а в чому проблема? продайте квартиру/візьміть кредит і купіть НОВИЙ автобус і з руками і ногами візьмуть вас, на найкращий маршрут поставлять. Перевізники зацікавлені, щоб у них на маршруті хороші і нові автобуси були... але зразу кажу з одним автобусом Вам то буде фінансово невигідно, треба принаймі 3 автобуси..
То най купують СОБІ, раз зацікавлені і звуться перевізниками. Най перевозять. Бо так у нас їм зле... І ДАІшникам не платять, і лікарям... А хабар вступний - хату продати треба.
З тим що маршрутки є привабливими для міста з точки зору податків вже розібралися Щодо ідеї тих табличок: Є одна людина, яка вирішила що на зупинках повинно бути написано що через ту зупинку їздить (не тільки щодо трамваїв та тролейбусів, там якраз все добре), пішла в Міську Раду, виклала там свої ідеї і їй допомогли зробити таблички на всі зупинки Львова (Щоправда не на всі ще зробили і встановили), але вже за кілька днів вкотре почались самовільні і не дуже зміни маршрутів, тому нажаль зараз не всі вони відповідають реальності. Звичайно це не ідеал, але це рух вперед, це зручність для людей, що ними користуються. Якби ви пішли в міську раду і запропонували кращий варіант / дизайн вони б вам допомогли, але ви, тільки розказуєте які бидляцькі ті таблички, при тому, що ще місяць тому небуло взагалі ніде й ніяких. Згадайте, це було не аж так давно! От через таких людей як він ми будемо користуватися нормальним громадським транспортом хоч колись! Перепрошую, а ви якого перевізнка представляєте на форумі? Виходячи з того що багато хто з перевізників, та їх представників, активно протестує проти електронного квитка, їм не вигідно отримувати дотації за перевезення пільговиків, ціною оприлюднення реальних доходів
Нічого подібного Згадайте що їздило на комунальних маршрутах (перший, третій, п"ятий) до цих євро2012 лазів - Лази початку 90-х і пару взагалі радянських машин ---------- Додано в 11:19 ---------- Попередній допис був написаний в 11:17 ---------- ні таблички якраз класні, на тій італійській забагато інформації особливо якщо взяти зупинку де багато маршрутів проходить, щоб все розписати треба хіба що банери здорові вішати
Читати всі вміють? В 90% випадків, такі як Iso, просять зупинити в місцях де зупиняти не можна! І не треба ля-ля. От через таке, я маю виходити скоріше, бо втрачаю хвилин 10 на зупинки в не призначених місцях. З Черновецьким говорили? Зупинок в нас придостатньо! Майже кожних 250 метрів. В Європі ніхто не просить зупини у там де немає зупинки, ібо знають, що є зупинка. А наші просять зупинити де не можна, а потім водіїв клянуть, бо ті бачте не по графіку їздять. А наше , сам звичайна скотовозка. По-іншому назвати не можна. Якщо Вам таке подобається, прошу дуже... Я. нікого з них не представляю, просто пишу свою думку. Та ні, направду, вони досить зручні. Там пише на якій Ви зупинці знаходитесь, і на яка буде наступною ітд... Таки досить зручно. А в нашій лише кінцева, кудою їде ніхто ненає. Не спорю, вигляд хороший, але інформації задуже мало...
це той трафунок, коли треба до чогось примахатися. Були б такі, як італійські, то претензія була б "їх що, з лупою читати?" а ще цікаво б почути обгрунтування, що саме тут "рагульське" - витримано в стилі і кольорах інформаційних табличок.
Та все там видно, Пані Уко, я Вас запевняю! Просто фото не дуже. Кажу, на наших інформації майже 0! ---------- Додано в 11:38 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ---------- Ось, дивіться, всі чітко розписано. Просто якщо вони вже щось роблять, хай роблять нормально...
Ви свідок? Потрібно розрізняти "встановлені зупинки" і місця, де зупинка не заборонена. Ще пригадую часи, коли зупинки не були фіксовані, то цілком нормально було попросити водія "зупиніть, будь ласка, де буде можна", або ж на прохання про зупинку почути ввічливе "за поворотом, бо тут не маю права" саме про таке і написано: я ще пригадую час, коли так і було. А ще там нема поняття "маршрутне таксі", а є автобус. І є квитки, часто - електронні
Та ну, де там хамський тон. Таке враження склалось. Які ваші тоді пропозиції? Я свої висунув, їх намісували.
гм... тоді покажіть мені, сліпонькій. ну, окрім сигналу про зупинку в автобусі, котрий впринципі, в більшості є. А табло - це добре, але є більш нагальні витрати, як на мене. Бо все, що я побачила це претензії: табличкми рагульські, люди не такі, не дають Вам швидко заїхати, а через iso ми взагалі ніколи не потрапимо в Європу (і справді, де ж там хамський тон?)
Ну, не мені одному не вдається вчасно заїхати. А все через чужу лінь перейтись 50 метрів (Я не про старших людей, а часності про молодих), таблички рагульські тим, що їх зробили аби було, не продумані, як на мене. Та бо таке враження склалось, що пану iso подобається те, що зараз є. І справді. Де?
В мене ж пропозиція одна - розробити дієвий механізм тиску на перевізників, щоб вони дотримувалися умов тендерів і виконували свою роботу. А не спроможні - нафіг з ринку, свято место пусто не бывает. Ну і тиску на міську владу, щоб застосовувала ці механізми, а не прикидала, скільки взяли в кишеню від перевізника, і чи не захоче той бабло назад, коли йому почнуть виставляти претензії. Попри всі недоліки нашої системи перевезень (йдеться не лише про нову схему, а про всю систему загалом), якби всі її учасники дотримувалися виписаних правил - схеми, початок і кінець руху, кількість машин, перевезення пільговиків, техогляд транспорту і медогляд водіїв, відсутність хамства, дотримання ПДР (як це не смішно звучить), - претензій було би на порядок менше. Але поки весь бардак виправдовується тим, що будь які зміни і найкращі пропозиції розбиватимуться об цей залізний аргумент.
Добре, також допустимо звільнити від сплати податків років так на 10-15, але за умови, що всі автобуси будуть нові типу такого: Вже хай ціна буде 3 грн. Але що їхати можна любим транспортом на протязі 90 хвилин. І тоді буде діло...
А давайте я поверну інакше. Мама з дитиною, чи бабуся, чи молода людина з торбами повинна щодня топати пішки лише тому, що комусь ліньки встати на 5 хвилин раніше. А якщо серйозно, то насправді оті додаткові зупинки (яких давно вже ніхто не робить, хіба на кінцевих відрізках маршруту, висаджуючи решту пасажирів, або ж підрізаючи всіх і вся, щоб взяти додаткові 2 грн) не затримують транспорт. Заримує його зовсім інше - поганий стан автобусів, доріг, корки (привіт перевізникам, які поміняли самовільно або пролобіювали зміни маршрутів, знову зібравши все в центр на Підвальну), мала кількість машин на маршруті. Оце все спричиняє затримки, а не 1-2 бабусі, котрі попросили зупинити не на зупинці.
Так в нас і самі водії не завжди знають звідки і куди вони їдуть, а змінювати такі плахти щотиждня через "зміни на прохання власників маршруток", поки що дорогувато для міста, при стабільній схемі маршрутів, в тому ж стилі табличок передбачене місце на список зупинок, розклад відправлення з зупинки і т д Цитата від автора (проміжний варіант табличок):