Всім привіт.) Чисто випадково знайшов цю тему. Моя одна подружка зі Львова показала свій палець, який день перед тим сильно порізала випадково. Рани майже не було видно, а ця водичка називалась Smartan
Певні,жи в Сокалю.... Чекай,ше трошки...возьмеш чоловікову зарплату,докладеш пенсію,то,може си флящинку купиш. І будеш сі тішила нев...
Та нє, то в тій фірмі така є водичка.) Згодом я поцікавився інфою в неті, побалакав з братом який колись цікавився тим і ми прийшли до висновку, що теоретично можна припустити вірогідність того, що така вода може бути.
почитала я на цьому сайті http://ezo-market.com.ua/index.php?id=414&mode=1&item=582 про ту воду, але нічого собі 490 грн. ціна. Читаєш, вроді би і нічого, може і помічна
Та за такі гроші сам собі побоїшся признатися, що не помічна. Один єврей продавав яблука і голосно кричав: - Купуйте яблука, 100 грн. штучка! Яблука не прості, додають людині розуму. Дядько купив за останні гроші одне яблучко, надкусив, та й каже: - Та то ж звичайні яблука, та за що давати 100 грн., та то ж лохотрон. - От бачиш, сказав єврей, - а хіба я неправду казав? Ти з"їв тільки одне яблуко, а вже наскільки порозумнішав!
А в МЛМ нічого немає безкоштовного, там платять лише за певну виконану роботу, а за краще виконану роботу - ще й бонуси дають. Цією індустрією я цікавився 3 роки, багато компаній маркетингові плани переслухав/побачив але вибрав таки ось цю воду Зразу скажу - мене ніхто не гіпнотизував, я холоднокровно ознайомився з ними і порівянвши їхніх конкурентів зрозумів, що вони таки більш прогресивні та кращі ніж інші тому подібні і вирішив пробувати прориватись Більшість людей мають хибне і нав'язане уявлення про МЛМ але ця індустрія вже понад 50 років як працювала, так і буде працювати. Хто хоче цікавитись, той дізнається факти і робить свій вибір. Туди нікого не заставляють приєднуватись! P.S. Якщо хтось не в курсі, то чому 90% людей світу отримують всього 10% всіх горошей, а 10% інших людей отримують 90% всіх капіталів? Тому, що ті 90 % думають так само же як й всі ми - школа-навчання-робота-сім"я-старість і все, ніяких перспектив! Все, я готовий до ударів на рахунок того, що я повівся на ту воду