Нові правила дорожнього руху

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем sani, 16 гру 2010.

1. Lomabred

Lomabred Well-Known Member

Вчора на Левандівськый на 2-х переїздах встановилизнаки СТОП. Сьогодні їхав там вже утворилася тянучка.По Львівській хвилі сказали , що вони зверталися в ДАЇ там нічого про це не знають, а знаки повісила залізниця. ДАїці сказали , що поки штрафувати там не будуть.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

може то собі коло хати який знак поставити....

3. Hyligan

Hyligan Іронічний

Може бути....в нас в Сокалі в одному місці є такий "Стоп".....абсолютно нічого там нема...два виїзди з дворів...а на головній дорозі "Стоп" стоїть...

4. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Щойно їхав з Городка, перед Львовом, під"їжджаючи до КПП, збавляю швидкість, здалеку бачу даішника з націленим на мене "феном". Махає палицею щоб зупинився. Зупиняю, показує фен - 64 км при дозволених 40. Кажу, які 40? знаку нема, ремонних робіт нема, дорога ідеальна в 4 смуги. А він мені і каже, що там висить знак "стаціонарний пост ДАІ", а згідно з новими правилами, якщо СП ДАІ знаходиться в населеному пункті (Зимна вода), то цей знак означає обмеження швидкості 40 кмг. Нащастя, наша розмова закінчилася без наслідків для мене, Але я так і не зрозумів, я дійсно щось порушив, чи то просто була спроба розводу?

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

розвод хоча би в тому, що нові правила вступають в дію з 15 квітня, а нині дупіру 9 квітня.

• Подобається Подобається x 4
  6. shumik

shumik Well-Known Member

Справді був фен? Якщо так - то також розвод

Тобто, феном вони міряти можуть, але притягнути др відповідальності не можуть, оскільки нема фото-відеофіксації. Нехай доказують.

МВС Н А К А З 01.03.2010 N 33
    Про затвердження Переліку технічних засобів, що використовуються в підрозділах Державтоінспекції МВС для виявлення та фіксування порушень правил дорожнього руху
    1. Технічні засоби для визначення швидкості руху:
    вимірювач швидкості радіолокаційний "Беркут";
    вимірювач швидкості радіолокаційний "Сокол";
    вимірювач швидкості руху транспортних засобів радіолокаційний "Искра-1";
    вимірювач швидкості руху транспортних засобів радіолокаційний "Радис";
    вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний "РАПИРА";
    вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний "ВИЗИР".

2. Спеціальні технічні засоби, які працюють в автоматичному режимі, що мають функції фото- і кінозйомки, відеозапису:
    вимірювач швидкості радіолокаційний відеозаписувальний "ВИЗИР" з активованою функцією "автоматичний режим" модифікації "ВИЗИР 03";
    вимірювач швидкості радіолокаційний з фотофіксацією "АРЕНА";
    лазерний вимірювач швидкості транспортних засобів "TruCAM".

• Подобається Подобається x 5
  7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Фен у них зараз як допоміжний інструмент, наскільки я розумію. Пост має кошерний пристрій типу "Візир", який пише відео, має всякі там сертифікати і тд. Він може бути встановлений в машині або на штативі. А інспектору зручніше ходити з феном. Якщо "клієнт" починає мудрувати, йому приносять "Візир" і показують кіно з його участю.

Я вже раз на таке попався на мості на Городоцькій. Показує він мені фен, я кажу шо то за цацка? А лазерний меч джедая де? А він поржав, кличе напарника, той приносить правильний апарат і показує мені як я обганяю маршрутку на швидкості 84 кмг :) Я кажу, ну що ж, ви виграли, пишіть протокол, грошей нема. Але напевно план по протоколах на той день вже був виконаний, а по грошах ще ні, бо тут над"їхав ше якийсь шумахер, даєць віддав мені доки і побіг доїти його :) Тож майте на увазі, фен тепер - це тільки початок розмови :)

• Подобається Подобається x 6
  8. shumik

shumik Well-Known Member

Останнє редагування: 12 кві 2013
    • Подобається Подобається x 2
  9. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

оцього:

Я там не знайшла. Чи зле шукала?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тест на пильність: