Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 23 лис 2011.

1. Cotta

Cotta Well-Known Member

Не буде тепер без пересадок....спочатку до центру, потім пішки через центр, а потім відповідно наступному маршруту... жах:ireful1:

• Подобається Подобається x 2
  2. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

46 до початку Мазепи? там кусочок перейтися чи зупинку тролейбусом

• Подобається Подобається x 1
  3. VTr

VTr Member

Те, що сталося з транспортною системою Львова зайвий раз доводить, що роботу у нас мають найгірші. У мене вже давно таке враження, що в структурах (державних та комунальних), від яких ми так чи інакше залежимо, вже не залишилося не те що фахівців, а, бодай, не ідіотів. Зауважте, розробники не пробували вдосконалити існуючу систему, бо її треба би було проаналізувати, а почали "з чистого аркушу", саме так завжди чинять дилетанти. Іншою ознакою начальницького ідіотизму є відсутність аналізу результатів, зокрема, коли не спрацювали кольорові квитки на радіальних маршрутах, жодної реакції з боку відповідного відділу міськради просто не було. Така кадрова політика, яка сягає корінням часів "дрімучого совка", виявляється, притаманна не лише бюджетним структурам, але, що взагалі незрозуміло з точки зору здорового глузду, в приватних таке саме. Ось, приклад, транспортне підприємство, що обслуговує маршрут №46, ніяк не може, або ж не хоче, змусити своїх водіїв дотримуватися встановленого маршруту руху. Таким чином на недолугість чиновників наклався ще й совковий менталітет "пролетаря-гегемона", який усе "ліпше знає" і сприймає будь-які інструкції роботодавця як особисту образу. Ось такий парадокс нашої української ринкової економіки.
    З повагою, Володимир.

• Подобається Подобається x 5
  4. lajlubeclobo

lajlubeclobo badatech.com.ua

VTr,
    походжуюсь на всі 100%.
    у нас при владі куми, брати, свати, а професіоналізм знаходиться на рівні трохи нижче пояса або у вмінні вилизувати ці області.

• Подобається Подобається x 2
  5. VTr

VTr Member

VTr

Братів, кумів, сватів, я називаю "файні кулєги". Нажаль після здобуття Незалежності саме такі дорвалися до влади і, як сказано у нашому Національному Гімні, "запанували у рідній сторонці" . . . тобто посіли посади абсолютно не думаючи про відповідальність, яка з цього факту, посідання посад, випливає, . . . на превеликий жаль.
    З повагою, Володимир.

6. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Транспортна реформа у Львові: перевізники безкарно порушують усі норми, прописані в угодах

сьогодні, 10 січня, на засіданні сесії львівської міської ради мер андрій садовий зазначив, влада міста спробує максимально оперативно виправити всі недоліки щодо функціонування нової транспортної мережі. про це повідомила прес-служба львівської міської ради. «з перевізниками укладені угоди, відпові

news.lvivport.com

7. VTr

VTr Member

Отож бо і воно, що ". . . влада спробує . . . ", чим не "покращення вже сьогодні"?
    З повагою, Володимир.

8. Лисеня

Лисеня Active Member

Раніше про це вже писала Ука. Але то є жах. 46 на Липову Алею не заїжає, 37 їде по Підвальній, хоч на всіх схемах і буклетах вказано Вітовського-Городоцька. Зрештою, я розумію ці оптимізації маршрутів, але їх принаймні треба офіційно визнати, а не робити вигляд що якось воно буде.
    П.С. Центр від маршруток звільнили , але стіхійних стоянок по обидва боки вулиць (власне хордових маршрутів) візуально столо набагато більше.

9. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Звертаємо увагу мешканців: у маршрути 6 міських автобусів внесено зміни

як проінформували в управлінні транспорту та зв’язку лмр, враховуючи звернення мешканців, внесено зміни у рух 6 міських автобусів. як проінформували в управлінні транспорту та зв’язку лмр, враховуючи звернення мешканців, внесено зміни у рух 6 міських автобусів. йдеться про автобусні маршрути №9, №12

news.lvivport.com

10. VTr

VTr Member

О! щось таки змінюєть http://vgolos.com.ua/zhyttya/news/3077.html
    Зокрема змінився маршрут №46, хоча й став менш догічним у частині Зелена-Липова алея-Дністерська-Зелена, тепер став Зелена-Дністерська-Зелена. Завтра неодмінно напишу, чи бодай такий варіант діє.
    З повагою, Володимир.

11. dinyssya

dinyssya New Member

підкажіть будь ласка,як доїхати з грінченка на личаківську???

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

19. Але він через Личаківську переїжджає аж вгорі, де Пасічна

Ще є 1А, на нього можна сісти на Підвальній або біля Галицького базару

13. VTr

VTr Member

Дійсно, сьогодні з'явилась оновлена таблиця руху на http://tvoemisto.tv/news/54842.html
    Кажуть врахують наші "враження та малюнки", але як не було, та і немає, сполучення Головний Вокзал - Аеропорт -АС1 - АС2 Вокзал Підзамче. Видно їм "то не тре".
    З повагою, Володимир.

14. randylv

randylv Well-Known Member

А Ви, певне, щось перебільшуєте...

Не надто розумію і ніколи не розумів занадто гнівної патетики на будь-що (стосується п. Володимира та й інших дописувачів!) Складається враження, що люди перейняли такий стиль у якихось дядечок з тб-ящика...
    З 3 січня регулярно по роботі змушений користуватися автобусами. Безумовно - незручно, брак інформації, зденервовані пасажири, водіїї. Але... чим далі тим більше чую в транспорті відгуки типу: та не так вже й погано, тепер нарешті доїду "звідти"-"туди то". Особисто для мене дійсно з`явились такі маршрути, які охоплюють райони, куди ot до нового року можна було добратись хіба пішки або ж з тими ж пересадками (наприклад Пасічна-Новий Львів-Податкова), Центр- Мечнікова, Центр - рн Мікроприладу і тп).
    Пройшло навіть не два тижні, а студенти вже на різних форумах репетують, що не можуть від общаги на Медової Печери добратись ПІД!!! Універ?
    Шановні студіки! проживаючи все свідоме життя на Майорівці, а навчаючись в Політесі ще якихось 15 р тому перейтися до трамваю, а в хорошу погоду і пєшкарусом через Погулянку - Центр-Коперника-Бандери було за щастя, аби не пхатися в маршрутці і зекономити пару копійок на пиво.
    А коли пані доволі енергійного вигляду і файно вбрана, почувши, що якась маршрутка їде тільки до приміського вокзалу, а їй треба до Скрині (50 метрів? ) піднімає бунт проти влади, президента і всіх рагулів які то всьо придумали...
    Та певно вже вас(нас) справді розбалували системою "від хати-до хати"...
    Я не розробляв транспортну схему, як і Ви, п. Володимире, напевне, але ввімкніть глузд і згодіться, що такі перетурбації не робляться з голови олівцем на папері, їх роблять спеціалісти. Погодьтесь, що для 800-тисячного міста з дужжже складною дорожною системою розробити в теорії і зразу ж запустити в одинь день нову транспортну концепцію- непросто. Є період перевірки, безумовно болісний. Зрештою, схема не наказ, вона вже змінюється, дай Бого щоб на краще.
    Для чого робити гучні заяви про нікудишність нікудишнього, Ви ж не на каналі Рада:)

• Подобається Подобається x 8
  15. jFobos

jFobos J-Fobos

А де можна офіційно залишити відгук? Хочу дуже багато написати))

16. MARTINI

17. VTr

VTr Member

J-Fjbos: А де можна офіційно залишити відгук? Хочу дуже багато написати))
    Я й сам ще до кінця не збагнув, але на http://tvoemisto.tv/news/54842.html справа є картинка з автобусом і там запрошення давати свої пропозиції. Якщо на неї клікнути, потрапите на форум, такий як і решта, але, може хоча б його працівники Міськради, бодай читають.

---------- Додано в 09:43 ---------- Попередній допис був написаний в 09:37 ----------

Тепер про патетику, я також ходив у Політех пішки з Нового Львова, Зараз мені 56 р. і я до молоді не відношуся аж ніяк. Та мені ніколи не хотілося аби нашим дітям та онукам довелось зтикатися з тими незручностями, які довелось долати нам. А вам?

---------- Додано в 09:57 ---------- Попередній допис був написаний в 09:43 ----------

Непевне усі дивилися учорайші новини. Особисто мене вразила передача на 24-му каналі Львів за участю двох начальників-перевізників і одного, дуже "гламурного" заступника п. Жука. А вразило мене, те, що Міськрада, замість того, щоб у день і вночі працювати над виправленням ситуації, відкладає вирішення питання . . . до понеділка. Видно на Маланку та Василія розїжджаються по селах.

18. MARTINI

19. VTr

VTr Member

Даруйте, я так підписуюсь, зрештою у Львові було традицією вхиляти капелюха при привітанні.
    З повагою, володимир.

---------- Додано в 13:18 ---------- Попередній допис був написаний в 13:05 ----------

Вибачте за автоцитату, але, як обіцяв, то маю виконувати. Сьогодні простояв на перехресті вул. Зелена - вул. Дністерська з 10:00 до 11:00 . За цей час в обох напрямках проїхало по 4 маршрутки №46, жодна не завернула на вул. Дністерську, зняв навіть відео, як №46 проїзджає перехреста, але що з того, де б не пробував розмістити - не з'являється.
    З повагою, Володимир.

20. TarasBULBA

TarasBULBA New Member

[/COLOR]Непевне усі дивилися учорайші новини. Особисто мене вразила передача на 24-му каналі Львів за участю двох начальників-перевізників і одного, дуже "гламурного" заступника п. Жука. А вразило мене, те, що Міськрада, замість того, щоб у день і вночі працювати над виправленням ситуації, відкладає вирішення питання . . . до понеділка. Видно на Маланку та Василія розїжджаються по селах.
    [/QUOTE]

Шановні пані та панове,

мав приємність побачити програму Відверта розмова на 24 - каналі 12 січня, де саме був присутній пан Андрій Білоус, заступник начальника управління транспортну та зв`язку, котрий під час відповідей назвав "Богдани і Еталони кібітками на шасі", які потрібно замінити вживаними імпортованими автобусами, оскільки автобуси ЛАЗ неякісні та винні у всіх гріхах "транпортної революції", на чому наголошувалось декілька разів - дуже цікава позиція та поведінка представника міської влади на телебаченні, якого захотілось поміняти на "вживаного імпортованого чиновника".

Тому як представник розробника "кібіток" маю потребу проіформувати вас:
    1. Богдан А091/А092 - автобус із несівним кузовом, а не на шасі;
    2. Богдан А091/А092 та Еталон А079 належать до класу малих автобусів, а не середніх;
    3. якщо автобуси ЛАЗ неякісні - прошу закуповувати також українські Богдани та Еталони, які мають аналогічні за вмістимістю низькопідлогові моделі і не спихати із себе відповідальності за розроблену транспортну систему, автобуси ЛАЗ куплені не 1 січня 2012;
    4. декілька разів за програму паном Білоусом та представником АТП-1 наголошувалось на тому, що місто не має грошей для закупівлі нових автобусів - виходить Богдани і Еталони "кібітки", а на інше грошей немає, нова схема добра, але винні водії, всі перевізники - порушники, їх потрібно штрафувати, але львів`яни продовжуть стояти на зупинках - то хто ж тоді "кібітка"???
    5. пан Білоус, за його ж словами, принципово не їздить маршрутками - а як він тоді може їх реформувати? В автобусах він орієнтується слабо... можливо мер Львова тоді "принципово" не буде жити у Львові!? Дорожники очевидно також "принципово" не їздят дорогами, які будують... лікарі не будуть "принципово" лікуватись у львівських лікарнях, пекарі "принципово" не будуть їсти хліба, який випікають... президент-бандюк вже і без того вважає українців "кібіт-ресурсом" і не рахується із "казламі, каториє мєшают работать" - це вже норма у "КІБІТ-КРАЇНІ"??? Можливо і мені також "принципово" не їздити на автобусах, які ми розробляємо?! Ця "принциповість" на межі із "недалекістю" чи неадекватністю чи, може, некомпетентністю кібіт-кадрів???
    На мою думку транспортна реформа потрібна, укрупнення перевізників також потрібне, заміна малих автобусів середніми та великими просто необхідне, введення електронного квитка також необхідне, але позиція чиновників "я - начальник, ти - дурак" тут просто недоречна, тому що система запрацює, хоч і зі змінами - відбувся перерозподіл влади у транспорті міста і зміна номерів маршрутів. От і все.

Отож вибирайте слова та слава кібіткам міста !!!

З повагою,
    Тарас.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)