Новий податковий кодекс України! Ми проти!

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Forpost, 14 лис 2010.

1. trader_fx

trader_fx Member

підтримую. влада вважає нас лохами. влада не може так ставитись до своїх громадян.

2. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

это тупой пиар себя любимых...
    на униане есть высказывания хама в прямой речи.
    типа эти казлы под радой хотят жить не по закону и мешают строить краину для людей...

3. trader_fx

trader_fx Member

саме так. влада грається з нами в доброго царя.

4. bars

bars Well-Known Member

То влада дурна, якщо забавки в неї придуркуваті. Якщо цар добрий, то чому бояри в нього злі? Якщо бояри не злі і цар добрий, то чому народ пригнічують? А якщо народ пригнічують, то бояри хитрі, а цар придурок...

5. trader_fx

trader_fx Member

:) наш цар стає схожим на путина в.в., який мочить в сортирах (наш відкручує голови). бояри російського царя дозволяли собі висловлювання що принижують українську мову, зневажають нашу культуру, породжують сепаратизм, загрожують національній безпеці, територіальній цілісності... бояри запускають таку собі качку і спостерігають за реакцією суспільства. а цар – милосердний)
    от тільки марно сподіватись нам на його милість, для нас, як сказав бродський м.ю., настав час поділитись з пенсіонерами, вчителями, медиками... ми будем ділитись, а вони й далі будуть ділити, але вже між собою!

6. bars

bars Well-Known Member

Чим би дитя не тішилось... Тільки розумнішати не хоче. Розігнав би всіх цих недоумків, та й царював би, але де йому, бідолазі, він не те, що історію, але й географію не здолав. А з другого боку - навіщо завгару географія? Ізвозчік довезе... А історію перепишуть. І воно навіть не здогадується, що перепишуть без нього...

7. trader_fx

trader_fx Member

в грузії також приймають новий податковий кодекс. от тільки для малого бізнесу з прибутком 16 тис баксів податки взагалі не заплановані! підприємці тішаться що на заощаджені кошти зможуть вдвічі збільшити свій бізнес)

8. bayard

bayard Дуже важлива персона

поживем-увидим....

9. bars

bars Well-Known Member

Хмельницкий бурлит.

10. trader_fx

trader_fx Member

на мою скромну думку президентське вето можливе лише під тиском, наприклад, дочасних виборів.
    бажання замилити очі корисною працею продиктоване стилем управління нашої влади, що сформувався в умовах сепаратизму – розділяй та володарюй; та корупційної дійсності – «добровільні» хабарі-пожертви носять вже й діти… тому неприродно очікувати що така влада буде боротись сама з собою – з корупцією, тінізаіцією, організованими злочинними угрупуваннями. боротись самим із собою – невдячна справа. а нова революція (зміна влади) може завести в глухий кут безробіття та дефолту. хоча це, можливо, і є першим кроком до легалізації суспільно-політичних відносин. не можна всіх і кожного звинувачувати, на всіх не вистачить тюрм. адже якщо добре розібратись, то майже кожного в нашій країні можна звинувачувати у злочинах. особливо якщо вважати дачу хабаря співучастю у злочині [за чинним законодавством кожен хто не повідомив про скоєння злочину вважаться співучасником].
    але треба віддати належне такому стилю управління. я переконаний що наші ілюзії щодо правових відносин розвіюються в першу чергу нашими безвідповідальними, корупційними діями. ми самі фінансуємо таке до нас відношення коли платимо «нашому хазяїну».

хвала богу! нарешті гра в доброго царя набуває прийнятної форми: щойно богословська і.г. заявила що без рішення суду податкова нічого не забиратиме. президент цього не допустить:)

11. Вуйко Степан

Вуйко Степан Well-Known Member

Основной недостаток Кодекса - беспредел налоговиков. Не прописан раздел об их ответственности за заведомо незаконные действия. Фактически налоговой передаются полномочия судебной власти в части наложения ареста на имущество.
    Но чем скорее будет принят это "кодекс позора" тем быстрее голубые распрощаются с властью. И начнется кампания не в Галиции, а в Крыму и на Донбассе. А там и остальные подтянутся...

12. Igora

Igora New Member

Потрібно приймати якісь дії а не просто розмовляти а то ще так трошки по терпим і будемо рабами в влади тільки на них й робити щоб вони могли на вертолоті особистому на рибалку злітати. Я за те щоб ми всі 22,11,10р. вийшли і мітингували. Я хоч і не підприємець а звичайний робочий на підриємстві але все одно не можу спокійно дивитися на цей ужах що влада творить. Також пропоную при зустричі починати збирати підпеси хо за те щоб відбулися нові вибори і ми переодрали призедента. Давайте поки не пізно дамо поштовх всім іншим людям на бородьбу за краще життя на яке ми маєм повне право і його заслоговуєм. Але до цего потрібно нам всім дуже серйозно поставетися і основне не зупинятися на пів шляху. Томущо наша влада превикла що ми нічого не зробим хібащо поговоримо і пожаліємся, революція відбулася і всі або майже всі були на ній й добилися чого хотіли так і зараз добємся тільки потрібно обєднуватися і боротися. Якщо наша влада лишеться при повноваженнях я думаю що вони якщо не кодекс то ще щось придумають тому потрібно перевиборі і геть регіоналів.

13. victor4817

victor4817 Well-Known Member

Хлопцi! Вам Ленiна не треба? Якщо треба, звертайтесь! У мене один Э!

14. Forpost

Forpost Стоїк

http://www.ustream.tv/channel/kat-ua1 мітинг он лайн в Києві

15. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

шо там кровосіся розказував, що податки зросли незначним чином?! :ireful:
    це, курча ляґа, якась новітня панщина! :scratch_one-s_head:

16. Forpost

Forpost Стоїк

ваша правда куме!

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

раніше ПРУ і янукович викликали у мене певне занепокоєння, а зара вони мене починають по-трохи бісити :ireful:

18. Вуйко Степан

Вуйко Степан Well-Known Member

Одно радует: их внутренняя грызня скоро вылезет на поверхность и эта славная партеечка " окращення вже сьогодні" займет достойное место рядос НДП, СДПУ (О) и прочьими подобными организациями.

19. ostrov_Rabin

О налоговой реформе думку гадаю ...

20. ostrov_Rabin

О налоговой реформе думку гадаю ...
    продолжение 1

а де твій аватар? :)