новий вірус f4448e25.exe

Тема у розділі 'Комп'ютери', створена користувачем hunter, 10 чер 2011.

1. tropico

tropico Well-Known Member

Народ, це гріх і сміх таке використувовувати в 2012 році. Такі програми відносяться до ряду реей, як і всякий киатйський непотріб, який продається на магазинних ТВ-каналах.

Юзаєте вінду? Тоді у вас має бути включений UAC, вбудований фаєрволл, і стояти Microsoft Security Essentials (у вісімці він іде позамовчуванню як Windows Defender).

2. ovod

ovod Well-Known Member

а я на xp користуюся тільки авастом...

3. tropico

Яка ОС, такий і антивірус, пару днів назад до Авасту прийшов апдейт, який задетектив tcpip.sys і залочив всім користувачам інтернет.

4. Forpost

Forpost Стоїк

хай краще хер стоїть, а MSE замилює собі очі десь на третій місяць юзання

---------- Додано в 16:41 ---------- Попередній допис був написаний в 16:39 ----------

апгрейдити залізо тре,а системі пофік який антивірус стоїть

5. ovod

ovod Well-Known Member

але мені він все-одно більше подобається за всі інші....поки що немає альтернатив....може зілля пізніше попробую....

на ноуті сильно не поапдейтиш.....тому мені не пофік....

6. tropico

Ось і підтянулись кухонні антивірусні аналітики.

Це вам піп в церкві таке сказав? :)

7. Djalin

Djalin Member

А мені каспер кілька місяців тому бдос видавав, і нічого мовчу, всі помиляються.

---------- Додано в 18:19 ---------- Попередній допис був написаний в 18:16 ----------

Можливо але за цей Лол мені дуже дякували в місцевій адміністрації :)
    + простий скриптик 80% вірусів на флешку не пускає, а глазік поки ще не пускав нічого.

на відміну від антивірусів .

Звісно краще лінукс, але не всі люди до нього готові.

---------- Додано в 18:20 ---------- Попередній допис був написаний в 18:19 ----------

- Видно що ви не мали справи з бухгалтерією - Ви їх спробуйте перевести з ХР на вісімку й викладіть на ютуб :haha:

8. ovod

ovod Well-Known Member

мені пофік на інщих....для мене поки що так.....

9. tropico

Авторани на флешках це самий дитячий спосіб проникнення в систему з яким справляється будь-що крім нортона :) А коли люди беруть і всякі костилі пишуть аля скріпти і ЮЗБ ДІСК ГВАРДИ від васів пупкіних, це показує рівень знань в секторі ай-секьюріті.

На компах ще мабуть віндовс ХР і 2000? :))) Це решето для вірусів, бо для сімки/вісімки знайти ще щось, що пошкодить систему не так то і просто ;)

---------- Додано в 20:03 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Проблеми індейцев як то кажуть...
    Вісімка не дуже готова для корпоративного сектору, а ось всі нормальні кантори давним давно перейшли на сімки.
    ХР юзають переважно тільки держустанови, в яких системними адміністраторами працюють племінники головних бухгалтерш ;)

---------- Додано в 20:04 ---------- Попередній допис був написаний в 20:03 ----------

Чим краще? Я сумніваюсь що ви приведете хоч один адекватний аргумент не рівня дитячого садіку аля опенсорс і на лінуксі немає вірусів ;)

---------- Додано в 20:08 ---------- Попередній допис був написаний в 20:04 ----------

Напевно скачали перший реліз нового каспера? Тоді він в багатьох давав бсод, який моментально пофіксили.
    тим більше шо каспер юзати немає ніякого смислу в 2012 році з його мегакомбайном функцій, які просто зроблені для того щоб висосати гроші.

Звязка Хром + адблок + МССЕ дає гарантію, що ви нічого не хапнете. Бо воно просто нізвідки не прилізе.

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а шо за каспера ше хтось платить?

11. ovod

ovod Well-Known Member

в мене xp sp2 + аваст і ніяких проблем....

12. tropico

Нє, але тратять час щоб кожен раз знайти новий ключ, який не попав в блекліст. Або юзають трайалрезет (якщо він ще паше)

А чо не 95-та вінда? Менше ж оперативки жре і місця на вінті займає. :)

13. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

5 хвилин і каспер знов працює.....не такий вже і час

14. tropico

5 хвилин скільки раз на день? Від чого він вас так захистив за останні 2 місяці?

15. ovod

ovod Well-Known Member

для мене сімка чи вісімка поки що нічого нового не дає....смисл тоді який з них.....поставив би колись на новому ноуті....бо тут вже неохота робити перерозбивку дисків.....мало виділив під систему...

16. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

останній раз то було 3 місяці тому

не знаю.....я не бачу як він працює

17. tropico

Якби він щось задетектив, він би дав знати. Значить ви юзаєте каспер мінімум 3 місяці, але ще нічого ним не зловили?

Що й треба було довести. ;)

18. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я нічого вам не доводив....навіть не пробував
    але на компі має бути антизвір...який то вже справа смаку

19. tropico

Все само довелось. Як завжди. Ви не перший, ви не останній ;)

А на стіні ковьор, ага. :)

20. Djalin

Djalin Member

так це смішно, але статистика не бреше, 50 відсотків досі сидять на ХР, а державні й на 2000 і з цим нічого не зробиш, Хочете усіх перевести на новішу вінду - профінансуйтке - я з радістю:yahoo:

далі - де я писав про гвард? Це спроба пожартувати - тоді жарт не вдався.. Каспера я качав давно ще 7-ку, не так давно пробував яндекс версію - людям не сподобалось, Сам я на православному дебіані, але по специфіці роботи стикаюся не лише з 2000 але й з 98, і знаєте то досить стабільні системи, А от політики актіве директорі та інше річ хороша православна, але реально використовуються рідко, дуже рідко та й то не наповную.

Так я аутсорс, і буваю не лише в простого люду, але в серйозних установах, але що характерно люди там більш капризні, особливо якщо "мають свого адміна" у всіх серсах цього слова.

Так от ради справедливості - можна обійтись без антивіруса навіть на вінді, але юзери лаються, вимагають прав адміністратора, відключають все що можна, ставлять піратки, і так далі і тому подібне, а тоді приходжу я й ставлю ту саму тузлу, яка на диво працює, а більшого й не вимагається. я не працюю штатною одиницею, тому максимум можу розказати такому адміну що до чого, але влаштовувати курси не бачу сенсу.

на лінуксі віруси є, але спробуйте їх запустити, а віндосовські - без вайна таки не фунціклірують, а ще я дуже люблю лінукс за легкість установки програм, за те що він сам усе оновлює, за те що йде на будь-якій машині, за те що він бляха таки глямурний - спробйте останні кеди ;)

---------- Додано в 21:28 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ----------

До речі про захист віндовсу та UAC

Останнє редагування: 8 гру 2012
а де твій аватар? :)