Ну, не треба ля-ля. Може десь так і є, але я багато років проходжу кожних 3 роки медкомісію в поліклініці МВС і для водіння (бо там простіше і менші черги), і для продовження дозволу на зброю, то ніколи не було ніяких ексцесів. Від початку і до кінця це займало в мене до 1 год. часу. А навіщо дотягувати до останнього дня? Невже не можна цього зробити за 2-3 тижні до закінчення терміну? Тоді і черги порівняно невеликі, і все набагато простіше. Стаж водіння тут ні при чому. Є водії від Бога, які за рік стажу вміють то робити краще, ніж ті в кого 10 років стажу. А є і такі, що їм і влітку варто було б заборонити їздити. Статистика показує, що найбільше ДТП скоюють в перший рік і через 5-6 років стажу. Перші - через відсутність навиків, другі - бо вже вважають себе асами і втрачають пильність.
Того року перший раз для техогляду потрібна медична довідка ..не знаю як ваші а наші просто ошаліли від щастя..... Як вже небуло до чого домахатися то казали - Чуєш ну дай хоть 10 гр. Та хтож його знав то шо я медогляд тиждень проходити буду...літом я людина зайнята і немаю часу цілий день по кабінетах ходити, так от походити всерівно пройшлось навіть після хабара. Хоча були такі шо проходили безплатно..за 2-3 дні А в останній тиждень техогляду медкомісія в Сокалі в повному складі пішла в відпустку...во така фігня. ---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:18 ---------- Locke Ви я так розумію того року техогляду не проходили?
От бачите, видно і всі решта також влітку зайняті, тому то і такі черги. Цього - не проходив, минулого проходив. В принципі, якщо я не помиляюся, медична довідка була потрібна завжди, але її ніколи не вимагали і ми про це навіть не знали. Десь навіть і в правилах чи то в законі "Про дорожній рух" колись було написано, що працівник ДАІ має право перевірити наявність медичної довідки, тільки не пам"ятаю в яких випадках. Техогляд в такому розумінні, як він проходить тепер чи проходив раніше взагалі нікому не потрібний, бо це дійсно просте збирання грошей. А якщо його робити дійсно так як треба, а не для галочки, то знову буде багато незадоволених. А можливо його і взагалі не потрібно. В принципі, кожен водій сам слідкує, щоби його машина була в справному стані. Припустимо сьогодні на час техогляду машина працювала, як швейцарський годинник, а по дорозі з техогляду заїхала в яму на дорозі і пошкодила гальмівну чи рульову систему. Але ніби все законно - техогляд пройдений і машина де-юре справна. То кому цей техогляд потрібний?
Так. Медкомісію легше з пістолетом проходити Або життя не навчило ставити кращі шини і вміти гальмувати усіма можливими засобами (неавтоматичним АБЕСом, ручним гальмом, двигуном...заздалегіть...) ---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:10 ---------- Я краще заплачу - дешевше вийде і головне то саме здоров'я збережу. Бо якщо в голові пусто, то меддовідка вам здоров'я не додасть...
Ось чому перш ныж приймати доповнення до ПДР чи пыднымати штрафи , чи вигадувати якісь нові правила - треба зробити якесь опитування , тих жеж водіїв !! Я в нівякому разі не хотів образити жодного з водіїв . Я веду до того , якщо ці правила і штрафи розглядалися з різних позицій , як Ви розглянули мою думку , то можливо ці правила не булиб такі каструбаті. А їх ухвалюють Бюрократи ,яких возить власний водій . А потім саміж ці правила порушують і махають посвідченням . Як ось на відео!!!! http://www.youtube.com/watch?v=_3wDXeW_UVA
перестати продавати права... а не вигадувати різні обмеження! ага а гонки влаштовують пенсіонери-шумахери ви ще скажіть що п"яні за рульом теж обережніше стараються їздити, вони ж в натурі стараються!.. якраз такі "обережні" і творять біду! я як бачу навколо себе такого "обережного" і невпевненого, то стараюсь якомога швидше від нього втекти, бо невідомо що він зможе втнути в той чи інший момент.. їм хоть в міліон раз штраф підніми... ага! непристібнуте і з перевищенням швидкості спішить до "губернатора", потім від губернатора непристібнуте і з перевищенням+п"яне мчиться до іншого і так далі... і то ще пів біди якщо їх "пронесе", а якщо воно зробить ДТП то їм і то зрук зійде, ксіву покаже.. а далі найдуть "крайнього" який обганяв... який підрізав...
Багацько написали... Спробую висловитись і я... По всьому, що прочитав за сьогодня. ТО пройшов без хабарів. Звіт був вище. Реально і без клопоту. ТО потрібен для перевірки стану автотранспорту. Якщо на ямі відлетіло колесо (зломався ричаг) ніхто ж не буде гасати далі на трьох колесах... Так і з дрібними поломками: ручнік, люфт, світло... Ставай, ремонтуй. Аптечка (30 грн у Стрию) потрібна не тільки при ДТП. І в ній лежить видрукувана інструкція. І нема в ній препаратів, що можуть привести до тяжких наслідків... Якщо йод не пити, звичайно . Згідно правил ізда в лівому ряді дозволена для об"їзду перешкоди. Яма на дорозі являється перешкодою. Дрібних порушень в ПДД немає. Є такі, ймовірність привести до летальних наслідків, більші або менші. Ви зустрічали, наприклад, їздюків, у яких ввечері (вночі) ліва фара не горить? Я би кидав таких з мОста. От і штраф такий. А ремінь безпеки - то твій головний клопіт. Вилетиш ти з вікна чи ні. От і штраф вдесятеро менший. Якщо не маєш грошей на штраф - будь ласка у буцегарню. Мій знайомий так на мопеді п"яний поїздив. Виписали штраф, не заплатив. Викликали на суд, не прийшов. Прийшла постанова про примусові роботи, забив... Приїхали і в клітку. Відсидів десять діб і не цвірінькнув. Хоча доволі респектабельний мен. І на завершення. Вже третій тиждень через день катаюсь до Львова. Сьогодні наскільки ВСІ були чемні на дорозі, аж бридко І жодного мєнта. Всі рядочком, максимальна швидкість на двухрядці 90, а так 60-80, ніхто не вискакує і не підрізає... Бо всі сцать! Дорога жахлива. І жодної аварії. Отож. Коли очко жим-жим, не порисачиш. І який зиск? Коли їду 110, приїзжаю на 7-8 хвилин скорше, аніж сьогодні...
Водіїв каратимуть за ненаявність спеціального крісла для дітей до 12-ти років. Готуйте бабло папаші))...а хоч є такі крісла для великих дітей...я такі тільки для невовлят бачив...
http://www.karapyz.com/index.php?categoryID=604&category_slug=avtokresla-9-36-kg-6-mes-10-let Я для внука куплю... Фігня яка, шістсот гриваків...
А я своїй малі розказував як після дванадцяти вона вже буде дорослою і буде сидіти на передній сідушці.....а тепер прийдеться в крісло запихати і лякати злим дяТьком міліціонером шоб тихо сиділа ---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------
Заходимо на офіційний сайт ДАЇ http://www.sai.gov.ua/ находимо в лівому меню пункт Форум учасникiв дорожнього руху ..переходимо на форум http://bmwua.net/saiphorum/ читаємо розділ третій "Законотворчество Информирование о деятельности государства по ухудшению ситуации в стране" А ше кажуть в нас влада не самокритична
Таке крісло ще треба прикріпити автомобільними пасами безпеки , а як це зробити в таких автомобілях як ВАЗ , ГАЗ .....В яких паски безпеки н азадніх сидіннях не передбачені заводом виробником. Приколотити це клісло цвяхами????