"бракувало". І в другому слові другого речення Ви перші три букви пропустили. Тільки не виправляйте, а то...
зараз війна, і навіть по ТВ можна такі виступи почути, що до росіян лунають...ой, йой. Дітки заткніть вушки.
Фігня якась, а не тема получилася... То таким Новий ЛФ має виглядати? @MARTINI , моя думка - забаньте паню з лінійкою, бо від неї йде бардак.
Я свои грехи не отрицаю и о них прямо говорил администратору. Жалобщики забывают один простой факт - любой из них хамит и оскорбляет в разы больше моего. Я его неоднократно ловил на лжи и противоречиях. После этого вместо конструктивной дискуссии он тут же переходил на личности.
В своей жизни ни разу слово "паря" не произносил и ни от кого не слышал. Но когда в ходе абсолютно нормальной беседы последовало высокомерное хамство от медведо и такая ситуация повторилась несколько раз, то я этим словом приструнил его. Я писал об этом и адекватные люди видят это. Это нормальная и здоровая реакция. От тебя тоже неоднократно был русский мат, тоже можно сделать вывод, будто ты в русской деревне под Пензой живёшь.
Чего и следовало ожидать - настоящие нарушители правил стали недовольны, когда правил форума стали более внимательно придерживаться.
Вам більше робити нема що? Можу. А що не так з аватаром? Взагалі тема для того, аби я могла в одному місці вислухати претензії, а не відловлювати їх по старому ЛФ. Пообкладайте один одного х**ми в одному місці. А мені ще тонну спаму чистити.
Пані, та я й кажу претензію. Бо з Вашою хворобливою активністю на форумі тільки створився нездоровий клімат.
Три дні мене тут не було, а одні бійці пообкидались гівном, інші настрочили скарг. Руцке дивиться й радіє.