Народ, це гріх і сміх таке використувовувати в 2012 році. Такі програми відносяться до ряду реей, як і всякий киатйський непотріб, який продається на магазинних ТВ-каналах. Юзаєте вінду? Тоді у вас має бути включений UAC, вбудований фаєрволл, і стояти Microsoft Security Essentials (у вісімці він іде позамовчуванню як Windows Defender).
Яка ОС, такий і антивірус, пару днів назад до Авасту прийшов апдейт, який задетектив tcpip.sys і залочив всім користувачам інтернет.
хай краще хер стоїть, а MSE замилює собі очі десь на третій місяць юзання ---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ---------- апгрейдити залізо тре,а системі пофік який антивірус стоїть
але мені він все-одно більше подобається за всі інші....поки що немає альтернатив....може зілля пізніше попробую.... на ноуті сильно не поапдейтиш.....тому мені не пофік....
А мені каспер кілька місяців тому бдос видавав, і нічого мовчу, всі помиляються. ---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ---------- Можливо але за цей Лол мені дуже дякували в місцевій адміністрації + простий скриптик 80% вірусів на флешку не пускає, а глазік поки ще не пускав нічого. на відміну від антивірусів . Звісно краще лінукс, але не всі люди до нього готові. ---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ---------- - Видно що ви не мали справи з бухгалтерією - Ви їх спробуйте перевести з ХР на вісімку й викладіть на ютуб
Авторани на флешках це самий дитячий спосіб проникнення в систему з яким справляється будь-що крім нортона А коли люди беруть і всякі костилі пишуть аля скріпти і ЮЗБ ДІСК ГВАРДИ від васів пупкіних, це показує рівень знань в секторі ай-секьюріті. На компах ще мабуть віндовс ХР і 2000? Це решето для вірусів, бо для сімки/вісімки знайти ще щось, що пошкодить систему не так то і просто ---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ---------- Проблеми індейцев як то кажуть... Вісімка не дуже готова для корпоративного сектору, а ось всі нормальні кантори давним давно перейшли на сімки. ХР юзають переважно тільки держустанови, в яких системними адміністраторами працюють племінники головних бухгалтерш ---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ---------- Чим краще? Я сумніваюсь що ви приведете хоч один адекватний аргумент не рівня дитячого садіку аля опенсорс і на лінуксі немає вірусів ---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ---------- Напевно скачали перший реліз нового каспера? Тоді він в багатьох давав бсод, який моментально пофіксили. тим більше шо каспер юзати немає ніякого смислу в 2012 році з його мегакомбайном функцій, які просто зроблені для того щоб висосати гроші. Звязка Хром + адблок + МССЕ дає гарантію, що ви нічого не хапнете. Бо воно просто нізвідки не прилізе.
Нє, але тратять час щоб кожен раз знайти новий ключ, який не попав в блекліст. Або юзають трайалрезет (якщо він ще паше) А чо не 95-та вінда? Менше ж оперативки жре і місця на вінті займає.
для мене сімка чи вісімка поки що нічого нового не дає....смисл тоді який з них.....поставив би колись на новому ноуті....бо тут вже неохота робити перерозбивку дисків.....мало виділив під систему...
Якби він щось задетектив, він би дав знати. Значить ви юзаєте каспер мінімум 3 місяці, але ще нічого ним не зловили? Що й треба було довести.
я нічого вам не доводив....навіть не пробував але на компі має бути антизвір...який то вже справа смаку
так це смішно, але статистика не бреше, 50 відсотків досі сидять на ХР, а державні й на 2000 і з цим нічого не зробиш, Хочете усіх перевести на новішу вінду - профінансуйтке - я з радістю далі - де я писав про гвард? Це спроба пожартувати - тоді жарт не вдався.. Каспера я качав давно ще 7-ку, не так давно пробував яндекс версію - людям не сподобалось, Сам я на православному дебіані, але по специфіці роботи стикаюся не лише з 2000 але й з 98, і знаєте то досить стабільні системи, А от політики актіве директорі та інше річ хороша православна, але реально використовуються рідко, дуже рідко та й то не наповную. Так я аутсорс, і буваю не лише в простого люду, але в серйозних установах, але що характерно люди там більш капризні, особливо якщо "мають свого адміна" у всіх серсах цього слова. Так от ради справедливості - можна обійтись без антивіруса навіть на вінді, але юзери лаються, вимагають прав адміністратора, відключають все що можна, ставлять піратки, і так далі і тому подібне, а тоді приходжу я й ставлю ту саму тузлу, яка на диво працює, а більшого й не вимагається. я не працюю штатною одиницею, тому максимум можу розказати такому адміну що до чого, але влаштовувати курси не бачу сенсу. на лінуксі віруси є, але спробуйте їх запустити, а віндосовські - без вайна таки не фунціклірують, а ще я дуже люблю лінукс за легкість установки програм, за те що він сам усе оновлює, за те що йде на будь-якій машині, за те що він бляха таки глямурний - спробйте останні кеди ---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ---------- До речі про захист віндовсу та UAC