Заздалегідь прошу вибачення, якщо повторюсь за кимось, але хочу висловити свою думку. Подорожуючи трошки світом, помітила в багатьох містах Європи те, що у Львові зробили з точністю до навпаки. Історичний центр міста оточує мале транспортне кільце - тільки у людей це мале транспортне кільце передбачає заборону проїзду особистим транспортом, проте дозволяє проїзд громадського транспорту. У нас навпаки - ті, що пересуваються на авто, отримують ще більше комфорту, а пасажирам в автобусах забезпечили щоденні екскурсії околицями центру - є час роздивитися архітектуру, стоячи у заторах. Все для людей....
спить drimota біля плота.... ага, а ті легкові автомобілі, які по буднях по центру їздять це громадський транспорт?
це брєд сивої кобили. Нічого такого нема. Кожен на власній машині може заїхати на стометрівку чи на площу ринок
а чому мають забороняти власникам житла на пл. Ринок обслуговувати своє житло на машині, чи підїзджати на машині до СВОГО ВЛАСНОГО житла??
З 11 червня у Львові перестають діяти трансферні квитки покращення від садівничого і швабоди :ireful:
Взули бля по-саме "ні ха чю!" І про який електронний білет можна говорити? :D ---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ---------- Хочу ціну за проїзд 5 грн. і високо комфортабельні автобуси
Наступний крок - повернути проїзд по 1,5грн, бо піднімаючи до 2х обіцяли електронний квиток, чіткий розклад і комфортні автобуси. Ще можна згадати, що саме в умовах конкурсу неприйнятих міськрадою на чолі з ВО Свобода була прописана відповідальність перевізників за невоконання вечірніх рейсів, зрив графіків руху, невидачу квитків і т д Стару схему повертати не будуть, це просто передвиборчий піар. P.S. Доречі, з вересня мають повернутися трансфертні квитки
Та ви шо, як же пурєдний хлоп з Задрипинська пройде пішки 15хв від політехівських гуртожитків на пару, він си має проїхати всього двайсі хвилин маршрутков То не сьогодні почалося і не в новій схемі, що колись 85, що зараз 42 маршрутка, напевно найбільше напаковуєтьс між Сахарова і Бандери. Та й унвер Франка на Медової Печери, ще коли я був на 1 курсі, напаковував все що звідти їхало під зав’язку, навіть через 10 хв після початку першої пари канікули і відпустки закінчились
блін, точно а я думаю, шо то сьогодні такі пробки? Їхав через центр після 9 вечора, коло Добробуту. Ше такого не бачив
Що ви за фігню кажете, 42 напакована їде з самого Сихова, і якщо біля гуртожитків хтось туди і влазить (що дуже сумнівно, якщо це на 1 пару) то то не хлопи, а дівки на 10 сантиметрових шпильках І ще такий факт, всі мої одногрупники, що поселились у гортожитку, завжди ходили пішки, і туди і назад. Скажу навіть більше, що ті які приїхали з інших обласних центрів (наприклад, Хмельницький, Рівне) в житті не бачили такого водночас смішного та жалюгідного становища з автобусами. Для них є диким залазити в маршрутку та пхати перед собою декілька людей і їхати придавленим з однієї сторони тьоткою з великою дупою, а з іншої сторони дверима які от-от відваляться. я, як студік, ходила пару разів пішки з верхнього шувару на Бандери в політех, в принципі не так і важко, навіть по часу виходить майже то саме, тому що ітак виходжу з хати рівно за годину (рівно стільки моєю ходою триває дорога з дому на пари) до початку занять, бо інакше в щось запхатись щастя немає) Але не зважаючи на те, що мої ноги звикли багато ходити, то всеодно є не легко, можна 1 раз на день пройтись, але й туди і назад здоров’я не дуже дозволяє) тому краще давайте терпимо ставитись один до одного, бо студікам теж живеться не легко)