Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 23 лис 2011.

1. drimota

drimota Member

Заздалегідь прошу вибачення, якщо повторюсь за кимось, але хочу висловити свою думку.
    Подорожуючи трошки світом, помітила в багатьох містах Європи те, що у Львові зробили з точністю до навпаки.
    Історичний центр міста оточує мале транспортне кільце - тільки у людей це мале транспортне кільце передбачає заборону проїзду особистим транспортом, проте дозволяє проїзд громадського транспорту. У нас навпаки - ті, що пересуваються на авто, отримують ще більше комфорту, а пасажирам в автобусах забезпечили щоденні екскурсії околицями центру - є час роздивитися архітектуру, стоячи у заторах. Все для людей....

• Подобається Подобається x 1
  2. yasam

yasam Well-Known Member

спить drimota біля плота....
    ага, а ті легкові автомобілі, які по буднях по центру їздять це громадський транспорт?

3. SPB

SPB Well-Known Member

ні, але поважаю зроблену ними роботу:good:

Спробуйте дочитати попередній пост хоч до середини:)

4. yasam

yasam Well-Known Member

це брєд сивої кобили. Нічого такого нема. Кожен на власній машині може заїхати на стометрівку чи на площу ринок

5. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

а хіба в нас площа Ринок не пішохідна?

6. iso

iso Well-Known Member

7. yasam

yasam Well-Known Member

хіба на папері, і судчячи по всьому на туалетному

8. sani

sani Well-Known Member

а чому мають забороняти власникам житла на пл. Ринок обслуговувати своє житло на машині, чи підїзджати на машині до СВОГО ВЛАСНОГО житла??

9. yasam

yasam Well-Known Member

основна маса машин не власників квартир, а власників куплених пропусків

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  11. Кохана

Кохана LuBimaya

кого обрали таке і покращення

12. Templar

Templar Дуже важлива персона

Взули бля по-саме "ні ха чю!"
    І про який електронний білет можна говорити? :D

---------- Додано в 00:43 ---------- Попередній допис був написаний в 00:37 ----------

Хочу ціну за проїзд 5 грн. і високо комфортабельні автобуси [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  13. sani

sani Well-Known Member

хочу метро, або DLR

14. iso

iso Well-Known Member

Без проблем. Буде вам ціна;)

15. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

16. SPB

SPB Well-Known Member

Наступний крок - повернути проїзд по 1,5грн, бо піднімаючи до 2х обіцяли електронний квиток, чіткий розклад і комфортні автобуси.
    Ще можна згадати, що саме в умовах конкурсу неприйнятих міськрадою на чолі з ВО Свобода була прописана відповідальність перевізників за невоконання вечірніх рейсів, зрив графіків руху, невидачу квитків і т д

Стару схему повертати не будуть, це просто передвиборчий піар.:facepalm:

P.S. Доречі, з вересня мають повернутися трансфертні квитки:cofee:

17. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

сьогоднішня язда викликала знов купу негативу до транспорту
    студікам тре пішки ходити

18. SPB

SPB Well-Known Member

Та ви шо, як же пурєдний хлоп з Задрипинська пройде пішки 15хв від політехівських гуртожитків на пару, він си має проїхати всього двайсі хвилин маршрутков:tormoz:

То не сьогодні почалося і не в новій схемі, що колись 85, що зараз 42 маршрутка, напевно найбільше напаковуєтьс між Сахарова і Бандери.

Та й унвер Франка на Медової Печери, ще коли я був на 1 курсі, напаковував все що звідти їхало під зав’язку, навіть через 10 хв після початку першої пари

канікули і відпустки закінчились:welcome:

19. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

блін, точно
    а я думаю, шо то сьогодні такі пробки? Їхав через центр після 9 вечора, коло Добробуту. Ше такого не бачив

20. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

Що ви за фігню кажете, 42 напакована їде з самого Сихова, і якщо біля гуртожитків хтось туди і влазить (що дуже сумнівно, якщо це на 1 пару) то то не хлопи, а дівки на 10 сантиметрових шпильках :)
    І ще такий факт, всі мої одногрупники, що поселились у гортожитку, завжди ходили пішки, і туди і назад. Скажу навіть більше, що ті які приїхали з інших обласних центрів (наприклад, Хмельницький, Рівне) в житті не бачили такого водночас смішного та жалюгідного становища з автобусами. Для них є диким залазити в маршрутку та пхати перед собою декілька людей і їхати придавленим з однієї сторони тьоткою з великою дупою, а з іншої сторони дверима які от-от відваляться.

я, як студік, ходила пару разів пішки з верхнього шувару на Бандери в політех, в принципі не так і важко, навіть по часу виходить майже то саме, тому що ітак виходжу з хати рівно за годину (рівно стільки моєю ходою триває дорога з дому на пари) до початку занять, бо інакше в щось запхатись щастя немає) Але не зважаючи на те, що мої ноги звикли багато ходити, то всеодно є не легко, можна 1 раз на день пройтись, але й туди і назад здоров’я не дуже дозволяє)

тому краще давайте терпимо ставитись один до одного, бо студікам теж живеться не легко)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)