Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Головне, що ви матимете відчуття сатисфакції. :)))

Ви, миху, менше через злостьтеся, то я вам і снитися перестану. ;)
    А взагалі, вам не позаздриш... :haha:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

не то... просто так влаштоване життя. б"є там, де "треба".

я? злощуся? від чого? мені вже років 5 нічого не сниться.

Останнє редагування модератором: 8 гру 2008
  3. Liliyah Romanova

Із ваших слів виглядало, що там, де мих скаже. :)))
    Тоді ви мали написати "то всьо відсутність снів".

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну.... не проти і такої думки.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

ось цей пункт найцікавіший

їду, скажімо, я, зовсім тверезий, зупиняє мене сержант петренко, а я йому всі ваші пункти, посилання на закони і конституцію та ще й диктофон під ніс. А він мені - ви п"яний, їдемо на медичну експертизу. Якщо я не погоджуюся, складають протокол шо я п"яний і відмовився від експертизи, викликають спецназ, мене крутять, машину на штрафмайданчик, мене в райвідділ. Звісно - краще погодитися. Тоді, як кара за мою законообізнаність, я втрачаю кілька годин часу на ті медичні процедури, виявляється шо я тверезий і їду далі по своїх справах. Так у мене на цілком законних і конституційних підставах вкрадено кілька годин мого часу. Питання - права качати не вигідно?

• Подобається Подобається x 3
  6. Daisy

Daisy Well-Known Member

Миху, тут ви праві і надіюсь що докажете це в суді, але я всеодно за високі штрафи. Знаю такого їздаця, що права купив і знаків незнає, за перших два дні нахапав штрафів, то тепер ходить пішки.:tongue:

7. Forest

Forest Moderator

Щиро бажаю успіхів, але щось не впевнений в те що приймуть, адже справи, пов'язані з порушенням ПДР не оскаржуються :sad:

8. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Я не знаю правила якої країни Ви читаєте, але в наших правилах слово "дистанція" зустрічається в трьох реченнях:

безпечна дистанція - відстань до транспортного засобу, що
    рухається попереду по тій самій смузі, яка у разі його раптового
    гальмування або зупинки дасть можливість водієві транспортного
    засобу, що рухається позаду, запобігти зіткненню без здійснення
    будь-якого маневру;

25.3. Швидкість руху колони та дистанція між транспортними
    засобами встановлюються старшим колони або за режимом руху
    головної машини відповідно до вимог цих Правил.

25.4. Колона, що рухається без супроводження оперативними
    транспортними засобами, повинна бути розділена на групи (не більше
    п'яти транспортних засобів у кожній), дистанція між якими повинна
    забезпечувати можливість обгону групи іншими транспортними
    засобами.

В більшості випадків саме тому :sad:

Хто Вам таке сказав? Оскаржуються, навіть дуже.

9. mota_boy

Та ну перестаньте, невже думаєте що таким способом тільки блатні здавали??? Та таких повно, "середньостатистичних громадян". І для них 500 то багато.

Розумієте, Мих, причина Вашої зупинки це не високі штрафи, а сам сержант (за умови що все відбувалось точно як Ви пишете), було б це 2 місяці назад, він всерівно б Вас зупинив, довчо читав нотації про позбалення прав (штрафом в 17 грн. ж тоді нікого не злякаєш) та канючив би двацятку. Уроди є всюди, а серед працівників ДАІ їх питома вага на душу населення є незрівнянно більша еніж в інших галузях. АЛЕ якщо Ви не будете оскаржувати це в суді а просто заплатите штраф, то так косити він буде на тому ж місці ще кілька років. Якщо оскаржите тільки Ви то результату також не буде (нажаль), якщо це буде робити більшість то того мудака виженуть з роботи. Бажаю Вам успіху в оскарженні. Тримайте нас в курсі.

Останнє редагування: 8 гру 2008
  10. Fedoryshyn_Lviv

Fedoryshyn_Lviv Active Member

Доброго дня. Історії цікаві, але де обговорення нових штрафів :))))

11. bora

bora Well-Known Member

Знайомим поштою прийшов штраф за перевищення швидкості на Пасічній. Певно не йому одному. Бо сьогодні їдемо - усі плетуться по ній як знак пише 40 км/год (в гіршому разі 50-55 км)

12. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

а Миху шо з того? га? витратить купу свого часу, нервів та може грошей, а в кращому випадку скажут жи не винен... а де грошова компенсація за то, шо го потурбували?
    А взагалі в таких випадках радив би ніколи не підписувати протокол або писати про вимагання хабаря (навіть коли то не робив, бо якщо він хамить і каже шо порушили, то і вам не тра го шкодувати), от тоді той протокол ніколи не попав би в суд... До речі, з суду тепер дуууууже рідко присилають повістки про сам суд, тому якщо хочете бути присутнім на "свому" слуханні, то краще підіть і поцікавтеся датою проведення в своєму райсуді

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

о_О
    Гм.... як це?
    Конституція каже, що кожен громадян має право на захист своїх прав....

поставили фіксатор зі знимкуванням, чи як?

Останнє редагування модератором: 8 гру 2008
  14. Iriska

Iriska Well-Known Member

Вигідно, якщо знати всі законні кроки. Інше питання чи достатньо у Вас на це нервів і часу. Розрахунок на те - що недостатньо. І ще... прямий приклад достовірності їх розрахунку:
    Доречі... якщо Ви офіційно працевлаштовані, маєте довідки про доходи, чи договора чи ще щось, що підтверджує здійсненя певної діяльсті за гроші, то Ви преспокійно подаєте в цивільному порядку позов про те, що поки Ви займались "єрундою" Ви недоотримали такий-то дохід, тіко то все має бути підкріплено документами.

15. bora

bora Well-Known Member

Я там сьодні розглядала усі стовпи - ніц не побачила:) Думаю усе простіше - вони ж мають переносні камери, а на Пасічній є де заховатись в принципі - от певно ДАЇ там полюбляє стояти - фіксувати. Вони ж якщо з "візирем" - то навіть не зупиняють авта.

16. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

якшо прийшов штраф, то мають бути знимки... знимки поштою не прислали?

17. mota_boy

А що з того дядьку який побачивши як дітлахи мучать тварину вхопить одного з них за вухо та добре потрясе???? А дітваки може перестануть то робити а може будуть то робити рідше, а якщо кожного дня будуть за вухо трясти, то і взагалі перестануть, от так. Може якщо у всіх перестане бути хата з краю то і мудаків в погонах менше стане, бо частину звільнять.

• Подобається Подобається x 2
  18. Liliyah Romanova

Спершу має поменшати мудаків у народі.

19. mota_boy

Може й так, починати ж треба не з когось а з себе. Я розумію що душа болить коли щось стараєшся робити правильно а бачиш як іншому все дозволено, але нема на то ради, починати треба з себе.

20. Liliyah Romanova

http://s60.radikal.ru/i167/0812/68/e44dead3aed6.jpg

Миху, то я не про вас. :haha:

Коли мені брат рік говорив про те, що рагулів в Україні побільшало, я йому ніби вірила, але коли до Львова приїхала й на власні очі переконалася... Це було єдина, з чим погодилася в цьому пості - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=352388&postcount=366
    Ви ж там живете! Невже одним людям видно, а іншим ні?

Останнє редагування: 8 гру 2008
а де твій аватар? :)