Новий закон про покарання за порушення ПДР

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем MARTINI, 24 вер 2008.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Воттє і пажалуста.
    Ваше крісло, карапуз, в Тевтонії нове коштує 38,95 євро. Хочете лінк і інфу - можу в ПП.
    Блін, колєра - треба кріслами на Львів зайнятися...

Останнє редагування: 20 лис 2008
    • Подобається Подобається x 8
  2. bora

bora Well-Known Member

І хендс фрі для мобільних в авто - в нас нормальних тут дефіцит:)

• Подобається Подобається x 5
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Чесний "якийсь"? Якийсь??? о_О о_О о_О
    Холєра, і в нас на міліцію нарікають? Той даїшник мав ще вштрафувати на більшу суму за пропозицію хабаря. Зануда добре написала, проблема не в міліції, проблема в самих людях. Самі дають, самі ж і "триндять" про хабарі потому. Святонькі які.
    Аж злість бере! :ireful1::ireful1::ireful:

Миху, от чесно зізнайтеся: скільки разів давали в життя хабара?
    Я можу чесно зізнатися, що тільки раз за своє життя, за залік із політології. Після того мені так було зле, що більше такого не робила взагалі.
    А ви?

Бо дитина замаленька до ременя дорослого. Ви ж не хочете, аби їй ременем шийку натерло чи ще що гірше.
    Платив і не шукав. Просто себе захищав у суді, аби суму штрафу зменшили, але вину признав одразу.
    І він за штрафи, які встановили в Україні.
    От чому ви проти, я не розумію.
    Є телефон, куди можна дзвонити й оправдовуватися. В Україні.
    Та і помилився - плати. Ви ж як грішите, то йдете з тим до сповіді, ні? Чи кажете, ой помилився, не прийміть за гріх.
    От і дорожіть. А ви стаєте на бік порушників. Месіянство?
    А конче хотіли? :)))
    Так про це вже писали. Цитувалося статтю із законодавства. Яму можна об'їхати, максимально зважаючи на безпеку інших на зустрічній смузі.
    Але крісло має спеціяльний гачок, що понижує пасок до рівня плечей дитини.

• Подобається Подобається x 1
  4. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

сьогодні мого співробітника зупинили даїшники, в центрі під знак поїхав. і тут за поворотом пост. так він їм взятку у 150грн. пропонував, а ті гордо відмовились і протокол вкатали на 350грн. може їм треба було план виконати? хто зна? чи вже дійсно настіки взятками перелякані, шо і брати перестали? бо раніше за 150грн. ьебе б даішник на руках носив би:mocking:

5. Liliyah Romanova

А що там із контрактною міліцією? Щось чути? Чи то лише в новинах поки заповіли й усе?

6. Малесенька

поки шо такого руху не чула і не бачила, а говорити то не мішки таскати...

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сьогодні вдень їхав з приятелем на його "Волзі".
    Бензин у нього предметно закінчувався, а наша улюблена заправка на вул. Щорса - на протилежному боку вулиці. Раніш усі робили лівий поворот через суцільну роздільну лінію.
    Розвернутися далі на вузькому Т-перехресті неможливо (машини пруть назустріч). А тут і менти пасуть - біля кіоску з випічкою!
    Я кажу - глуши мотор, вмикай лівий поворот, я тебе з понтом штовхатиму (ухил дозволяє котитися і так).
    Але ж біля колонки треба переїхати "лежачого поліцейського" і трохи на підйом. Благо, за Волгою став джип і мій приятель заїхав "своїм ходом".
    А ментам - дулю, дулю!

8. Liliyah Romanova

Та вже є проєкт і почали в тому напрямку рухатися.

9. Малесенька

вони то може і почали рухатись, та коли вони хоть шось для того зроблять?
    хоча не впевнена що володію точною інформацією на рахунок цього

вулиця кульпарківська теж би мала почати ремонтуватись з листопада місяця, і проєкт зробили і карти з обїздом роздавали
    а шо з того вийшло? пшик.

10. Liliyah Romanova

О, а чи ж я не казала? :)))

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

Ще бояться брати, а потім буде як завжди. Мабуть думають що можуть на підставних попастись і їм тепер, здається, можна тільки 100гр. з собою мати:dntknw:

12. Liliyah Romanova

Невже тільки я про контрактних даїшників чула?
    Кажуть, що їх будуть перевіряти, вони не матимуть права мати при собі більше 60 грн. Інакше отримають догану, а при другій зразу будуть звільнені. Над цим уже почали працювати в міліції. Крім того, контрактники будуть лише на рік-два, свого роду привілей чи як.
    Щось таке дуже сильно би допомогло при нововведеннях. Аби лиш із тим не затягували. Зустрічі й обговорення є вже зараз. Ще би фінансів назбирали на то.

13. Ольга

Ольга Well-Known Member

Наразі від нового закону моя сім'я лише позитивні враження має - на дорогах значно менше машин, і водії справді обережніше поводять себе за кермом. Дитина з народження в кріселку їздила і без закону.
    Також тішить статистика, хоч період часу малий але результат вагомий:
    Сподіваюся, що пішоходи теж стануть чемнішими...

• Подобається Подобається x 6
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це задуже просто.
    Хабарництво закладене і передбачене у нашому законодавстві. А написано воно так, щоб хабарництво процвітало.
    Основний камінь затору є те, що відповідальність за факт хабаря в одинаковій мірі несуть той, хто дає і той, хто бере. На перший погляд ніби все строго, але якщо врахувати, що дача є таємною, і той, що дає і той що бере не зацікавлені у видачі факту хабаря, то виявити хабар дуже важко.

Гаїшнику не пригадаю, щоб давав. Один раз він хотів 10-ку, то я попросив натомість книжку ПДР, про що він з радістю погодився.

Де ви вичитали, що я проти? Де? Я такого не писав. Я проти лише ТАКИХ високих штрафів і не більше. А штрафи сьогодні в Україні вищі, ніж у Вас у Канаді, і то вдвічі у відношенні до зарплат.

Штраф у нас в Україні накладає гаїшник (розмір штрафу), ну чи суд, а не телефон.
    І якщо будете при ньому телефонувати, то він скоріше дасть по повній програмі.

Ну ви і зрівняли!!!!! Божу справедливість і гаїшника.....Вас просто ніколи гаїшник не натягував на гроші, не грубив.... може вам і не прийдеться таке, хіба як гаїшник буде кобіта... злосна....

Думки такої не було навіть на горизонті.... так, поспілкувався...

Останнє редагування модератором: 21 лис 2008
  15. вільний_слухач

вільний_слухач Well-Known Member

коли то буде?
    фіг там, ше нагліші стали.... типу, "от шо мені можуть зробити, а тобі штраф великий впаяти"
    де статистика порушень ПДР пішоходами, де?

• Подобається Подобається x 4
  16. bora

bora Well-Known Member

З більшістю авто, (крім крутяків від яких суцільний стрес - бо при заторах через квартал буквально пруть в лоб по зустрічці як має бути) ситуація покращала. Але пішоходи.. Дійсно ніби на зло...І це при тому, що видимість вчора ввечері була гірше нікуди з-за дощу- вискакують на неосвітлених вулицях де попало, прямо перед капотом. Вчора мало не плакала..ну чому в людей хоча б інстинкту самозбереження нема???..я вже не говорю про повагу до когось чи відповідальність за те що є учасниками руху.

• Подобається Подобається x 12
  17. Mariya

Mariya Well-Known Member

Єдине, що можна зробити в такій ситуції - то зупинити машину, догнати пішохода, і натовкти його по задниці ременем добре, при цьому голосно розказуючи правила ДР.

• Подобається Подобається x 6
  18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Наразі добрі даішники вирішили покищо не штрафувати водіїв за розмову по мобільному під час керування авто і за відсутність аптечки у машині. :radist:
    Але не завжди так буде :)))

Останнє редагування: 21 лис 2008
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хтось тут справедливо казав, що для того, що не порушувати, треба зробити порядок з дорогами.

20. Liliyah Romanova

То не має більшого сенсу. Порядки треба робити зі знаками радше.
    Ідеальні дороги мало де і є.
    Я вже про це писала, зрештою. Тут часто такі ями, що колесо можна лишити, і знака біля них ніякого. Об'їхати хіба по зустрічній. Але тут є культура їзди, тому ті, хто на зустрічній спиняються, пропускають. Тяжко собі таке уявити у Львові, поки.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)