Нова схема руху маршруток у Львові

Discussion in 'Життя міста' started by MARTINI, Nov 23, 2011.

1. drimota

drimota Member

Заздалегідь прошу вибачення, якщо повторюсь за кимось, але хочу висловити свою думку.
    Подорожуючи трошки світом, помітила в багатьох містах Європи те, що у Львові зробили з точністю до навпаки.
    Історичний центр міста оточує мале транспортне кільце - тільки у людей це мале транспортне кільце передбачає заборону проїзду особистим транспортом, проте дозволяє проїзд громадського транспорту. У нас навпаки - ті, що пересуваються на авто, отримують ще більше комфорту, а пасажирам в автобусах забезпечили щоденні екскурсії околицями центру - є час роздивитися архітектуру, стоячи у заторах. Все для людей....

• Подобається Подобається x 1
  2. yasam

yasam Well-Known Member

спить drimota біля плота....
    ага, а ті легкові автомобілі, які по буднях по центру їздять це громадський транспорт?

3. SPB

SPB Well-Known Member

ні, але поважаю зроблену ними роботу:good:

Спробуйте дочитати попередній пост хоч до середини:)

4. yasam

yasam Well-Known Member

це брєд сивої кобили. Нічого такого нема. Кожен на власній машині може заїхати на стометрівку чи на площу ринок

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а хіба в нас площа Ринок не пішохідна?

6. iso

iso Well-Known Member

7. yasam

yasam Well-Known Member

хіба на папері, і судчячи по всьому на туалетному

8. sani

sani Well-Known Member

а чому мають забороняти власникам житла на пл. Ринок обслуговувати своє житло на машині, чи підїзджати на машині до СВОГО ВЛАСНОГО житла??

9. yasam

yasam Well-Known Member

основна маса машин не власників квартир, а власників куплених пропусків

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

кого обрали таке і покращення

12. Templar

Templar Дуже важлива персона

Взули бля по-саме "ні ха чю!"
    І про який електронний білет можна говорити? :D

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Хочу ціну за проїзд 5 грн. і високо комфортабельні автобуси [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  13. sani

sani Well-Known Member

хочу метро, або DLR

14. iso

iso Well-Known Member

Без проблем. Буде вам ціна;)

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. SPB

SPB Well-Known Member

Наступний крок - повернути проїзд по 1,5грн, бо піднімаючи до 2х обіцяли електронний квиток, чіткий розклад і комфортні автобуси.
    Ще можна згадати, що саме в умовах конкурсу неприйнятих міськрадою на чолі з ВО Свобода була прописана відповідальність перевізників за невоконання вечірніх рейсів, зрив графіків руху, невидачу квитків і т д

Стару схему повертати не будуть, це просто передвиборчий піар.:facepalm:

P.S. Доречі, з вересня мають повернутися трансфертні квитки:cofee:

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

сьогоднішня язда викликала знов купу негативу до транспорту
    студікам тре пішки ходити

18. SPB

SPB Well-Known Member

Та ви шо, як же пурєдний хлоп з Задрипинська пройде пішки 15хв від політехівських гуртожитків на пару, він си має проїхати всього двайсі хвилин маршрутков:tormoz:

То не сьогодні почалося і не в новій схемі, що колись 85, що зараз 42 маршрутка, напевно найбільше напаковуєтьс між Сахарова і Бандери.

Та й унвер Франка на Медової Печери, ще коли я був на 1 курсі, напаковував все що звідти їхало під зав’язку, навіть через 10 хв після початку першої пари

канікули і відпустки закінчились:welcome:

19. MARTINI

MARTINI Administrator Staff Member

блін, точно
    а я думаю, шо то сьогодні такі пробки? Їхав через центр після 9 вечора, коло Добробуту. Ше такого не бачив

20. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Що ви за фігню кажете, 42 напакована їде з самого Сихова, і якщо біля гуртожитків хтось туди і влазить (що дуже сумнівно, якщо це на 1 пару) то то не хлопи, а дівки на 10 сантиметрових шпильках :)
    І ще такий факт, всі мої одногрупники, що поселились у гортожитку, завжди ходили пішки, і туди і назад. Скажу навіть більше, що ті які приїхали з інших обласних центрів (наприклад, Хмельницький, Рівне) в житті не бачили такого водночас смішного та жалюгідного становища з автобусами. Для них є диким залазити в маршрутку та пхати перед собою декілька людей і їхати придавленим з однієї сторони тьоткою з великою дупою, а з іншої сторони дверима які от-от відваляться.

я, як студік, ходила пару разів пішки з верхнього шувару на Бандери в політех, в принципі не так і важко, навіть по часу виходить майже то саме, тому що ітак виходжу з хати рівно за годину (рівно стільки моєю ходою триває дорога з дому на пари) до початку занять, бо інакше в щось запхатись щастя немає) Але не зважаючи на те, що мої ноги звикли багато ходити, то всеодно є не легко, можна 1 раз на день пройтись, але й туди і назад здоров’я не дуже дозволяє)

тому краще давайте терпимо ставитись один до одного, бо студікам теж живеться не легко)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)