Нове слово в медицині-ВОДА

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем YuraXXL, 8 вер 2010.

?

Як вам продукт

1. Куплю

8,3%
  2. Вагаюсь

0 голосів
    0,0%
  3. Можливо

8,3%
  4. Невірю

83,3%
  1. YuraXXL

YuraXXL Well-Known Member

Якщо вам не важко то скиньте будь-ласка ссилку, чи надрукуйте ваші знання,можливо я і помиляюсь. Якщо вам не важко,заздалегіть спасибі.

2. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А налогі?! (с)

• Подобається Подобається x 3
  3. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

щось подібне. Нє? :)

• Подобається Подобається x 2
  4. YuraXXL

120євро з них мої від 3%-12%, я і являюсь посередником(я отримую товар поштою прямо із австрії без лишніх рук!!!)
    А тепер давайте обрахуємо вартість нового снікерса який вийшов на ринок(-за ту хімію з якої він зроблений; -за доставку; -за те що половина товару зіпсувалась,хоча це малоімовірно для такої кількості хімії; --------за РЕКЛАМУ,яка коштує десятки тисяч долларів; -за склади; -націнка посередника; -націнка магазину)і що ми получаємо вкінці,продукт який коштує 6 грн,якщо врахувати всі фактори ТО його повинні виготовляти із я навіть незнаю з чого щоб вкінці він коштував 6 грн,над цим ви незадумувались????

---------- Додано в 11:54 ---------- Попередній допис був написаний в 11:51 ----------

Недай Бог щоб я жив вічно!!! та це вже тема для іншого розділу форуму.

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Йура, розкажіть, як воно допомогло вам і вашим знайомим. Допомогло в плані здоровля чи в плані особистого достатку? Якщо друге, то тут в принципі все зрозуміло, нічого нового, про гербалайф чули всі. А от якщо йдеться про здоровля, то розкажіть, на шо хворіли і скільки нанорозчину випили, шоб хвороба зчезла? Скільки то лікування коштувало?

6. levandivka

Вікіпедію не пробували освоїти, для початку?
    http://ru.wikipedia.org/wiki/Память_воды

• Подобається Подобається x 2
  7. YuraXXL

Ось це вже більш по темі. значить так:
    1) оскільки я являюсь прихильником здорового способу життя то 3 рази на тиждень ходжу в тренажорку,як і у всі спортсменів в мене бувають болі в суглобах,так от продукт допомагає швидко їх позбавитись а після тиждня використання я про них надовго забуваю.
    2) в мене алергія(це страшна річ) я приймаю препарат лише два тиждні а вже є зрушення(повністю не прйшло)але коли я находжусь в агресивному середовищі то в мене вже нічого не тече з очей,носа,неболить голова. Хоча вчора знову дала про себе чути,але пройшла так само швидко як і розпочалась і з набагато меншими ускладненнями ніж зазвичай
    3) в моєї бабусі постійні головні болі(тиждень прийому і вони набагато зменшились)
    4) в мого вітчима болять ноги,також користується кожен день і все проходить
    5) мама вночі зірвала бородавку,говорила біль була просто невиносима,побризкала пару днів і рана загоїлась,а біль відразу пропала.
    6) знайомий розсік собі руку,після наложення швів рана загоїлась за два тиждні без видимих рубців

8. Максим

Максим Well-Known Member

Віра - вона творить чудеса. ;) Особливо підкріплена високою ціною продукту.

Наведу знову цю чудову цитату з неперевершеного О.Генрі:
    Щоправда, чомусь люди такі легковірні тільки коли йдеться про їх здоров'я. Автомобілісти, наприклад, не дуже довіряють різним чудодійним Активаторам Палива, Які Економлять Бензин і Мастило. :)

---------- Додано в 11:11 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

Можна ще це:

Структурированная вода

• Подобається Подобається x 5
  9. levandivka

На бібліотечний пил?

10. YuraXXL

ні на простий пил,і на котів.

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:38 ----------

Щось я небачив щоб коли людина приходила в магазин, брала водку і вірила що сьогодні вона випє літру а завтра їй нічого небуде,тут тоже віра,водка зараз недешева,але наранок всі погані відчуття залишаються.
    Знайомий давав дитині проти алергії і їй допомогло(вона то точно незнала скільки коштує продукт)

11. matador

matador Well-Known Member

Люди, не ведіться на це
    сама краща структурована вода в огірку, помідорі і інших овочах і фруктах вирощених на свому городі без хімії
    якщо ж говорити про чисту хорошу воду, то саме краще це хороше джерело або криниця
    читаємо Шаталову Галю і Арнольда Ерета - там багато мудрих речей
    а ті всі продавці БАДів хочуть тільки ваших грошей і зовсім не дбають про ваше здоровя
    знаю з власного гіркого досвіду

• Подобається Подобається x 4
  12. YuraXXL

Зрозумійте мене правильно яж неговорю що це панацея від усіх хвороб,але я вважаю що краще лікуватись природніми способами аніж купляти в аптеках різні препарати,після яких проходять одні але появляються інші хвороби!!! Різниця в цих препаратах те що в них немає ніякої побічної дії,вони підходять людям любого віку. І якщо у вас немає ніякого результату то давайте закриємо обговорення на рахунок того що я все роблю через гроші,спочатку купіть,отримайте результат а тоді і будемо із вами спілкуватись!!! Якщо нікому недопоможе,то я видалю свою тему і заберусь із цього форуму!!!

---------- Додано в 14:03 ---------- Попередній допис був написаний в 14:00 ----------

Ну я вам співчуваю у вашому досвіді. Але мій продукт неявляється БАД.
    Ви напевне приймали якусь травичку,яку добавляли в чай і думали що у вас підніметься потенція????

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А гроші повернете?

14. Максим

Максим Well-Known Member

Не являється, то правда. БАД - біологічно активна добавка. А вода не є біологічно активною. :)

Ваш продукт - вдалий приклад, як MLM-способом можна робити гроші хоча б і на воді. :)

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Думаю, що як і кожен новий продукт на ринку, він мусить спочатку показати свої дії, а потім піти в маси і заробляти на себе. Новинки купують неохоче. Тому проводяться різні акції для ознайомлення покупців з продуктом. От можете кільком людям з форуму для ознайомлення дати цю чудо-водичку. Якщо вона дійсно діє, то Ви не втратите своїх коштів, бо після позитивних відгуків будете мати багато покупців.

16. YuraXXL

Ви у Львові проживаєте???

---------- Додано в 14:28 ---------- Попередній допис був написаний в 14:22 ----------

МЛМ було вибрано як шлях розповсюдження,оскільки він найбільш швидкий для цієї цілі.

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Майже.А це має значення? На нальвів"ян Ваша чудо-водичка якось по-іншому діє?

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єслі вода может удєржать бальшой корабль, то развє она не можєт удержать малєнького єврея?

• Подобається Подобається x 5
  19. YuraXXL

Оскільки я не являюсь міліонером то зможу дати один продукт(із поверненням грошей у разі недопомоги)вирішуйте кому він дістанеться, віддам в руки при зустрічі!!!

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Голосую за Миха :)))

а де твій аватар? :)