Нове покоління. Юрій Михальчишин.

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем kitana, 7 жов 2012.

1. Saszko

Saszko Well-Known Member

Ага, неправий, бо нібито матюкатися є зле. А те, що людину дійсно можуть за..ти, то не важливо, мусиш реверансами захищати свій так званий особистий простір.

---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Коли публічні люди матюкаються чи говорять в якості відповіді на якесь питаннє дурню, то це результат провокації і я до цього ставлюсь спокійно.

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

От нізкообагащьонний іран — це не провокація. :))

---------- Додано в 17:54 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

Ах, чортяка — ще й під церквою матюкнувся.

2. kitana

kitana Banned

Ну, як на мене, то матюкатися - то є зле.

А якщо вірити ВО "Свобода", то матюки взагалі перетворюють на москаля. )))

А вибачився він не за те, що матюкнув чувака, який його за...в, а за те, що з боку публічної людини на публічному заході це неприпустимо.
    Я так думаю.

3. zherech

zherech Well-Known Member

А к чему вопрос про Люберцы и русский язык? Здесь многие на форуме допускают грамматические ошибкию Вроде не форум лингвистов. А насчет журналистов или типов с камерой,все равно как то неприлично нардепу матом общаться.

---------- Додано в 17:22 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ----------

Вы действительно верите в порядочных депутатов?:)Я-нет.

4. kitana

kitana Banned

Я апріорі вірю в порядність людей, поки вони не доведуть зворотнє. :)

"Всі депутати - казли" - це не моє правило. Надаю перевагу конкретиці.
    На моєму окрузі я свого кандидата знаю особисто, і нічого поганого сказати не можу.

А на місці Михальчишина я б не відмовлялась від грошової компенсації, чи якихось інших виплат, бо ці гроші можна витратити напряму на округ. І людям добре, і собі почьот і уваженіє.

Ну то як, за списком з депутатського звіту є якісь зауваження? :)
    Може щось не так?

5. Saszko

Saszko Well-Known Member

Поглянув як він руку на книзі тримає — згадав Мішу з Харкова. :))

6. kitana

kitana Banned

По темі "нових політиків".

http://www.youtube.com/watch?v=js2NyDzq1ss

До речі. А які стосунки у "Свободи" з Добродомовим? Мені так здалося, що ЗІК сприятливо ставиться до кандидатів від Свободи.
    Десь була інфа, що Михальчишин міг балотуватись на одному окрузі з Добродомовим, але пішов на інший округ. Домовленість?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

ЗІК мусить ставитися до Свободи добре, бо Добродомов у супереч узгодженій кандидатурі йде по Сихову.

---------- Додано в 00:15 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:55 ----------

Добродомов не подобається мені з двох причин.

1. поліз по округу, де вже є узгоджений кандидат від обєднаної опозиції та Свободи. Питання: для чого він то зробив?

2. На закид, що його дідо був енкаведистом, Добродомов замовчує хто був його дідо, лише каже, що це неправда. Підозріло це все...

• Подобається Подобається x 1
  8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну мені Добродомов теж не подобається, але навіть якщо його дідо був енкаведистом, то що?

• Подобається Подобається x 4
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

То є дуже зле. Маємо за приклад схід України. Там українців виживали, а заселяли енкаведистами, причому ті отримували зразу керівні посади. Уявіть любов діда енкаведиста до України, який наводив тут "ПОРЯДОК", потім батька, який виховувся у тому ж дусі та онука. Я думаю, що там українським духом і не пахло, а вибираємо ми не бригадира тракторної бригади, а представника влади від Львова, найчисленнішого району - Сихова. Нащо нам такий екземпляр? У нас, напевно достойних знайдеться і без сумнівних біографій.
    Між іншим, за радянських часів, якщо людина вступала на якусь посаду, то там під лупою розглядали, хто був тато, мама і на якому цвинтарі дідо похований... Так що все це має значення.

• Подобається Подобається x 2
  10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я шось не розкусив яскравості. Він то під бойовика косить в шкірянці, то в Шустера сидить якийсь зализаний, з понтом метросексуал.

Це й правда окрема тема, я помітив що всі свободівці коли говорять - в них у всіх інтонація Тягнибока. Навіть буває що й голос схожий - тоді взагалі якщо очі закрити від Тягнибока не відрізниш. Він їм там по ходу політінформацію проводить кожного тижня.

11. Bambook

Bambook Persona non grata

Взагалі-то це Михальчишин Тягнибоку проводить політінформацію, адже кілька років є його радником з ідеологічних питань ;) До речі, саме після того, як Юрко став радником, Тягнибок почав набагато менше дурки пороти...

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо, правда? По-моєму йому по віку пиво з дівками пити в гуртожитку. А говорить якісь тексти зазубрені. Якщо в Олежика такі радники, то далеко він не заїде.

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:59 ----------

Раз в Шустера пустили за мікрофон, то ригі його ганяли як школоту біля дошки.

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

Зверніть увагу як Дубневич до влади рветься
    які в нього бігборди, аж за серце беруть

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:35 ----------

Це ось цей будинок
    https://maps.google.com.ua/?ll=49.8...KrsJPqT8MJQZCu92MoYGg&cbp=12,240.13,,0,-21.02
    Попередні власники проводили реконструкцію будинку, зараз все заморожено. Що будуть робити з пам'яткою архітектури на площі Ринок в зоні ЮНЕСКО зараз - невідомо. Якщо воно так і буде простоювати в риштуванні, і місто нічого не зможе з ним зробити, то навіщо тоді зупиняти приватизацію.
    тут молодці
    тут просто забудовників на гроші розвели
    через пару тижнів затримки, очевидно все вже 'погодили', і будують далі
    це позитив, але в масштабі міста дрібниці
    заодно і когось в своїх рядах без диплома знайшли, забув кого
    не пам'ятаю чи вигнали, якщо так то молодці
    теж добра річ
    Популізм. Причому дешевий популізм.
    І тут непогано все.
    Але є мінуси.
    Це мабуть все що є позитивне. Більш нічого.
    Для села, чи райцентру, звільнення якогось крадія, освітлення стадіону і будівництво дитячого майданчика то може і достатньо, але не для міста в якому 760 000 прописаного населення. Актуальні питання не виконуються взагалі, від транспортної реформи самоусунулися - те що робиться погано, треба не так, ми знаємо як, але не скажемо. Реальні проблеми Львова - електротранспорт, неякісний ремонт доріг, катастрофічна необхідність будівництва парковок, стихійна торгівля, благоустрій, на все це забили, їхня діяльність це рівень якогось 20 тисячного містечка.
    Мінуси.
    Інвесторів щемлять в кращих традиціях покращення.
    Проект технопарку в рясному завдяки їм мало не накрився.
    Проект 'соціальних зупинок', тобто благоустрій і ремонт великих зупинок, нажаль накрився.
    Це тільки декілька випадків які згадав.
    Замість того щоб лобіювати і вибивати щось в уряду (напр. завершення кільцевої), вони пишуть якісь гнівні беззмістовні листи і заяви, типу знищити окупантів і все таке.
    Довбаними кіосками, після кількохрічної перерви знову почали заставляти Львів.
    Ну тільки звичайно і плюси і мінуси треба ділити надвоє - відповідальність лежить і на Садовому.

14. Saszko

Saszko Well-Known Member

Дзеко, досить усіх лайном поливати. Ви як сварлива бабця, вигадуєте нісенітниці, аби лиш злість на комусь зігнати. І так по всьому форуму.

• Подобається Подобається x 2
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не треба ля-ля. Мені Стівен Джобс подобається, так мене чотири чоловіка всю тему лайном поливали. І то не один випадок.

Пришёл я к горестному мнению
    От рассуждений долгих лет:
    Вся сволочь склонна к единению,
    А все порядочные — нет.

Игорь Губерман

16. Saszko

Saszko Well-Known Member

А Ви терпіли?

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чого б я терпів? Ха, де сядуть - там і злізуть. Так шо Михальчишин ваш - зелень повна. Оце я вніс свою конструктивну критику - цінуйте, бо зайшли б Василь з Полковником - просто сказали б "Эта рагуль и фашист".

18. kitana

kitana Banned

А чо не?! :) Був би не цікавий, то тут після другого посту тема б впала ;)
    Так це ж робочий одяг націоналіста ))
    Оу, а якби він ще й краватку пов'язав... ))

Dzeko, не меліть дурниць. :)

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

В чому дурниця полягає? Що його Богословська розкатала під нуль за 4 хвилини? Наче він їй піццу привіз по доставці?

20. kitana

kitana Banned

Богословська стара стервозна брехлива баба. Кому вона цікава? :)

а де твій аватар? :)