умгу. А також багато хто знає анекдот про барабани страдіварі, але себе не бачить в тому анекдоті Блін, Тібібко з Пахлом Ніколаяничем бачу вже добрались зі своїм под. кодексом до всього світу?! во дают. Нє? ) (ги-ги... звиняйте що приплів політику до водички) ого. Тотая вода навіть від синців лікує? Не смію питати, а то треба натирати синець чи прикладати пляшку з водов.... холодну? Другий варіант мав би бути помічним. Га?
Має прийти тільки наступного тижня, на Миколая. Дам оту біду для незалежного тестування ту воду одній своїй подружці. Вона казала, якщо їй вона сподобається - вона піде сама піде по ту воду ) А там її продавати і не треба, це в старих компаніях треба продавати, виконувати якісь там норми.... а в тому проекті набагато простіше... Шановний Picasso. Ваша іронія тут зовсім недоречна і своїм постом Ви тільки просто показали або рівень свого розвитку або рівень шкали свого гумору. Чомусь я підозрюю що і перше, і друге.....
Йо. А хто би мав сувніви, що моя іронія буде недоречною продавцям "дешевої" водички?! Заперечень нема. Та ще й якби я виправив Вас в реченнях і то Ви ще б підозрювали і третє. Наприклад, рівень граматики. А нє? Та й якби я оперував такими аргументами то навіть мої друзі підозрювали б мене в жадібності . Хоча я можу помилятися. Якщо Ви поставили собі мету продавати помічну водичку отим 10%, і змінити співвідношення 91%/9%, ну то, напевно, буде благородним вчинком. Га? )
Раз помилився в граматиці і вже велика трагедія? Навіщо Ви тут показуєте свій рівень "освіченості" та іронії? Чомусь люди пробують ту біонічну воду і визнають її властивості, а набагато легше парафінити щось і когось, ніж самому спробувати? Недовіра - ознака слабкості, а іронія - недорозвиненості, тому мені шкода Вас як особистість Кожен наступний прояв недолугості ще більше принизить Вас в моїх очах, тому з радістю чекаю на чергові "аргументи"
А чому ви пристали зі своєю водою, як банний лист... Ну проінформували нас темних, ну почитали ми, а хто захоче придбати - напише вам в приват. З якої то радості ми повинні комусь вірити на слово, а тим більше довіряти, причому абсолютно незнайомій людині? А тупе нав"язування свого товару, приниження і образи інших, хто не хоче вестися на вашу вудочку - ознака наглості і хамства!
По-перше, довіряти собі я не закликав. По-друге, нікому нічого я не нав"язував, якщо хтось це так сприйняв - то це не моя проблема. По-третє, моя проблема в тому, що я не стримався і на хамтсво відповів хамством, хоч і сотні разів дорікав собі ніколи не відповідати таким взаємно.... По-четверте, ще раз наголошую, що нікого водити за вудочку я не збирався. Просто написав свої враження, що продукт та бізнес діє і все, а тут на мене почались цькування... Ще раз вибачаюсь перед всіма учасниками форуму. Якщо заслужив бану - не шкодуйте.
Упс. Новоспечений "лікар" уже діагнози ставить, при чому безкоштовно Цікаво, то від щедрості, тому що забагато на воді заробляє чи від безсилої люті, що ніхто не хоче купувати тотую водичку?! Ой, як говориться - великі люди манією величі не страдають, вони нею насолоджуються. ) Нє? дозволю собі дати пораду, при чому, зауважте, теж безкоштовно- користуйтесь інколи своїми порадами відносно себе , наприклад отакими Попийте "помічної" водички і , можливо, не прийдеться уже сотні разів дорікати собі. Чи вона не настільки помічна? Я би виділене "та" замінив на "на", і ще би добавив туди слово "особистий". Так було би правдивіше. Нє? Життя то трохи складна штука. Нє? Приходиться інколи вибирати, бути недовірливим і іронічним, чи бути лоханутим. Хоча на прикладі декого можна сказати, що будеш недовірливим (недорозвинутим) в обох випадках. В першому в очах, перепрошую, лохотронщика- тому що не купив і не довірився, в другому в очах тверезомислячих людей, тому що повівся на лохотрон. Я, з Вашого дозволу, оберу перший варіант. Ок? ну судячи з першого посту і продовження в тому ж дусі то недовірливі (слабі і недорозвинуті) зустрічаються Вам всюди. І ще й сміють цькувати. Нє? Отже задумався, то така жадоба до наживи, чи такий собі мазохізм?
Якщо продукт діє, люди його використовують і дають хороші відгуки і ще й до того бізнес діє - то в це ніхто тут не повірить, хоча і не треба.