Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Може й так, але ж є кілька факторів.
    Криза могла змусити брати хабарі, хоч вона ж і підсилила страх перед штрафами...
    Відомо ж, що протистояти звичці дуже важко. А тут таки протистоять, і досить довго.

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

нагадаю - доки грубий схудне - худий здохне.
    теж нагадаю - ми живемо в країні рапортів. Ще з часів п'ятирічок.
    також нагадаю - була така державна програма - "всім вийти з тіні" - з радісними рапортами. І "місячники чистих рук" і таке інше - теж було.
    ==
    Не думаю, що є сенс говорити про успіхи раніше, ніж за рік - і на основі річної статистики.
    Особливо якщо врахувати "сезонність" ДТП

• Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

то був рекламний ролік..... по тому ящику всьо шо завгодно можут пувісти....

• Подобається Подобається x 3
  4. Гена Букин

Гена Букин Well-Known Member

А, я вот телевизор не смотрю. А, на машине ежедневно езжу.... нихрена не уменшилась. А, как 18 туманчик был так вообще, что не какая-нибудь развязка, так дтп...

• Подобається Подобається x 4
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А від чого аварійність мала зменшитися? Що сталося такого?
    гаїшників замінили?
    -ні.
    щось зроблено, щоб гаїшники працювали краще?
    -ні.
    хіба не чим більше порушень - тим краще працює даі?
    -так!

шо змінилося організаційно, юридично, менталітетно?
    -нічого!

Збільшили обсяг надходжень і всі питання вирішили.... нема проблем!!!! а статистика буде та, що треба, не хвилюйтесь.

• Подобається Подобається x 3
  6. afterstep

за винятком - "звісток з лінії фронту".
    Кількість загиблих на дорогах (тимчасово) зменшилася.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

з статистикою у нас все було так, як треба.

Так, але хтось тут писав, що то ще не термін, мало часу пройшло.... от тільки не пригадую хто....

8. afterstep

це - відверта брехня. Якраз статистика смертей у нас завше була на висоті

так: і я підтверджую - треба рік, щоб переконатися, що з того дива буде пиво.
    і треба рік, щоб ота-от прокладка між кермом і сидінням - звикла до того, що правила слід виконувати самостійно - навіть якщо голубого з патиком немає.
    А то вже зовсім як корови на пасовиську - пастух відвернувся - хвоста задруть та в шкоду лізуть....

• Подобається Подобається x 2
  9. Varvar

Varvar Well-Known Member

завуальована реклама/антиреклама марки авто ? :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

на висоті.... це точно... особливо запямяталася оця фраза "серцева недостатність"....

а голубий з патиком виконує план, йому чим більше штрафів - тим краща робота, а за дисциплінованих водіїв його по голівці не погладять.

Останнє редагування модератором: 22 гру 2008
  11. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

миху, чесно кажучи я не розумію вашої позиції стосовно нових штрафів. ви ж напевне не висловлюєте свого невдоволення що до терміну покарань вбивць, крадіїв, гвалтівників і т.п. ви ж напевне не говорите про те що його несправидливо покарали, коли злодій витягнув з вашої кишені гроші, кровно зароблені вами і т. п. так чому ми ведемо дискусію стосовно великих штрафів???? адже пяний водій, це потенційний вбивця, так само перевишення швидкості може призвести до втрати контролю транспортного засобу і спричинити наїзд на пішохода.... так ще багато прикладів можна навести. і про плани... плани є у всіх силових структурах, не залежить це від того чи ти інспектор ДАІ, чи слідчий чи працюєш в СБУ, чи просто працівник. адже завжди є порушники правил і завжди з ними треба боротись.

• Подобається Подобається x 6
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

я теж не розумію те, що ви пишите. Звідки інфа?

яке то відношення має до ПДР?

ну... якщо би ви уважно читали, то би знали, що не проти розміру штрафу за пянство, не проти навіть помножити на 2 з вашого дозволу.

у інших силових структурах історія трохи інша. вони не люблять займатися справами, які важко розкрити. Напишіть заяву, що вам вкрали мобілку і вони вас будуть вговорювати, щоб ви не псували їм показники.
    що до даі, то їм легше в тому плані, у них все просто - чим більше порушень - тим краще, скажіть, що я не правий.

А штрафи зависокі, вищі, ніж в Канаді, наприклад, по відношенню до зарплати. Чиновники своє питання з фінансуванням вирішили за рахунок лохів(вибачте, так називають нас дупутати і чиновники), а до порядку на дорогах воно має відносне значення - не будуть порушувати - будуть порушення малювати , адже план на грошові надходження ніхто не відміняв. А тим часом, чиновники вважають, що порядок на дорогах наведено, у них немає проблем, проблеми будуть у нас і ми з ними будемо наодинці: будуть стояти знаки де попало і на невизначених відстанях від дороги, будуть штрафувати у сумнівних випадках, будемо самі бігати в суд і доводити щи ми не слони (бо гаїшнику назвати вас слоном - просто: записав протокол і ви слон, а вам прийдеться в суді доводити, що ви не слон, що пан міліціянт помиливсі). Я - за штрафи, АЛЕ в межах до 250 гривень(крім пянства). я за те, що якщо суд скаже, що штраф 800 гривень назначено неправомірно, його сплачує той, хто наклав той штраф. Я - за права громадян, а не чиновників. А ви?

13. m@rmon

m@rmon миється в бані

Як на мене, питання штрафів (як і їх розміри), це досить відносні поняття! Якщо я не можу собі дозволити придбати коштовне авто це ще не значить, що я буду ходити пішки!

Для мене безперечними речами є те, що:
    - Штрафи мають бути такими, щоб суттєво били по кишені порушника. Бо розмір штрафу який співрозмірний з вартісттю одного сніданку, безперечно нікого не лякатиме, а тому все більше і більше автомобілістів будуть мати СВІДОМЕ бажання порушувати любі правила;
    - Штрафувати (та обмежувати свободу) треба всіх! В цьому аспекті пішоходи виступають винуватцями в дуже багатьх випадках. А то в нас злодіями вважаються тільки водії "на підпитку", але чомусь не пішоходи "під шафе", що можуть раптом з'явитися на дорозі і потрапити під автомобіль. Перших, безперечно, необхідно суворо карати.....алеж, що нам робити з іншими "нетверезими" учасниками дорожнього руху? Іх теж треба карати, і карати суворо. Адміністративні роботи і кримінальна відповідальність має стосіватися всіх хто сворює аварійні ситуації, і не дай Бог наносить шкоду майну і здоров'ю інших людей і тварин.
    Але, як на мене, проблема не в прийняті відповідних законів, а в механізмі їх застосування. Ви зверніть увагу на процедуру сплати самих штрафів! Все побудовано таким чином, щоб примушувати давати хабарі (навіть адекватні штрафам) "на місці", бо ЦЯ процедура "з орігіналами" квітанцій та термінами сплати за порушення - просто безглузда! Якщо Ви хоч раз пройдете цей марафон то більше ніколи не схочете бавитися в порядність!
    А ще - фіксація порушення. Дуже цікаво виглядає законність того, що ваше авто хтось просто сфотографує - і це вже аксіома, але якщо ви запишите момент звалтування - це доказом в суді не буде! Категорії та критерії у всіх законах мають мати автентичність!

14. Liliyah Romanova

У нас зараз теж купа машин у кюветі. Погодні умови до нічого. :sad:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А давайте введемо акциз на виготовлення труни, щоб вона стала не по кишені може помирати будуть менше, нє?

16. Liliyah Romanova

Тут це дуже дорого. Багатьох спалюють, бо так дешевше.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

заборонити!!!! тільки дорого!!!!

• Подобається Подобається x 2
  18. Megan

Megan Well-Known Member

Люди, поможіть. Оформили на мене протокол. Реквізитів рахунку не написали. Бігаю з банку в банк - ніхто не знає куди перераховувати гроші. Може хто вже платив?

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

мдям... може то він виписав і з переляку забув вказати рахунок свого банківського конта... тіжкий випадок.

Я хоч ніц не маю проти міліціонерів але таких ідійотів в нас нема, може тому що ми ближче до мегаполісу. Може де там в степах Канзасу і є, хоча сумліваюсь.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Повышение штрафов это правильно, гораздо более уважительнее стали относится водители к ПДД а это в свою очередь чья то жизнь ... правда взяток брать меньше не будут, кому интересно могу поведать об "хозрасчетных" отношениях в ГАИ

а де твій аватар? :)