Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я ж кажу - молодець. часу доволі... теж непроти спацерувати.....Хоча ви явно лукавите... Хіба можна за 30 хв. зважаючи на всі пішоходні переходи.... ?

а яка у вас зарплата, Форесте, більше 1500 грн?

Останнє редагування модератором: 5 гру 2008
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А ви коли-небудь ходили? Я дуже сумніваюся.
    А в корках в центрі скільки часу тратите?
    А яке це має значення?
    Якщо хтось порушує, то нікого не має турбувати, має він гроші за це платити чи ні, окрім самого порушника. А не маєш зайвих грошей - не порушуй.

Останнє редагування: 5 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну я ж кажу - молодець!
    я, до прикладу, за день наїжджаю до 50... 60 км.... містом по роботі....
    розумію, знаю, що ви за день робили і по 100 км.... але я так не можу....:))):))):)))

пояснюю. У деяких країнах людей з різними достатками карають різними відповідними штрафами за одні й ті ж порушення, але то фігня, ваша думка ясно ж краща....

Останнє редагування модератором: 5 гру 2008
  4. Liliyah Romanova

І ви підкріпили такі слова фактами чи статистикою? Деякі країни? Які саме "деякі"?

Останнє редагування: 5 гру 2008
    • Подобається Подобається x 1
  5. Locke

Locke невиправний реаліст

Причому тут достатки? Всі рівні перед законом (див. Конституцію). Принаймі так повинно бути.

6. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Тут можливо і є раціональне зерно, можливо, було б краще зробити більшу вилку (алкоголь не рухаємо), для прикладу 200-2000 грн, і рішення приймати виходячи з віку та вартості авто, можливо так краще, але тут постає дуже багато інших питань (як реально на місці оцінити вартість авто і т.д., в чому його оціняти грн. чи долар)

Ну то в чому проблема Мих, нічого ж не помінялось???? :)

Сам не пробував, але багато знайомих тим заробляли в різні часи, жоден з них туди не від хорошого життя пішов :sad: АЛЕ... Таксистів та водіїв маршруток мало штрафувати їх стріляти треба. Так нахабно їздять ще хіба ДАІшники та депутати.

І я за великі, бо мудаків на дорогах дуже багато, особливо тоих що на права екстерном здавали, йому книжку правил в руки дай, то він стільки нового для себе знайде (не одного такого бачив)

Все відразу не буває, тим більше у нас.

Частково погоджуюсь, але не зі всім.
    Дистанція... де в правилах вона прописана в метрах? Та їдьте хоч 0,5 м. за автомобілем якщо встигнете загальмувати і технічні характеристики авто дозволяють зробити такий короткий гальмівний шлях.
    Швидкіть... Сам люблю на хорошій дорозі погасати, правда більше 165 мій ланос їхати не хоче, тай страшно, чесно кажучи :) АЛЕ, десь я вже писав, траса Львів-Стрий, Київ-Одеса, як на Україну шикарні двохполосні дороги, АЛЕ ДТП там стало більше саме після їх ремонту

Останнє редагування модератором: 7 гру 2008
    • Подобається Подобається x 2
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

В травні 2006 р. гравець німецької збірної Давід Одонкор на автобані А2 на швидкості 170 км/год занадто близько під"їхав до попереднього авто, вимагав дати дорогу, а потім обігнав його неправомірно з правої сторони по крайній правій полосі.
    31.10.2006 суд присудив йому за це порушення штраф в розмірі... 15.000 євро, зважаючи на величину його заробітків. Причому він був готовий заплатити і більше, лиш би його не викликали на суд з Іспанії, де він виступає в "Севільї". Бо за незаплановане відлучення клуб накладав на нього дадатковий штраф. Йому відмовили, і він мусів таки особисто з"явитися в земельний суд м.Реклінґхаузен, який виніс вирок.
    Не треба забувати, що в червні 2006 в Німеччині був Чемпіонат Світу, і Одонкор був на ньому одним з кращих гравців збірної і став національним героєм. Але це зовсім не звільнило його від відповідальності.

Запевняю вас, ті, що здали екстерном, як їздили, так і будуть їздити...для них 500 гривень - тіпа нє проблєма.... ну або гаїшника взують, щоб очі протирав, коли палку підносить...

8. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

перествали, але це було тільки тиждень, коли нові штрафи ввели. просто важко поділити і визначити суму взятки, адже це вирішує Київ, а потім доводить інфо до нищих ланок

9. Forest

Forest Moderator

трохи більша
    Дистанції прописані в правилах в десятках пунктів - дистанція парковки від дії знаків, об'єктів чи перехресть, дистанції відстаней між ТЗ, дистанції буксирування ітд - більшість з них прописана з врахуванням технічних можливостей авто років написання ПДР
    Це тому що люди там по 165 кмг почали їздити о_О

• Подобається Подобається x 3
  10. Liliyah Romanova

Мих закони зарплатою порушників міряє. Чомусь... :dntknw:
    Помінялося одне: штрафи були смішними, а стали страшними.
    Почуття гумору зникає при думці про такі штрафи. :)))

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

у декого зникне, а дехто просто візьме шофера на роботу.... от шофера шкода....

12. Iriska

Iriska Well-Known Member

Відносно знаків обмеження швидкості, актуальності і т.д. Нема такого поняття що був актуальний 40років тому, або зробили ремнот - зніми. Такі знаки появляються 60км/год - за квартал сталось 3 ДТП з летальними наслідками, 40 км/год - більше 3 ДТП щ летальними наслідками. Тому... тут нема актуальності стосовно давньої давності. Наприклад на Кн. Ольги раніше було сім знаків по сорок, тепер - нема жодного... тобто тривалий час там не було ДТП з лет. і відповідно знаки зняли.

Він має в будь-якому випадку їздити по правилах, і за це йому й гроші платять... А якщо працедавець вимагає швидкості щи ще чогось, то відповідно оплачує штрафи сам. І навіщо шкодувати людину, яка погодилась при даній ситуації на перних умовах працювати? То рішення ьтої людини, і не Вам судити чи жаліти... Не робіть передчасних висновків.

• Подобається Подобається x 5
  13. Малесенька

от зі мною в пятницю начальство каталось. я як порядний водій пристибнула ремінь, а він мені: а шо ремінь безпеки пристібати? моя відповідь: ну, якшо мене зупинять, то штраф будете платити ви, я вам його віддам. він тут же і пристибнув ремінь безпеки. мораль: якшо це стосується власної кишені, то починаєш думати двічі. адже кому хочеться викинути кругленьку суму з власного гаманця?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну... якою міркою відміряєш, такою і вам відміряють.

Ну канєшно.... буде блюсти.... а куди дінеться, йошкін кот? Хіба шоферів мало?

Останнє редагування: 7 гру 2008
  15. Liliyah Romanova

А я думаю, чого ви так усім так щедро відмірюєте, а то ви хочете, аби вам побільше було.... :haha:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ви не менше, повірте.

Порушення ПДР ДАЇшниками

З чого почати:
    - вас зупинив інспектор ДАІ, зупиняємось згідно ПДР
    - залишаючись в авто привідкриваємо вікно на 1/3 та в темну пору доби зачиняємо двері натиском на фіксатор дверей
    - вислуховуємо вітання інспектора, в якому повинно прозвучати ПІБ, посада
    - перевіряємо чи співпадає сказане з його посвідченням особи
    - нотуємо ПІБ, посаду та номер значка інспектора для подальших потреб
    - (якщо є) вмикаємо диктофон, для фіксації всіх його протиправних дій
    - взнаємо причину зупинки
    Далі варіантів море, але знаючи свої права, я думаю, що вас на довго не затримають…
    Можливо й не все виклав, та надіюсь, що комусь таки чимось допоможу. Все, що зібрав, виклав внизу. Перечитайте вдумуючись, спробуйте запамятати.

Водій механічного транспортного засобу:
    Повинен мати при собі (ПДР 2.1)
    - посвідчення на право керування транспортним засобом відповідної категорії і талон, що додається до посвідчення (а)
    - реєстраційний документ на транспортний засіб (б)
    - поліс (сертифікат) обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності наземних транспортних засобів (г)

На вимогу працівника міліції зупинитись а також (ПДР 2.4; 2.5):
    - передати для перевірки документи зазначені в п.2.1 (а)
    - дати можливість перевірити технічний стан, номери агрегатів та комплектність транспортного засобу (б)
    - дати можливість оглянути транспортний засіб відповідно до законодавства за наявності на те законних підстав (в)
    - пройти в установленому порядку медичний огляд для визначення стану алкогольного сп’яніння, впливу наркотичних і токсичних речовин (2.5)

17. Liliyah Romanova

Ви так добре все про мене знаєте... :haha:

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

На цьому фото дорога - місце, де ГАЇшник вздрів, що я порушив ПДР.

У протоколі записано. Обгін у місці з обмеженою видимістю.

Не знаю... може у нього й була видимість обмежена.... 510 грн. штрафу. Обганяв Москвич-412, який рухався 30-40 км/год.

Шо скажете, прихильники високих штрафів? Не хвилюйтесь за Миха, на вас те саме чекає.
    В понеділок подам в суд, у разі виграшу - повідомлю про справу у прокуратуру і начальнику ДАІ.

Останнє редагування: 7 гру 2008
    • Подобається Подобається x 4
  19. Малесенька

це залежить від погодніх умов. а ви що протокол підписали??? дали згоду на його звинувачення??? а у суді можна вже і сперечатись

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Сонячно. То на фото погода не та, а тоді, на Михайла 21 листопада взагалі було супер.

Згоду не дав.
    Якщо справу розкручу - викладу матеріал на форумі.

то всьо сни.....

а де твій аватар? :)