Новий вибух на Чорнобильській АС?

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Toha, 3 чер 2008.

1. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Відповідь: Новий вибух на Чорнобильській АС?

Щойно по телеку сказали, що аварія сталася в Словенії.Витік якоїсь там рідини.Радіаціонний фон нормальний.

2. demetris

demetris Well-Known Member

фігня це все...
    спека - голова в людей болить - потім поп'ють водички - горло. Побачили звод попжежників (на навчаннях) - значить аварія...
    Хоча в нас можуть і "не одразу повідоимити". Тому 3.06 своїх теж запроторив вдома сидіти )))

• Подобається Подобається x 1
  3. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ага..а потім директора по радіаційній безпеці звільнили..мабуть за навчання.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У 1986 український представник МАГАТЕ, який до того ж "нерівно дихав" до моєї мами, щодо деяких "обивательських" питань Чорнобиля, нагло збрехав у вічі - і мені, і моїй мамі. Як справжній Комуніст з великої літери. Довелося йому натякнути, що існують ще певні літери, куди йому було вказано.

• Подобається Подобається x 4
  5. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Если в 1986 году Вам было 34 годика,то маме скорее всего где то 54 ...ну что ж...бывает...:cowboy:
    Тем более ,что "представителей МАГАТЕ" в Киеве в то время было "как собак не резанных",на каждой улице,в каждом домоуправлении....
    Ого-ого...Вы свои 34 годика,знали ядерную физику и все что происходило на ЧАЕС лучше ,чем магатешник??????Похвально...похвально...тем более ,что Вы всячески уклонялись от посещения ЧАЕС в то время....
    П.С. "Помиляемся":cowboy: по маленьку Борисе?

• Подобається Подобається x 1
  6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Не помиляємося, Читателю.

Тоді готувалися до "Велогонки миру" (8-9 травня), мали з"їхалися ТВ-бригади з кількох міст (навіть із Москви).
    Ми дізналися, що персонал мав квитки назад, а в їхні автобуси можна було напакувати дружин і дітей наших, київських відеоінженерів. (до речі, одесити поїхали назад автобусом, а квитки віддали нашим сім"ям).

І саме тоді ходили чутки щодо планів "заглушити реактор дозованим вибухом".
    От я й хотів в того ****** дізнатися про ступінь небезпеки "до й після".

До речі, представник МАГАТЕ такого рівня був один на всю Україну. Ім"я - по-батькові пам"ятаю, прізвище забув.
    Думав - порядний мужик, а виявилось - боягуз і брехун.
    Більше про нього нічого не чув.

Так, я свідомо уникав поїздки "туди". Я не лікар і не пожежник.
    А для чого туди їздило ТВ? Для того, щоби сіяти брехню!
    І заради брехні ризикувати здоров"ям ?
    Ризикуйте самі, якщо Ви такий свідомий.

• Подобається Подобається x 3
  7. Forest

Forest Moderator

Почув ще одну версію, що це було - горе-технологи Черновецького мали завдання зробити мінімальною явку на вибори мера. Окрім потужних концертів за містом, куди безкоштовно везли молодь, розповсюджували такі чутки, розраховуючи, що люди сидітимуть вдома. Не знаю, чи це чутки чи правда, але цей пан виграв :)

• Подобається Подобається x 4
  8. Сірий Вовк

Сірий Вовк Active Member

Більш за все бентежело те, що всі про це говорили, а ЗМІ мовчать. Добре якщо це брехня і ми не дізнаємось правду з часом.

9. maxis

maxis Member

Багато пліток беруть початок з Франківська. Там МНС проводило навчання (землетрус у Калуші). Люди побачили багацько пожежних машин та рятувальної техніки - почали панікувати...
    А щодо горла, що болить, - то це циклон переносить мікрочастинки пилу, що є подразниками

а де твій аватар? :)