи платять.

Останнє редагування: 28 гру 2008
  10. Liliyah Romanova

Миху, зараз зима й пенсіонерам можна не перейматися, як там дача, сидіти собі домів і до свят готуватися. ;)

А як щодо статистики провокування аварійної ситуації. Тут вони ТАК їздять, що за голову схопишся. Таке враження, що лише вони на дорозі, а навколо глухий степ. :dntknw:
    о_О о_О о_О
    Без коментарів.

Останнє редагування: 29 гру 2008
  11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а вгорі піраміди хто? Певно Луценко... А на такого пурєднуго хлопа виглядав... нє?

• Подобається Подобається x 3
  12. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

В нас їздять так, що заголовусхопишся, водії маршруток.
    А пенсіонери вчилися їздити ще тоді, коли права не купувались.
    Так огульно говорити про людей відштовхуючись тільки від їх віку чи соціального стану, трохи обмежено, пардон. Фраза з категорії "Жінка за кермом - як мавпа з гранатою", чи "Всі блондинки....." ну і т.д.

• Подобається Подобається x 4
  13. Liliyah Romanova

Та це я знаю. І так було відтоді, відколи вони з'явилися, здається. Виправте мене, якщо я помиляюся, але там за кермом одна рагульня, інтелект не проглянеш і з лупою, на жаль... Я надто добре пам'ятала, як вони їздять (таке НЕ забувається!!!), тому як була у Львові цього разу, надавала перевагу трамваям, якось воно мені безпечніше було. У маршрутці кілька разів їхала, то враження лише негативні, як і мої спогади про тих вар'ятів... Нераз доводилося попросити, аби не курив, бо на передніх кріслах кілька діток сиділо, нераз жахалася, коли вклинювалися в рух, переїжджаючи із Зеленої на Франка... Одним словом страхіття. Як можна таке :cesored::cesored::cesored: за кермо пускати взагалі???
    А пенсіонери таки справді різні бувають. І тут не справа, коли вони права отримували, чи на них здавали. Тут теж важко узагальнювати.
    Тут як їдуть ті, яким 80 і більше, то страшнувато неподалік знаходитися. Вони ніби й не порушують нічого, але водночас цілковито не вписуються в загальний потім, не знаю, як це пояснити краще...

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

От буде вам 55 і сидітимете дома і пектимете пампушки.

гм.... мірялися інтелектом?

але вам то добре вдається.

15. Liliyah Romanova

Миху, не повірите, але буду. А знаєте чому? Бо я не маю традиційного українського потягу до землі й не люблю в ній порпатися та щось вирощувати самостійно. Тому дачі в мене не буде, я навіть про неї ніколи не мріяла... Може, колись то й зміниться, але мені більше подобається тутешній та європейський стиль, коли дача - це відпочинковий будинок, а не поступове звикання до землі. :)))
    Я волію купувати в тих, хто цим професійно займається та з покликання чи любові до землі. :)
    Ну, миху, якщо ви не бачите, який інтелект у тих водіїв, то я вам щиро співчуваю.
    От скажіть мені, яким бовдуром треба бути, аби закрити двері між мамою й дитиною на зупинці? А свідком саме такої ситуації я була. А рушати, ще не прикривши двері?
    Як на мене, якщо хтось людей трактує, як худобу, а не як людей, то це про нього ж і свідчить. Тільки не починайте банальні конфронтації, аби лише протиставитися. Нізащо не повірю, що ви сліпі й того всього не помічаєте. Хоча, тут напевно треба питатися, коли ви востаннє маршруткою їздили. ;)
    Та хто не без гріха. Тільки я завжди маю в думці на увазі, що кожне узагальнення хибне й завжди є винятки, котрі однак лише підтверджують правило. Як то не сумно, іноді.

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

:give_rose: увы имею отношения к реальным случаям и реальной статистике именно происшедших ДТП там дедушек практически нет .... просто отдельных "резких" ребят , дедушки раздражают иш ты едет по правой полосе 60 км. в час, а тут "чисто пацан" опаздывает, он и фарами моргает и так и сяк а дедушке пофиг едет свои 60 - и все, правда пацан забывает что в городе 60 - крайняя скорость так что уж лучше дедушки ... приведу случай у нас был на прошлую Пасху, шел дедушка по тротуару никого не трогал, рано утром из церкви, на перекрестке два "блюстителя" скоростного режима нашли друг друга, в результате у одного автомобиля вылетает двигатель и убивает дедушку . .. так что штрафовать и правил лишать таких ездоков надо безжалостно ....

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

не повірю і знаєте чому? Бо зараз вам 25 і для вас 35 - то вже старість, а 55 - то глибока старість, АЛЕ все міняється і прийде час, коли ви скажете: 60 - то ше молодий чоловік. Все відносно у цьому світі. Повторюсь, у вас є один "недолік" - ви ще зовсім молоді, але то не біда, то скоро минається само по собі.

Ні, лілю, я знаю навіть особисто одного шофера і він не виглядає на "нижче плінтуса".

У вас певно дар видіти інтелект на відстані.

18. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

це ви про дзеркало?
    і ви йому вірите?
    у вас є тільки одна хиба в розумуваннях - ви все міряєте по собі :)
    так зване "хуторянство" на цьому і побудоване - все міряти по своєму хуторі.
    Все, що не підпадає під ваше мірило - отримує ярлик, - і баста.
    ==
    А якщо щось лихе "неочікувано" станеться - далі читайте в синопсисі -

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

я вірю у те, що шофери бувають різні. Нелегка у них робота.... з 5 ранку - до 12 ночі.

20. Liliyah Romanova

Яка би робота не була, людина має лишатися людиною, особливо, якщо з людьми працює.
    А щодо узагальнення, то ви ж узагальнюєте щодо лікарів, то і я пишу своє загальне враження від водіїв маршруток. Якщо є 1-2% хороших водіїв, то я в це вірю й щаслива, що вони є. На жаль, я на такого лише раз натрапила. А за перебування у Львові 2 тижні взагалі ні разу. :pardon:
    Знаєте, миху, забавна річ. У вас чомусь так виходить, що всі даїшники нЕлюди, а от водії маршруток - просто перепрацьовані люди. :)))

Миху, я і зараз вважаю, що 60 - це молодий чоловік. Старість то коли вже за 90. Ну, може, 85. Хоча в нас деякі в 60 вже вмирати збираються, але тут тяжко.
    Угу, миху, мій недолік минеться, а от ваш уже навряд чи... :haha:
    Ви мені завжди так пишете, коли вас шляк трафляє, або аргументи закінчуються. Пишіть ще. :))) :tongue:

а де твій аватар? :)