У мене закладка у браузері стоїть "показати нинішні дописи". Але давно хочу позбутися правої колонки з непотрібною інфою: "Тим часом на Посиденьках" - погода - реклама - друзі онлайн - фейсбук". Тільки марно витрачається площа екрану.
До мене, як до жирафи, все що пов'язане з комп'ютерними іноваціями, доходить тільки на третю добу, то я не розумію про який новий дизайн ви всі говорите. В мене хіба тільки пропала всяка реклама. А решти все по-старому.
Ось між панелью керування і банею пише закладки ---------- Додано в 14:00 ---------- Попередній допис був написаний в 13:56 ---------- Оля коли заходиш в гілку і гортаеш сторінки або читаєш згори до низу то та панелька де пише панель керування баня щоденники і пр. постійно висить вгорі і щоб кликнути в нові дописи не треба вертатися назад
новий дизайн взагалі то вже не новий, йому вже три роки ))) ми говорим про невеличку зміну вгорі. От беріть і шукайте шо змінилось так, я теж хочу позбутися зайвої процедури заправки, просто хочу просто їздити на машині
форум набуває святкового вигляду! MARTINI, а можна якось ще ялинку прикрасити? вогниками чи гірляндами
Мені сподобалося, як два роки тому було (здається) - сніжок падав, а зверху висіли іграшки, як до них наближав курсор - вони тихенько дзеленьчали