Так си прочитав оте написане (якось раніше не звернув уваги), і дістав масу задоволення і причини для сміху. Згадався Чумак з його "зарядженою" водою, коли хлоп стояв в телевізії і загадково махав руками перед шклянкою води. І виникло питання - якщо є аквабіоніка то чи не легше вже перейти на аеробіоніку, тобто продавати повітря. Памятаю, працював в одному містечку на Волині. Зі мною працював гінекологом такий собі пан Зеньо. Гінеколог, як гінеколог, трохи компанійський був, міг си троха випити. Виглядав не дуже набожним... Я вернувся до Львова і через пару років читаю об"яви - Сеанс зцілення молитвами проводить Зеньо К.! Така трансформація... Казав колись Христос, любов до грошей - то найбільше зло...
Не зовсім так. На першій паразитують гомеопати ....не поможе і не зашкодит... "цілителі",всілякі аквабіоніки і теде і тепе. А друга - дохідна стаття для паталогоанатомів,священників,гробарів.
Поставив +, але священників для себе з переліку викреслюю - не збігається з власними досвідом спілкування зі священниками.
якщо дійсно вважаете за потрібне підтримувати ваше здоровя на прекрасному рівні, я б радив купити прилад який методом електролізу створюе катодну і анодну воду багато читав про воду, вивчав, реальна річ я вам скажу, але проголосував можливо
Юра тобі респект...і повага, а на них забий....нехай собі гниють і подихають...так, як вони неможуть зайти в гугл і пошукати відгуки про аквабіоніку....вони ті самі 99% які в житті нічого не досягнуть... п.с. не шукайте мене тут я забив на цей сайт!!!
Ось і Юра вернувся. Щоб тріснути дверима. Важлива тема. Вода... Скільки пісень було складено... Вода, вода, кругом вода, як співав Едуард Хіль. Або як казали мудрі середньоазійці - пєй вода, єш вода, с...ть нє будєш нікада! Хоча, коли я вперше прочитав назву гілки, то трохи недобачив (старий роблюся) і прочитав "Нове слово в медицині-ВОНА"
ги. Щось тотая помічна вода на психіку шкодить. Нє? Може в ній мелісу треба запарювати декому, кажуть заспокоює? ) ) ) І від манії величі тотая вода теж, бачу, не лікує. Хто його мав тут шукати і чого? Га?
А ще краще розбавляти нею в пропорції 6:4 (можна і навпаки) речовину, яка називається "Формула-1" (С2Н5ОН)
От ви всі смієтеся, а я знаю файний рецепт на чудо-воді від нервових стресів: Берете 100 горівки, капаєте туди 4-5 капель чудо-води. П"єте три рази в день перед їдою і нервів як би і не було.