Які всі стали цнотливі. Чомусь зовсім не такі, коли регулярно Полковнику за пости з матами й образами плюсують...
Тут не в цнотливості справа. Подвійні стандарти не повинні бути. Згадайте першу з"яву плівок Мельниченка. Перша реакція - обурення матом Кучми. Хоча це було в неофіційній обстановці. А Михальчишин дозволяє собі таке на людях. і це в нього дуже природно виходить. Як, скажімо, російська мова в Турчинова.
Ісо, ну от коли ви цим обурюєтеся, то одне. А коли люди, які постійно підтримують вживання лайки на форумі - то вже інше.
Особливо вражає жіноча стать з ходовим виразом "хз", може вони не в курсі, розшифровується "х****й знає".
Василю, вас шось як підмінили, не клеймите чомусь ганьбов яйцебютівських брехунів, прямо мертва зона якась. Скажіть, як ви розглядаєте Юрка Михальчишина в перспективі українського покращення?
Пане Мих, Інтерв'ю викладено українською мовою, передмова до нього - російською. Я не знаю, яку саме з цих мов Ви назвали "псячою", але гадаю, Ви повинні вибачитись і перед україномовними, і перед російськомовними дописувачами форуму.
Почитав я трошки з цієї теми і зрозумів, що "Свобода" є просто частиною сурогатності української політики. Ось і тут в рекламному ролику йдеться про людину, а не про його ідеологію. Колись я запитував в покійного В.Чорновола:"Чи є в вас досвід державотворення та керування мільйонними масами?". Він відповів - "Навчимося". Ось і навчилися..., що далі нікуди. А кліп мені більше нагадує розхвалювання парубка перед весіллям. Панове, час примітиву "геть москалів" вже давно пройшов. Україні потрібні не креативні пацани, а державотворці. А таких я серед нинішніх політиків не бачу. Ці вибори йдуть під кальку бандюків при мовчазному потуранню так званої опозиції.
4А, досить вже тошнити отим "шановний". Тут йдеться про кандидата в депутати, а не звичайного москвофоба.
Шановний! Я и на Острове был - Дальневосточник. А FourA - другой человек То-то я не могу понять, что за "наезды" - а товарищ обмишурился просто...