Нове слово в медицині-ВОДА

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем YuraXXL, 8 вер 2010.

?

Як вам продукт

1. Куплю

8,3%
  2. Вагаюсь

0 голосів
    0,0%
  3. Можливо

8,3%
  4. Невірю

83,3%
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Де - "там", і де - "тут"?

Я назву все своїми іменами. Це - шахрайство. Я за цих 4-6 хвилин вже знайшов сайт цієї води, і уважно вивчив документи.

В офіційних документах (сертифікатах) написано - що це ПИТНА вода, оброблена мінералами. Тобто, по-нашому, по-простому - це МІНЕРАЛЬНА ВОДА ШТУЧНОГО ПОХОДЖЕННЯ. Можливо, з натуральними мінералами, але НЕНАТУРАЛЬНОГО ПОХОДЖЕННЯ.

Просто мінералка. За флакончик якої шахраї хочуть кілька десятків Євро. А ви є співучасником шахрайства. Неважливо - свідомим чи несвідомим.

Ці водяні "ліки" ніби-то роблять в Австрії. Скажіть, чому в Австрії масово не закривають лікарень?

• Подобається Подобається x 4
  2. YuraXXL

YuraXXL Well-Known Member

А де я говорив що вона набрана із колодязя?????

Не ніби-то а насправді,людей які вступили раніше возили на завод-виробник!!! І чому це там повинні масово закривати лікарні???

---------- Додано в 00:45 ---------- Попередній допис був написаний в 00:18 ----------

Я щиро вибачаюсь,але моя як ви виразились ВОДА(нанорозчин)більш природній ніж 90% усього чим ви користуєтесь,спасибі за увагу

---------- Додано в 00:50 ---------- Попередній допис був написаний в 00:45 ----------

http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=51938
    підтримайте мене,нам це потрібно,бодай просто з принципу

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Це цитата з твого оголошення. Ось дійсні твої мотиви. Це не лікування, і не бажання допомогти людям.

Юра, не бери гріха на душу. Це шахрайство - продавати воду за скажені гроші, і видавати її за ліки. Краще знайти достойнішу справу, таких справ дуже багато.

4. YuraXXL

Це не дійсні мої мотиви це всього один із факторів. ВИ мене зовсім не знаєш,тут мене НІХТО не знає тому прошу НЕ СМІЙТЕ говорити про те що для мене гроші головне!!! Все це я роблю із добрих міркувань!!! Аквабіоніка мені допомагає і ще багатьом людям. Саме тому я і взявся її розповсюджувати!!! Яж не пропоную вам викидати гроші в повітря! так я маю із цього свою долю,але всі на світі мають свою долю із того що вони роблять. Коли вас кожен день ДУРЯТЬ в магазинах,на вулиці,по телевізору. Саме тому МЛМ являється найкращим способом розповсюдження оскільки ви чуєте не зомбуючу рекламу а поради такоїж людини як і ви. Чому коли хтось вам щось пропонує ви все відкидаєте,ЛЮДИ вічно чимось незадоволені. Якщо ви тут просто для того щоб обсипати усе г.... то мені дуже вас жаль,ЛЮДИ час міняти свій світогляд,саме тому нас вважають за рабів в усьому світі,лише нас нікуди не пускають,і ніде не хочуть бачити. Я не кажу щоб всі ломанулись купляти аквабіоніку але РОБІТЬ хоть щось!!! Не горбатьтесь на владу!! щоб потім получити300грн пенсії.

Якщо говорити про гроші,то я живу в Особняку і маю хороші доходи(аквабіоніка чи інші проекти тут нічого не грають,доречі заробив я тут рівно 0) маю свою машину,і ніколи в житті собі в нівчому не відказую!!! Взагаліто такі як я все життя сидять на плечах у батьків,але мене це вже заї.... я хочу стати КИМОСЬ!! так я хочу жити багато(а хто нехоче???) Тому я не зомбую нікого а спілкуюсь,шукаю людей які не одн раз прийдуть а почнуть закуповуватись багато разів(а для цього товар має діяти-що він і робить) Саме тому я шукаю людей тут в Україні(закордоном скоро буде паро людей які приведуть мені купу народу в аквабіоніку)але я хочу підняти благоустрій нашого народу!!!! А тепер подумайте що якби товар мені недопомігби,то невже яб зміг з вами зустрітись ви б мене вбили. Тому прошу слідкувати за своїми словами оскільки НІХТО тут не знає що я із себе являю,НІХТО не знає що я хочу,НІХТО не знає мого життя і моїх пріоритетів!!!

Останнє редагування: 15 вер 2010
    • Подобається Подобається x 1
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Звиняйте, але перепродаж австрійської водички згубно впливає на пенсії і добробут. Пропоную хоч тут не писати нісенітниць...

---------- Додано в 13:14 ---------- Попередній допис був написаний в 13:08 ----------

Нагадало анекдот:

• Подобається Подобається x 3
  6. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Дійсно, в сертифікатах немає ні слова про лікувальні властивості! Зазначено лише, що ця продукція може використовуватись як питна вода... Так "Моршинська" теж такі сертифікати може надати!

Ви особисто можете бути хоч святим - питна вода від того лікувальною не стане...

7. YuraXXL

А у нас в державі нічого і незаробиш(повірте мені в мене батьки бізнесмени, купа знайомих які розбираються в законах,в часності і новому кодексі,купа знайомих із своїм малим бізнесом)Якщо ти немаєш звязків ти у нас ніхто!!!Держава сама довела себе до цього,і це стало нашою проблемою,ви не шукайте шляхів збагачення методом пошуку нової роботи,працюйте де вам подобаеться але окрім цього майте іще декілька видів пасивного доходу!!!

8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Глянув в тоту тему...нагадалась рекляма лікування імпотенції:"ПЄЙТЄ ВОДУ,БОГАТУЮ ЖЕЛЄЗОМ!"... Хм...але трийціть євро за чвертку,то ней си вИсит...

9. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ромко, але ж автор пропонував надати воду безкоштовно для затвердження своїх слів, що вона лікує .

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм... Я давно вже усвідомив,Ірцю,що нахаляву буває лиш сир в мишоловці.

11. YuraXXL

Який сир в якій мишоловці???? Коли Мих оприділиться що саме й нього там(болить,тягне чи ще щось)ми з ним одразу зустрінемось і я йому вручу товар,до чого тут безкоштовний сир??????

12. levandivka

Ви б хоч приблизно окреслили...
    від флуду та водичка поможе?
    а від марних суперечок зі Свідками? чи треба, попередньо, ту водичку в церкві освячувати?

13. YuraXXL

Цього тиждня ми зустрічаємось із Михом.
    Скоро все стане відомим!!!

14. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну всьо... Щас як полізуть з Миха всі болячки... ;) А ще тра чоловіку готувати памперси! :))) Ой... :shutup: Це я до того, що він помолодшає... Так було в рекламі цієї H2O136 сказано, що помолодшає - я дивився, чесно...:blush:

• Подобається Подобається x 2
  15. levandivka

Не тільки. Цмочок теж.
    Нє?

16. YuraXXL

Як приємно коли не зайдеш вічно моя тема перша у списку:tanksmile:

17. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Перш за все хочу сказати, що не знаю автора теми особисто, і не рекламую, і за допис мені автор не платив))) Зацікавила тема, зайшла, побачила знайоме слово - Аквабіоніка. Ділюся власним досвідом.
    У квітні цього року лежала я в медінституті у відділенні щелепно-лицевої хірургії - мала операцію на гайморовій пазусі+видалення поліпів з носа.:crazy: Не буду вдаватися в подробиці, скажу тільки, що була задіяна кістка, поперерізувані деякі нервові закінчення (чутливість правої сторони лиця відновлювалася місяць) і напротязі тижня після операції два рази на день мені кололи сильне знеболююче кетолонг, поки то все не заспокоїлося трошки. Після того, як мене завели в палату по операції, жіночка, яка була зі мною в палаті і яку того ж дня мали виписувати, побризкала мені на лице спреєм, який мала з собою в якійсь блакитній пляшечці. Я спочатку не зрозуміла, що вона робить - подумала, що пожаліла мене, бідну, з перекошеним лицем і нещасним виглядом, і просто побризкала мені в лице водою, аби я свідомість не втратила))) А вона сказала, що то знеболюючий спрей Аквабіоніка, і коштує то чудо 344 грн.
    Знеболило просто чудово:good::good::good:, дія тої водички трималася півтори доби.

18. YuraXXL

Сонечко ти моэ(вибачте що звертаюсь до вас так,просто я дуже радий бачити людину яка висловила свою обгрунтовану сторону а не тупо кидає словами щоб просто получити декілька очок карми)

Ну що скажете панове,як бачите ця людина також має певний авторитет на форумі. От скоро Мих отримає продукт і результати!!! От тоді я посміюсь!!!

19. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Дорога Яська Березнева! В медицині вже понад тисячу років відомий так званий "ефект плацебо". Що це таке? Хворим дають пігулки, і кажуть, що то сильне знеболююче. І хоч ці пігулки пресовані, наприклад, з нешкідливої і біологічно нейтральної крейди, яку можна спокійно проковтнути - деяким хворим вони "допомагають" - у них дійсно припиняється біль.

В чому тоді проблема - адже допомогло!?

Я поясню. Навіюванням та самонавіюванням дійсно ІНОДІ (рідко) можна знеболити. Але часто хвороба від цього не проходить, бо якщо це пухлина, чи гнійне запалення - потрібні інші ліки - антипухлинні, антимікробні тощо. Якщо їх не вжити - хвороба може зайти надто далеко... І тоді буде пізно.

Продаючи ЗВИЧАЙНУ ОЧИЩЕНУ ФІЛЬТРАМИ, ТА "НАСТОЯНУ НА МІНЕРАЛАХ" ВОДУ як ДОРОГІ ЛІКИ, свідомі шахраї змушують людей викидати гроші (іноді останні) на НІЩО. Ці шахраї також використовують скрутний матеріальний стан таких, як Юра, і поширюють ці "ліки" по всіх усюдах, без сплати будь-яких податків та контролю. Так наївні "пацієнти" і бажаючі швидко і без зусиль розбагатіти - самі не багатіють, а просто збагачують різних шахраїв і пройдисвітів.

Чому у вас знеболилось місце операції? Це можна пояснити як самонавіюванням, так і тим, що ця звичайна вода, яку розбризкали, випаровувалась та охолоджувала. А охолодження - знеболює. Мама ж вам ложку прикладала до лоба в дитинстві, коли ви набивали гулю? Та й рушника мокрого прикладають, чи лід... :)
    Це також свідчить про те, що у багатьох випадках не варто одразу хапатись за пігулки, а спробувати простіші, і інколи дієві методи, відомі здавна. Але так само не варто давати себе обманювати законспірованим шахраям та їх місцевим добровільним помічникам.

Якщо вас цікавлять подробиці - прочитайте оце,

http://ru.wikipedia.org/wiki/Структурированная_вода

спробуйте зрозуміти і зробити висновки. І не хворійте! :bye2:

• Подобається Подобається x 2
  20. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Шановний DIDIO!
    Про ефект плацебо я знаю. Але ні про яке навіювання та самонавіювання не могло бути мови - людина сказала мені, що то таке за вода, через 10 хвилин після того як побризкала, та й самонавіюванням я не займаюся. Причому те саме зробила і деяким іншим людям у палаті - в них був такий самий ефект.
    Наступного дня і всі дні в лікарні я вмивалася звичайною водою, яка, по ідеї, мала б випаруватися і охолодити. Але того, на жаль, не було, і я змушена була колоти знеболюючі - гайморотомія є гайморотомія.
    Я просто навела реальний приклад з власного життя.

а де твій аватар? :)