Нащо себе розчаровувати, розслабтесь і отримуйте задоволення. Якщо серйозно, то схема для мене теж (санта-барбара) незручна, в центр їхало > 10 маршрутів, залишитлься 3-4 жах...
якраз для Сихова вона здається і робилась, радійте що аж 3-4 лишилось, бо є такі райони з яких доведеться ходити пішки.
Раніше жартували, якщо довго їхав з Гал.Перехрестя на Сихів то напевне через Привокзальну. І ось тепер жарт став реальністю Виходом з такої ситуації певне має бути поєднання радіальних маршрутів 1А+4А, але на мою думку вартість поїздки в один бік буде в 2 рази дорожча ніж зараз. Правда багато мови про електронні і трансферні квитки, але поки їх запровадять то ми напевне ще встигнемо поїздити по 4 грн.... а потім... є така традиція що ціни на проїзд рідко зменшуються Можливо в когось є інформація про те як оплачувати пересадки в радіальних маршрутах 1 січня? p.s. Маршрути складали люди які не живуть у Львові, невідомо за якими даними вони оцінювали пасажиропотік оскільки навіть при даній величезній кількості маршрутів з деяких районів міста виїхати зранку дуже складно (або просто боляче, то що буде тоді коли цих маршрутів стане в 2 рази менше.
напевно за даними перевізників а дані перевізників базуються не на реаліях життя, а на податкових деклараціях
скорше на бюджеті кишень перевізників ---------- Додано в 22:55 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ---------- На зіку, доречі, цікава інфа є на сайті ще таблиця, і червоним виділені зміни http://zik.ua/ua/news/2011/12/24/325763
якраз тоді б ці дані були б реальними. А так виходить шо перевізники тій французькій фірмі скинули ті самі дані, які скидають в податкову.
Особисто мене мало влаштовує... Доведеться шукати нову роботу, напевне... (якщо з пересадками та й чекати на маршрутку доведеться довгенько) шкода, тільки-тільки знайшла Цікаво, взагалі, існують люди, котрим нова тр.схема полегшила життя? чи ті люди їздять тільки на власному?
я! в мене тепер дитина буде мати з-під дому три варіанти добирання на Цитадель (стріляє з лука), а раніше мусіла топати до Санта-Барбари на 85й, а потім з цитаделі спускатися до Корони (бо біля Стрийського не сядеш). І так само тепер з'явилося двостороннє сполучення з Пасічною, а то до мами мали чим добратися, а додому - треба було топати кавалок а після смачної гостини не дуже то хочеться ніжками...
мені полегшить на пів року) тепер нарешті буду їздити на пари зранку не як шпрота в банці) 76 пустили на Городоцьку, та ще й через Новий Львів.. майже з під мого будинку)
Чи вже затвердили маршрути, бо вони якось змінюються частенько? До прикладу, №34 мав курсувати по вул.Шевченка, а вже по вул.Городоцькій
Ідіотизм, а не схема руху. Де ті люди живуть, що створювали цю схему???? Я з Наукової не можу доїхати ні на роботу (по Антоновича їде аж!!! тролейбус, якого ще й кінцеву заберуть десь на Сихів) і до центру аж 1 маршрут. Зараз маю потребу попасти на Топольну, то туди не їде ніц! Круті розробники! - мегамозок. пи.си. ще від жодної людини не чула позитиву від нової схеми руху
А хтось пробував сьогодні їздити маршрутками?) Читала, що мав би бути безкошотовний проїзд, так як перший день після введення.
Згідна. Я не розумію, для чого було змінювати номери маршрутів? Ну зробіть приставку М, ліквідуйте лишні маршрути, обріжте кінцеві зупинки для деяких (там, де це передбачено), але цифри змінювати. Для чого??? Там що - математична формула має бутив номері маршрутки?? - прогресія +1??? Чи це з поділом на зони повязано? Нічого не розумію. Мені треба 34,45 маршрут - де знайти? Нововведення завжди сприймаються важко, але тут взагалі все догори ногами...
Сестра сьогодні намагалась їхати маршруткою з Сихова на Патона, простояла годину і в результаті поїхала на таксі. Пасажирів повно, а маршруток менше, всі вони як були старі так і залишились. Змін на краще не відбулось.
Доброго дня. для зручності користування нову схему транспортної мережі викладено у вигляді інтерактивної карти на сайті http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv. Щоправда не міською радою.