Нове слово в медицині-ВОДА

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем YuraXXL, 8 вер 2010.

?

Як вам продукт

1. Куплю

8,3%
  2. Вагаюсь

0 голосів
    0,0%
  3. Можливо

8,3%
  4. Невірю

83,3%
  1. YuraXXL

YuraXXL Well-Known Member

Якби ви читали уважно форум і трішки б включили розумову діяльність то ви б зрозуміли точку зору Миха!!!

От в тім то і і діло що для лікування чогось серйозного потрібно користуватись системою і на протязі певного часу. Саме тому і важко буде показати що от Я ВИЛІКУВАВСЯ ВІД РАКУ. Хоча певні зміни будуть і вони будуть видимі!!!

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Сьогодні в скайпі мене добавили в друзі. Головною ціллю цієї людини було приманити мене до себе в рефи,але головне це те що він являється споживачем аквабіоніки.

понятненько а раскажи плиз мне про результати от аквабионики,вот што меня интересует
    [23:13:06 | Изменены 23:13:07] Владимирович: ну у меня лично то что голова махом проходит и прыщей на лице меньше стало

2. thinkers

thinkers Well-Known Member

Точку зору Миха я питаю у Миха, а не у вас.

Синку, синку....

• Подобається Подобається x 3
  3. Locke

Locke невиправний реаліст

Ну хоча би тут:

Тобто, хто не згоден - закрий рота, хто не розуміє - повний тормоз, бо "не включає розумову діяльність", і взагалі, хто не купить чудо-води - обмежена людина.

Хоча, це вже не агресивний маркетинг. Це називається трохи інакше.

• Подобається Подобається x 6
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Почитав я сайт тої води уважненько.

Перехтілося пробувати.

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Гіпноз, навіювання, плацебо, гомеопатія - все це - "з однієї торбини", і все це - допомагає. Іноді, декому, деколи. При певних розладах. Панацеї ж - нема, і, можливо, ніколи й не буде.

Щодо того, що хтось ходив по лікарях, "не допомагало, а потім випив гомеопатичну пігулку з цукру - і допомогло"... То це, можливо, як в історії зі студентом театрального інституту, якому треба було вивчити напам"ять роль Гамлета, і який вчив її півроку - і був у розпачі, бо "не запам"ятовувалося". А потім, за чиєюсь порадою, одного разу поклав книжку під подушку - і все на ранок "запам"яталося". І він вирішив, що "допомогла подушка". :)))

Вірте в лікування, і хай воно вам допомагає! А краще - не хворійте взагалі. :)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

То скоріше з серії, що не знаю - то неправда.
    Ну як хочете.

• Подобається Подобається x 1
  7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

То ви вважаєте, що я збрехав, чи видумав? А навіщо мені брехати, якщо це недостойне для чоловіка? Так само недостойне для чоловіка є безпідставно судити і звинувачувати.

Цитата з медичного сайту, розділ гомеопатичної медицини:

Я - не проти гомеопатії, хоч і вважаю, що при великих розведеннях, коли ЖОДНОЇ частинки речовини в розчині НЕМАЄ, лікування здійснюється навіюванням. Але там лікар хоч СПІЛКУЄТЬСЯ з хворим, розпитує, вивчає хворого і хворобу. Отже, він може "прицільно" навіювати, і нехай навіть сам лікар-гомеопат вірить у свої пігулки! Вірогідність того, що це допоможе - існує.
    А ті жуліки - меркелі, чи менделі - ПРОСТО ПРОДАЮТЬ ВОДУ ЯК "ЛІКИ ВІД УСЬОГО". По величезній ціні! Ось чому вони - шахраї.

Останнє редагування: 14 вер 2010
  8. Locke

Locke невиправний реаліст

Організм людини, то складна і незвідана річ. Часом зціленню допомагає гіпноз чи самонавіювання, часом гомеопатія, часом сильні медикаменти, часом спокій і щира молитва. А часто ми самі не знаємо, що саме допомогло. Один мій знайомий, якого офіційна медицина вже "списала" і давала йому лічені місяці життя вилікувався у бабки травами, і коли лікуючий лікар зустрів його на вулиці через кілька років, то чуть не зомлів. Уявляєте, зустріти привида. Дружину моєго співробітника навпаки цілителька травами загнали до гробу. Десь в районі вул. Мечникова приймає та "цілителька", так звана "людина-рентген". Вона всіляко заперечувала онкозахворювання, а "очищувала" хворій печінку травами. Через рік часу хвороба досягла такої стадії, що офіційна медицина була безсилою.

Деколи хвороба проходить сама. Один знайомий лікар жартував, що існує 2 типи хворіб: х...ня і п...ц. Х...ня проходить сама, а п...ц не лікується.:)

так що:

• Подобається Подобається x 6
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Миху, ви, зрячий, кажете на "біле" - "чорне". Це негарно, бо навколо - не всі сліпі...

---------- Додано в 12:32 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

Ось це - найбільша біда, коли людина іде по хибному шляху, і потім вже нічого вдіяти не можна, бо запізно... І гроші викинуто, і часу вже не залишилось...

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну але ж неможна використовувати поняття "самонавіювання" там, де вам хочеться і боронь Боже, там де вам не хочеться.
    Так і про всю медицину можна сказати, мов всі таблєтки - то самонавіювання. Спробуйте довести протилежне?
    Якби ж то навіюванням так сі всьо файно лікувало...

11. Максим

Максим Well-Known Member

Миху, Ви всерйоз таке пишете? о_О Читаємо тут:

Сліпий метод

Ефективність ліків саме і визначається порівнянням результатів із результатами плацеба.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я то пишу, використовуючи логіку Дідіо, з якою я не згоден.

13. Максим

Максим Well-Known Member

Це логіка не DIDIO, це просто логіка. Ефективність гомеопатії є на рівні плацеба. Нехай Вас це не вводить в оману, що ніби-то гомеопатія, таким чином, неефективна - ефективність плацеба в певних випадках є дуже високою. Але це не стосується даної теми, в якійсь гілці гомеопатія вже обговорювалася.

В даному випадку з водою - це не гомеопатія, остання чесно наводить рівні розведення речовин і спосіб приготування своїх ліків. Тут же просто говоряться загальні фрази про "природні мінерали" і інші чудеса.

14. thinkers

А чого ви всі про самонавіювання сперечаєтесь? Поки що тут видно тільки навіювання самого топікстатрера. І то агресивні.

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Наша пісня гарна-нова, починаєм її знову...
    Це доводять, коли розробляють, виготовляють та випробовують ліки - наприклад, вимірюють концентрацію ліків у крові та інших середовищах організму піддослідної тварини чи людини-добровольця, і співставляють з результатами лікування.

А як визначити концентрацію гомеопатичних ліків, коли часто жодного атому чи молекули діючої речовини в гомеопатичних ліках немає? "Пам"ять води", що у ній "щось" було розчинено? То я вже писав про це, поверніться назад - я дав посилання - фонд виділив мільйон доларів тому, хто науково доведе такий ефект. Мільйон вже давно лежить на рахунку - і ніхто, в тому числі жодна з найпотужніших "гомеопатичних шкіл" це не довела.
    Я вже писав, що вірю гомеопатам, коли вони застосовують свої ліки, коли там є речовина. Якщо є - то діє. А разом з навіюванням, яким також, на мою думку, є гомеопатія, ефект може проявлятися сильніше. Тут діє так звана синергія. Тобто, коли два фактори разом можуть різко посилювати дію один одного.
    Знаєте, є такий гіпнотичний прийом, який використовували ціркові гіпнотизери - він непомітно трішки слинив свого пальця, потім казав людині заплющити очі, і тим пальцем доторкався до лоба, а потім дув людині в лице. Волога від подуву повітря випаровувалась і охолоджувала. Потім він казав людині, що вона на Північному полюсі. І це діяло як гіпноз, і людина починала хапати дрижаки і цокотіти зубами від холоду. Тобто, той наслинений палець і дуття, і та охолоджена в такий спосіб плямка на шкірі лоба давала поштовх до масивних процесів у мозкові людини, адже та плямка ТАК охолодити людину не могла!

Це і є навіювання. Як можуть діяти гомеопатичні ліки?
    1.Людина ВІРИТЬ, що гомеопатичні ліки з концентрацією 0,0000005% речовини - діють!
    2.Діяти хімічно на весь організм така концентрація не може, бо її не вистачить, щоб створити хоч якусь концентрацію в крові, якої в людини приблизно 5 літрів, але вистачить, щоб створити концентрацію всього в кількох смакових клітинах язика, і дати відчути ледь-ледь-ледь помітний "дивний присмак" на язику - бо це гранична концентрація чутливості клітин язика. Іноді цей присмак людина не відчуває, але він закарбовується підсвідомо, майже як марення.
    3.Таке відчуття дуж слабкого і неясного присмаку і є тією "плямкою на лобі", яка вмикає ті сами потужні лавиноподібні процеси в мозкові людини. Тобто - здійснює навіювання. І це дійсно може допомогти налаштувати організм на боротьбу з хворобою.

---------- Додано в 13:21 ---------- Попередній допис був написаний в 13:13 ----------

"Логіки DIDIO" не існує, як не існує "земного тяжіння DIDIO". Є просто ЛОГІКА, і просто ЗЕМНЕ ТЯЖІННЯ. :)))

16. YuraXXL

YuraXXL Well-Known Member

Так це називаэться,один проти всіх. От скажіть щоб ви робили якби ви девілька днів пояснювали комусь що 2+2=4 а вони навіть нехотіли б припустити що 2+2=4,5. Подививсяб я на вас наскількиб ви були спокійними.

З вами спілкуються посередники такі як я(оскільки гомеопати чи хтось інший немає такого припливу людей із різних країн,тому вони можуть спілкуватись сам на сам)якщо є серйозна проблема то можна написати в фірму і вона розробить вам індивідуальний курс.

А взагалі у мене немає слів,я знав що буде важко,бачить Бог я хотів щось вам довести можливо я не правильно це робив,можливо ви розумієте тільки агресивний маркетинг(знаєте як у школі, коли до людей по-людськи вони не розуміют,тільки гаркни на них і всі зразу тихенько і слухають викладача)

Я розумію чому ви не вірите,багато хто наштовхувався на шахраїв і тому таке ставлення,ви просто боїтесь А ВДРУГ МЕНЕ ЗНОВУ КИНУТЬ. І тут я вас розумію.
    Одне що я зрозумів що спорити із вами то як із деякими дівчатами ви ім ФАКТИ вони вам а це не моя думка і все(дівчатка не ображайтесь ви не всі такі). Візьмето тогож Миха,він мільйон раз писав про ставлення до продукту,але стоїло йому тільки ПРИПУСТИТИ що він працює,як ви зразу перекинулись на нього,на ЛЮДИНУ яка являється досить авторитетним на форумі.

Можнаб було багато чого написати але ваші прекрасні голови одразу все перефразують і знову полізете на мене.

Що почули що серед вас появились ті хто може щось змінити у своєму житті,ви мені не приємні,говорю одразу нічого не скриваючи,одне прошу:промовчіть і нічого не відповідайте.

Всім спасибі чекаю очередну порцію г....

17. thinkers

навзаєм. щиро.

Ми ж з вами не в чаті. І не на вашому особистому форумі. Раптом моя думка когось цікавить?
    От тільки на жалість не давіть...

Хто сказав "вдруг"?

ДОКАЗИ покажіть. Будь ласка! Ну хіба так важко показати фотки набряку Квінке до і після обробки вашим препаратом? Чи алергічного дерматозу до і після? З EXIF звичайно;)
    За "нормалізацію обміну речовин" і "підвищення імунітету" полізуть. Бо нема діагнозу і болячки "ненормальний обмін речовин". А пониження імунітету це ознака ВІЛ. Ви ВІЛ, до речі, часом не лікуєте?

• Подобається Подобається x 4
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

А я,коли сі хоче пити,беру за 4.50(грн) трилітрову фляшку "Кришталевої джерельна". Вона така джерельна,як з меме трамвай,зато з бульками. І дуже помічна,спрагу втамовує... Рекомендую. І грошей за то не беру.

19. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ну я би трішки підправив, і озвучив: "один хоче заробити на всіх.." ;)

теж спірно. Здається, навіть навпаки. То всі Вас переконують що 2+2=4, а Ви впарюєте що 2+2 буде 5+ "благодать" (ой, у рифму випадково получилось). Нє? :))

Та на здоров'я. Заодно обмиєтесь аквабіонікою (а можете навіть і запити) і здоровішим станете...., бачите як всі дбають за Ваше здоров'я, от шкода за Вашу кишеню ніхто тут не хоче дбати. Га? :)))

• Подобається Подобається x 5
  20. Romko

Romko Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)