Василь, а тут слухав виступ Пуйла. Він каже, що проти російських військ воює не регулярна українська армія , а націоналісти та бандерівці. І тут я подумав, невже наш Василь так підпільно записався в бандерівці.
Это не моя подпись . Это пан мих мих сказал Жаль что это ссылка на первоисточник не вставляется. А меня лично на брехне никто не ловил . Не потому что я не вру. Вру. Но так что меня поймать на враках невозможно. Сейчас я не курю . После демобилизации бросил. А в армии курил и сигареты и сигары и трубку. Но с трубкой много мороки а сигара требует время и обстановку.
Нема ніякої терпимості. В кожного свої способи. А москальська наволоч тут завжди була. Може пам'ятаєте Полковника? Ви ж товаришували ) Це важко пояснити, коли на другій стороні старші люди, які ще хочуть побачити внуків. І давайте перестанемо оффтопити у цій темі.
Я тебя неоднократно ловил на лжи. Но сейчас это не имеет никакого значения. А вот запрет поставок оружия из Израиля - имеет и весьма большое.
Аналогия с гитлером не уместна. Гитлер воевал. Имел награды. Он был талантливый оратор и демагог, он знал всех офицеров своей армии в лицо а от полковника и по имени. На его фоне путин просто мелкое ничтожество. Хотя кончат свои дни они скорее всего одинаково
Это потому что женевская конвенция о военнопленых на ополчение не распространяется . То есть в плен из брать не обязательно. Сечешь?
Заспокойтеся їх. В мене теж в Стрию рідні. Мама, дружина, сім'я брата... Стрий - безпечне місто. Навіть якщо свинособаки застосовують по Львову ЯО, в Стрию будуть цвісти магнолії.
А от мені цікаво: Зареєструється на ЛФ якийсь майор ФСБ, який володіє українською (таких в Москві багато, у мене однокласник живе в Пітері, полковник у відставці, на фейсбуці великими літерами пише, що Путін - рятівник світу), і цей майор ФСБ буде ввічливо писати українською, повідомить, не порушуючи правил, що успішно вбиває жителів України, його також не можна буде банити, бо він виконує всі правила форуму? Ви @Un.Known , колись давно, років п"ять тому хвалилися особисто мені, що знаєте АйПі адреси усіх. Коли я два роки тому попросив Гудмана довести, що він проживає на території України, він мені дуже "дотепно" відповів: Может, тебе еще і в рот нассать, чтобы морем пахло?" А я лише попросив його, щоб він виклав скрін-шот новинного сайта, де видно рекламу, яку пропускає його провайдер. От я зараз викладаю свій скріншот. Нехай Гудман і Хомчин викладуть свої, тоді буде видно, звідки вони пишуть. Видно, що я пишу з України. Вся реклама - українська. Хай опоненти доведуть, що вони також пишуть з України.
1) керівник має бути суворим, але справедливим. 2) дай людині волю - і біди не обрешся. 3) важно при повній владі зберігати демократичні права 4) тему треба перейменувати на "свобода слова, але по правилах" 5) карати денними банами за порушення прачил, але "на вічно" банити - по результатах референдуму на парламентському форумі. 6) хотілося б лідера на форумі, а ге безвладдя.
Я впевнена, що місцеві пам'ятають, скільки наволочі я перебанила ще до Вашої появи тут. Мені шкода, що Ви це сприймаєте як хвалькуватість, але це просто констатація факту. Це зовсім не важко сфальсифікувати. Нічого особистого, просто зауваження.
Тогда сделайте проще - вставьте опцию что бы под ником высвечивалась страна из которой чел пишет. И закрыть доступ по анонимайзерам. Движок это позволяет
От нехай Гудман і фальсифікує. Я колись йому запропонував, щоб він довів, що пише з України, так він мені "дотепно" відповів (на "ти", хоча я йому годжуся в батьки): "можєт тєбє і в рот насс..., чтоби морєм пахло?". Потім відверто знущався зі всіх прихильників законної діючої влади. Зараз от Вас підкопнув, коли згадав про "борщ". Пошукайте по його дописах слово "борщеварочка", взнаєте багато цікавого. Ніхто із адміністрації не звертав уваги на відверте хамство стосовно @VasMT - офіцера ЗСУ , @Silver bullet - професора із Харкова, людини, що має вже онуків. Про мене, недостойного, де він виклав у підпис посилання на мої пости, де я або помилився, або щось із написаного мною можна було перекрутити, перебрехати, я вже й мовчу. Чого лише варто те, що він, Гудман, наніс мені смертельну образу, назвавши мене мільярдером Коломойським. У мене до цих пір тиск у норму не приходить. Хлопець займається відвертим тролінгом. Спробуйте його запитати, чи вважає він Путіна параноїком, що розв"язав війну з цілим світом. Він скаже, що сторонні теми не обговорює. А Ваш борщ у темі про Зеленського обговорює.
@medwedo berlogsoni Я навіть не підозрювала, що Ви така тендітна студентка. Про тиск - пройняло ) Щодо борщів - та мені по поняття не маю, про що Ви говорите. І шукати не буду, є чим займатись. Ооооо ))) хто ж тут без гріха? Всі вищевказані особи мені багато чого сказали ) Зрештою... ніхто не звертав... тепер буде звертати. Хоча, я підозрюю, що знаю причину, чому не звертали. Який підпис? ) Зрештою, це наука для Вас - перевіряйте інфу, вчіться висловлюватись однозначно. ) Чого лише варто те, що він, Гудман, наніс мені смертельну образу, назвавши мене мільярдером Коломойським. У мене до цих пір тиск у норму не приходить. ОК. Ви будите в мені амазонку. )
Зауваження: я до професора ще не доросла, і ніколи не казала такого. А деякі юзери називали "професоршою" аби не називати по ніку - значить, треба працювати над собою). Хоч хай їм грець) А малі онучки дійсно є.
@Un.Known , примусити Гудмана поміняти аватар (як колись одного нашого знайомого по ЛФ) Ви можете? Я особисто (як тендітна студентка п"ятдесятого курсу) вважаю це образою стосовно себе і стосовно тих, хто зараз, під час війни захищає Україну. А якщо не змінить, відключити йому газ. Хай качає на Китай.
Дуже підтримую. Його звертання до чоловіка на форумі "паря" розказало про нього більше за його айпі. Слово "паря"(тобто парень) ні на україномовній, ні на російськомовній частині України не використовують. Ще щось було таке яскраве, забулось вже. Мова чиста москальська. От його нам тільки не хватало. Хай дує за поребрик.