32 зараз називатиметься 18 - практично без змін ото життя я добираюся з Личаківської на Стрийська-Сахарова
Щиро сподіваюсь що така ситуація є тіки сьогодні.. тому що їм їздити не вигідно, проїзд безкоштовний.. Бо якщо так буде далі - буде пєчально(
Їхав нині... 5А не зупинився. Перся пішки до перехрестя Личаківська-Тракт Глинянський. Приїхала зрештою 217а повна рагулів, які з моїх виглянцуваних чобіток зробили валєнки. Біля Фйодорова ледве виліз. Ту схему розробляли хранцузи, але не врахували совєцкого мєнталітету і рагульської душі народу. Більше не поїду навіть на забави. Своє авто кермує. Геть постсовєцких геїв!!!
Сьодні зайхав 46 з Барбари до Липинського-Замарстинівської до 30 хв., колишній 45, чи 24 було 35 та 40 відпов., мож. все на краще?
Думаю ця нова схема курсування маршруток зроблена просто з метою скосити побільше бабла. Всі ж проти того аби підвищували плату за проїзд. От і отримайте схему за якою ви заплатите у 2 або й 3 рази більше, щоб дістатися до свого пункту прибуття. А 1-го числа міська рада ніби-то домовилась з перевізниками, що проїзд у всіх маршрутках буде безкоштовним, але останні не дурні задарма автобуси гробити - от і випустили на маршрути мінімальну кількість машин. Звідти і натовпи на зупинках. Дійшло до того, що міжміська маршрутка №151 (на Жовкву) зі своєї кінцевої на Куліша, за малої кількості пасажирів ввечері по свому маршруту за гроші, звичайно возила людей на Автостанцію №2. Воділа вирішив підзаробити і збільшив собі інтервалу руху в кілька разів, а люди на Жовкву мерзли на зупинці.
Чудова схема, сьогодні поїздка від початку пасічної до приміського вокзалу зайняла лише півтори години. Маршруту 288 не було помічено, а чекати автобус городоцька-центр довелось всього навсього 25-30 хвилин.
Нащастя, я практично не користуюся громадським транспортом. Але навіть я бачу, що явно щось не те з тою реформою. Зараз 11 година ночі, а практично по всьому місту на зупинках величезні натовпи людей. Таке раніше можна було побачити лише в годину пік, але ж не вночі! Промахнулася влада. Доведеться відповідати...
Їздив вчора 23-м. (52+41) Якщо не враховувати, що о 10-й ранку великий автобус на Сяйво був заповнений на 95%, претензій нема. Інтервал руху нормальний На Суботівській зранку постояв, огледівся. враження цілком позитивні. На маршрутках вказано старі/нові номери. Відліт з кінцевої зупинки регулярний. Схема подобається тут: http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv
Та навіть з вікна бачу , що кінцева зупинка на Санті Барбарі - пуста. в сенсі там майже немає маршруток. їх і так мало було , а тут ще бачу що ще більше поменшало... і що то буде....
Зайшов на сайт, щоб також похвалити 23-й маршрут. Автобуси хоча і б/в, проте в досить непоганому стані. На фоні інших, цей маршрут просто супер.