Нове слово в медицині-ВОДА

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем YuraXXL, 8 вер 2010.

?

Як вам продукт

1. Куплю

8,3%
  2. Вагаюсь

0 голосів
    0,0%
  3. Можливо

8,3%
  4. Невірю

83,3%
  1. nirvanka

nirvanka просто фотограф

І як успіши? Водичка вилікувала від чогось? Чи займаєтесь просто її продажем?

2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

умгу. А також багато хто знає анекдот про барабани страдіварі, але себе не бачить в тому анекдоті :)

Блін, Тібібко з Пахлом Ніколаяничем бачу вже добрались зі своїм под. кодексом до всього світу?! во дают. Нє? ;) :))

ого. Тотая вода навіть від синців лікує? Не смію питати, а то треба натирати синець чи прикладати пляшку з водов.... холодну? Другий варіант мав би бути помічним. Га? :)))

• Подобається Подобається x 2
  3. Asmodeus

Asmodeus Well-Known Member

Має прийти тільки наступного тижня, на Миколая. Дам оту біду для незалежного тестування ту воду одній своїй подружці. Вона казала, якщо їй вона сподобається - вона піде сама піде по ту воду )
    А там її продавати і не треба, це в старих компаніях треба продавати, виконувати якісь там норми.... а в тому проекті набагато простіше...

Шановний Picasso. Ваша іронія тут зовсім недоречна і своїм постом Ви тільки просто показали або рівень свого розвитку або рівень шкали свого гумору. Чомусь я підозрюю що і перше, і друге.....;)

4. Picasso

Йо. А хто би мав сувніви, що моя іронія буде недоречною продавцям "дешевої" водички?! Заперечень нема.
    Та ще й якби я виправив Вас в реченнях

і

то Ви ще б підозрювали і третє. Наприклад, рівень граматики. А нє? ;)
    Та й якби я оперував такими аргументами то навіть мої друзі підозрювали б мене в жадібності . Хоча я можу помилятися. Якщо Ви поставили собі мету продавати помічну водичку отим 10%, і змінити співвідношення 91%/9%, ну то, напевно, буде благородним вчинком. Га? :)) :))) ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Asmodeus

Раз помилився в граматиці і вже велика трагедія?
    Навіщо Ви тут показуєте свій рівень "освіченості" та іронії? Чомусь люди пробують ту біонічну воду і визнають її властивості, а набагато легше парафінити щось і когось, ніж самому спробувати? Недовіра - ознака слабкості, а іронія - недорозвиненості, тому мені шкода Вас як особистість :)
    Кожен наступний прояв недолугості ще більше принизить Вас в моїх очах, тому з радістю чекаю на чергові "аргументи" :)))

6. Locke

Locke невиправний реаліст

А чому ви пристали зі своєю водою, як банний лист...
    Ну проінформували нас темних, ну почитали ми, а хто захоче придбати - напише вам в приват.
    З якої то радості ми повинні комусь вірити на слово, а тим більше довіряти, причому абсолютно незнайомій людині?
    А тупе нав"язування свого товару, приниження і образи інших, хто не хоче вестися на вашу вудочку - ознака наглості і хамства!

• Подобається Подобається x 6
  7. Asmodeus

По-перше, довіряти собі я не закликав.
    По-друге, нікому нічого я не нав"язував, якщо хтось це так сприйняв - то це не моя проблема.
    По-третє, моя проблема в тому, що я не стримався і на хамтсво відповів хамством, хоч і сотні разів дорікав собі ніколи не відповідати таким взаємно....
    По-четверте, ще раз наголошую, що нікого водити за вудочку я не збирався. Просто написав свої враження, що продукт та бізнес діє і все, а тут на мене почались цькування... Ще раз вибачаюсь перед всіма учасниками форуму.
    Якщо заслужив бану - не шкодуйте.

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Тота з бульками ліпша...:sorry:
    Не сприйміт за рекламу....:sad:

9. Picasso

Упс. Новоспечений "лікар" уже діагнози ставить, при чому безкоштовно :) Цікаво, то від щедрості, тому що забагато на воді заробляє чи від безсилої люті, що ніхто не хоче купувати тотую водичку?! ;)
    Ой, як говориться - великі люди манією величі не страдають, вони нею насолоджуються. :)) Нє? ;)

дозволю собі дати пораду, при чому, зауважте, теж безкоштовно- користуйтесь інколи своїми порадами відносно себе , наприклад отакими

Попийте "помічної" водички і , можливо, не прийдеться уже сотні разів дорікати собі. Чи вона не настільки помічна?

Я би виділене "та" замінив на "на", і ще би добавив туди слово "особистий". Так було би правдивіше. Нє?

Життя то трохи складна штука. Нє? Приходиться інколи вибирати, бути недовірливим і іронічним, чи бути лоханутим. Хоча на прикладі декого можна сказати, що будеш недовірливим (недорозвинутим) в обох випадках. В першому в очах, перепрошую, лохотронщика- тому що не купив і не довірився, в другому в очах тверезомислячих людей, тому що повівся на лохотрон. Я, з Вашого дозволу, оберу перший варіант. Ок? :)))

ну судячи з першого посту
    і продовження в тому ж дусі
    то недовірливі (слабі і недорозвинуті) зустрічаються Вам всюди. І ще й сміють цькувати. Нє? Отже задумався, то така жадоба до наживи, чи такий собі мазохізм?

10. Asmodeus

Якщо продукт діє, люди його використовують і дають хороші відгуки і ще й до того бізнес діє - то в це ніхто тут не повірить, хоча і не треба.

11. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звичайно,що діє..
    Класний куртяк...
    А по кіко?

а де твій аватар? :)