Нова схема руху маршруток у Львові

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем MARTINI, 23 лис 2011.

1. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

2. Від вчора маршрут №13 почав курсувати на Левандівку.

Суботівська - Південний - В.Великого - Новий Львів - 8 лікарня - ДБК - Санта Барбара.

3. Ука

Ука сова на посаді жайворонка

він не їздить заявленим маршрутом дуже задовго до того, як там ввели великі автобуси, - разом з усіма втік на Підвальну. Маю навіть підозру, що з офіційним погодженням, а не самовільно, бо на всіх схемах стоїть Підвальна.
    Доречі, мені якраз цього тижня довелося активно поїздити між Сиховом і центром в різний час - і піковий, і серед дня. Судячи з того, як часто ходить 46й, і з його заповненості, великий автобус на цьому маршруті більш ніж доцільний.
    загадковий маршрут, на Сихові в кожного водія свій. Одні заїжджають на Коломийську, інші - ні. Одні їдуть по Навроцького, інші - по Луганській...

• Подобається Подобається x 2
  4. morze

morze Well-Known Member

Водії,ще незвикли. Сихів -це ще село!!!

5. sselev

sselev Well-Known Member

Вчора 27-й маршрут закінчив роботу ще до 19.30, моя знайома розказувала що чекала на нього майже годину і не дочекалась.

6. yasam

yasam Well-Known Member

вся проблема в людях:
    наприклад жінка лікар чекає маршрутку, а її нема.
    Наступного дня водій тієї маршрутки, якої вона не дочекалася, йде до неї на прийом,
    а вона щоб встигнути на маршрутку відшиває його ставлячи неправильний діагноз.
    Отака от ланцюгова реакція, і ланок у ній набагато більше, тобто через одну людину страждають сотні, і самі винуватці, але в голову чомусь собі того не беруть

7. kitana

kitana Banned

Зручний ресурс під ЄВРО для гостів (ну, і львів'янам стане в нагоді).

Визначає напрям руху на карті, номери маршруток, час руху і вартість проїзду.
    http://uefaeuro2012.lviv.ua/ua/infrastructure/public_transport/

8. yasam

yasam Well-Known Member

тут оригінал:
    http://www.eway.in.ua/ua/cities/lviv

• Подобається Подобається x 1
  9. morze

morze Well-Known Member

Той сайт їй-бо, або для тупих або для місцевих!
    Звичайний турист -незнає ні однієї офіційної адреси! А на наймешому масштабі Львів як Сафарі!

10. SPB

SPB Well-Known Member

:facepalm:
    Тобто турист, який перед поїздкою дізнався адресу готелю / кафе / магазину / автостанції є тупим? :scratch_one-s_head:

Також якщо людина вже в місті, то є вказвіники на вулицях, тобто визначити своє місце перебування не так вже й важко, чи у вас інші секрети навігації в містах куди ви приїздите ;)

щодо мене, то плануючи відвідини якогось міста, намагаюся знайти цікаві мені об’єкти на карті і визначити, чи доцільно туди йти пішки, чи потрібно користуватись іншим транспортом, тому така шпаргалка "сідаю на вокзалі на 1й трамвай, їду 7 зупинок, гуляю по центру, нвертаюсь на ту ж зупинку, сідаю на 2й трамвай їду 8 зупинок..." є дуже потрібною і зручною, тимбільше наявність карти маршрутів міста - загальносвітова практика :good:

11. yasam

yasam Well-Known Member

я не знаю що треба було курити, щоб прийняти рішення робити вказівники з указанням напрямку лише з кутами 90, 180 градусів, які інколи показують йти навпростець через будинок.

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:58 ----------

але такі маршрути як в нас, не є світовою практикою

12. SPB

SPB Well-Known Member

:pardon:
    перепрошую, невдало виразився, мав на увазі таблички на будинках з номерами, назвою вулиці і т. д. їх не так вже і мало :)

в чому саме?

13. yasam

yasam Well-Known Member

нераціональний проїзд, інтервали, які водії встановлюють самостійно, мертві автобуси. Мало?

14. andre33

andre33 Well-Known Member

добирався до роботи (вул Стрийська - Лазаренка) 44 маршрутом , з вул. Зеленої (Водогінна),
    коли їхав назад ( десь у 20 годині вечора) - ні одного 44 автобусу ,простояв на зупинці "Податкова" до 45 хв,
    може вони ввечорі після 20 години не курсують ?

15. yasam

yasam Well-Known Member

я теж багато таких маршрутів знаю. Деякі їздять кожні 10 хвилин і до 23.00, а інших по годині чекати можна, і після 20.00 може вже й не бути

16. spamellon

spamellon миється в бані

дякую, корисна інформація )

17. SPB

SPB Well-Known Member

це як?
    є таке:sad:
    Що маєте на увазі?
    транспорт ламається у всьому світі, тільки десь йому є заміна, за рахунок ефективного господарювання транспортного підприємства, а десь немає

І попередній ваш допис був про
    Маршрути, а не водії чи автобуси
    то чим тут завинили розробники сайту, для пошуку варіантів проїзду?
    44 і в робочий час їздить раз на пів години

Останнє редагування: 31 тра 2012
  18. yasam

yasam Well-Known Member

дублюючі маршрути залишилися. Це міф що нова схема руху краща.

я водіям на це кожного разу увагу звертаю, але таких як я мало, тому...

зранку їхав маршруткою, в якої заднє коло весь час терлося у відбійник. Уявіть: на швидкості колесо нагрівається через тертя і лопає. Маєте чергову порцію трупів. За кордоном такого нема нігде, навіть в азії, де навіть на дахах автобусів їздять. Це проблема менталітету бидла яке за рулем, і бидла, яке тримає автобуси. Бо всім їм на людей начхати. Водій каже директор винен бо забирає гроші на ремонт автобувів, директор каже водії нераціонально використовують засоби для ремонуту.

ще раз наголошую, що маршрути і нова схема руху це лише замилення очей для чергової порції відкатів за створення нової схеми. Тим більше, що старі маршрути повертають назад, тільки залишають нові номера маршрутів. Я вже принаймні 10 таких маршрутів знаю.
    А про сайт я нічого поганого не писав.

найгірше коли питаєш водія маршрутки: який у вас інтервал руху?, він каже 10 хвилин. Питаєш: А чому я чекав годину? він або мовчинь, або звинувачує директора, а найбільше бидло поливає тебе брудом.

19. SPB

SPB Well-Known Member

от, нарешті почув що хотів, мені все цікаво було чим вам сайт не вгодив, але значить не так вас зрозумів:drinks:

Щодо якості перевезень автотранспортом то тут з вами згоден, намагаюсь маршрутками користуватись по мінімуму, електротранс - наше все:cofee:

20. yasam

yasam Well-Known Member

ви маєте якесь відношення до того сайту?

а де твій аватар? :)