Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ех... цей молодечий максималізм.... але то пройде.
    колись і я був красивий.... триста років тому назад....

то не то.... то означає, як ви строго будете судити ближнього, так строго і вас судитимуть.

Останнє редагування модератором: 8 гру 2008
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Скільки чоловік їздить, ще ні разу не обганяв, де не можна. ;)
    Якщо він не певен, чи можна, то радше не обжене. Крім того, миху, тут теж не всі можуть платити штрафи цілковито. Сума вираховується поступово. :)

Я он мушу понад 1,5 тисячі штрафу заплатити державі за неправильно задекларовані доходи. І хоч не я то робила, а мені допомагали, і пропустили одну звітну квитанцію випадково, то мушу платити саме я. Я не кажу, що я з того тішуся, але помилилася - то платитиму.
    Навіть, якщо помилка не зовсім моя, а випадковість. І що з того? Це помилка. Крапка. А заплатити 1800 не така вже радість, бо це навіть більше ніж півзарплати. Чи я маю сказати, що це понад половина моєї платні і най зменшать мені штраф до 300 дольців? :)))

• Подобається Подобається x 1
  3. Daisy

Daisy Well-Known Member

Даїшники брали і будуть брати тому що в них є план який треба виконати, тобто набрати штрафів на певну суму. Чи не маразм? Взятками вони діляться з начальством, мусять дати якщо хочуть працювати, це теж певна сумао_О. Все це з слів сусіда, він теж там працював.:sad:

4. Liliyah Romanova

Ні, щодо цього інакше сказано: "і прости нам довги наші, як і ми прощаємо довжникам нашим". ;)

Перепрошую, але якщо ви мені закидаєте "молодечий максималізм", то може, я собі дозволю вам закидати "старечий маразм"?
    У вас іншого способу дискутування нема? :ireful1:

Останнє редагування: 8 гру 2008
  5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

і оце-ось пиміряйте до себе :) особливо - перед тим, як облаяти владу, чи лікарів6 чи повиголошувати промови про розміри хабарів та відкатів, які ваша уява повибудовувала :)
    Може, ви й правду кажете - про хабарі та відкати - але в такому разі моя вам порада: міняйте оточення. Це жахлива мука - жити серед таких людей-нелюдів :)
    особливо ніжним, не спотвореним жахливим впливом відьомських книжок, душам....
    Адже безліч людей, не розуміючи, що читати слід лише біблію - читають Гаррі Поттера....

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

і ніде не порушував, нє?
    доречі, диктування водію як тре їхати і де шо коли він має робити підчас руху - теж порушення ПДР.

та як вам сказати.... цитати то ви цитуєте, але трохи мимо того, про шо йде розмова.

але робити мали саме ви?

Останнє редагування модератором: 9 гру 2008
  7. Liliyah Romanova

Порушував кілька разів. У нього два гріхи зазвичай: паркінґ - але це штрафами за кілька разів вилікувалося, і гасання, улюблена швидкість 140, як починає швидше їхати, то вмикається сирена на сидінні по праву руку водія. :)))
    Але за всі рази, що порушував і зловили, заплатив, хоч і скрипіли зубами... А що робити? Порушив - плати.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

я не знаю канадських порядків, АЛЕ, як на мене, якщо ви виявили помилку самі, то це забагато, якщо ж ви намагалися приховати якісь дані про податки - то інша справа.

Нема питань. Кажіть розмір штрафу і розмір мінімальної зарплати у Канаді.

9. Liliyah Romanova

Та ні, не конче я. :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

ну не конче, але ви підписували декларацію про правильність даних.

вважаю забагато все-таки 1800 баксів... ви ж тим не нанесли шкоди державі на таку суму? То просто держава здирає з простого хлопа.... в Канаді видко теж маразм процвітає.... тре мені буде поїхати у Канаду і на виборах у парламент запропонувати нові штрафи.... думаю, багатьом то сподобається.... гггг.

11. Liliyah Romanova

Угу, водію громадського транспорту. У вас знову помішанє з попльонтанєм. Унікально. :)))

Ні, помилку виявила податкова, звіривши усі дані. Тут можна так, аби хтось робив то для тебе. Я подалася на апеляцію, але хтозна як то буде. :)
    Я не хотіла нічого приховати, просто помилилася й не підписала звіт з однієї з робіт. Просто у 2007 в меен їх було чи 5, чи 6, от і згубилась одна.

7,5 доларів за годину - це мінімум. Але не всі, хто заробляє 7,5 на годину працюють 38,5 годин на тиждень. Вирахуйте приблизно. Але - це повний день. А є ще парттаймові позиції.
    Штрафи десь тут coolzak виставляв, не буду дублювати. :)

Підписувала. Але я теж виявила у них помилку. Розбіжність у $800. Може, й вторгую щось. :)))

До речі, щодо штрафів, то врахуйте, що за суттєве перевищення на тиждень-два конфіскують машину. І ще й за місце на стоянці їхній, мабуть, платити треба.

Останнє редагування: 9 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

заваджати розмовами з будь-яким шофером - то є порушення, а особливо давити на психіку.

а штраф який?

13. Liliyah Romanova

Миху, вас вже заносить, здається...
    Хто давить? :nea:

А про штрафи я вже сказала, погортайте цю тему кілька сторінок назад, там coolzak писав.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну добре... заваджати, давити на психіку водію під час руху - не є порушенням ПДР.

Так не заносить?

15. Iriska

Iriska Well-Known Member

Ужасть... хоч бм й хтів хтось тут прочитати про про новий закон та порушення ПДР, то певно би точно визнав... психіка в нього порушиться від спроби знайти щось, ніж якщо йому хто буде капати на мізки збоку... Доречі, якщо водій їде по правилах і зважає, що поруч з ним не мішок з картоплею, а людина (ким би вона не була), то і психіка здоровіша і гаманець не бідніє.
    Стосовно не знайшов водія... Перепрошую, але за таку ЗП і комірника не дуже знайдеш, а відповідальність тамка поменше... Крім того, при використанні авто в робочих цілях, штрафні санкції мають бути як мінімум 50/50 - водій/фірма. Чи лоха шукають?

• Подобається Подобається x 2
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Було би... але є, як є. Така реальність нашого життя і з того тре виходити. Ну а для шофера 1500 гривень... ну як сказати... десь справедлива зарплата відносно інших... а скільки ви б платили?

або має тверду руку....:haha::haha::haha:.... бо одна справа розмовляти з водієм, а інша - пиляти і вказувати як їхати.....

17. Locke

Locke невиправний реаліст

При зарплаті чи пенсії 500-800 гривень не те що на машині, а і на трамваї їздити не будеш. Бо не буде за що. Да Боже, щоби на комунальні послуги і на хліб вистачило.
    В нас всі, блін, такі бідні, а подивіться на яких дорогих машинах їздять. Та й навіть експлуатація дешевого жигуля (бензин, стоянка, шини, ремонт і т.п.) обійдуться в кілька раз дорожче, ніж зарплата, на яку Ви апелюєте.

Останнє редагування: 9 гру 2008
    • Подобається Подобається x 3
  18. Iriska

Iriska Well-Known Member

В залежності від факторів... 1. чия машина 2. де утримується авто (фірма чи водій) 3. Хто здійснює тех обслуговування авто. 4. Вимоги до роботи.
    Скажу так... 1500грн це коли водій приходить о 9-ій ранку і о 18-00 йде додому, все решта його не хвилює, возить людину по місту.

А за тверду руку можна схопити... ще ніхто не знімав побої? Ненавиджу чоловіків, які вважають що фізична сила це признак чогось хорошого чи верховенства над іншими.

От-от...

Та складається враження, що стали на ахілесову п*яту... людина хоче робити те що хоче..., а тутечки цяцю забрали... Доречі... за всі хоцу в більшості тре платити...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

про руку - пожартував....
    а як, коли просто вИсадити з машини - теж ефективно.

уявіть собі, що люди живуть...
    ви виключаєте, що пенсіонер може бути у такій ситуації? не може їхати раз в місяць на дачу? чи пенсіонер не людина?

20. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Мих, що б Ви не говорили, а результат від нововедення існує... Вчора зловив себе на тому що переходив вулицю на червоне світло (для пішоходів, для авто горіло зелене), на початку переходу дав назад, бо побачив автомобіль. І що б Ви думали... водій зупинився і не сигналивши показав жестами "проходь" ;) , я розумію що я не правий, і за це міг би заплатити 50 грн. Але бачите як водіїв дисциплінує, пропускають коли треба, і коли не треба :)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)