Нова Священна Імперія

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Yurko NOTOCO, 22 сер 2011.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Треба ж такого біса гнати...

• Подобається Подобається x 3
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Так Юрко к тому же и хочет свести,только императором он скорее видит себя чем Вас;)

3. Bambook

Bambook Persona non grata

Це з якої радості? Ми з ним навіть дітей разом не хрестили, щоб я йому цілу імперію довірив :)

Я, якщо чесно, в імператори не пруся. Я себе знаю, я до праці зазвичай дуже відповідально ставлюся, "згорю" на роботі :)

• Подобається Подобається x 1
  4. kym

kym Well-Known Member

Ви про що .....Ви що не знаєте що в сімї Януковича ПАПОЮ називають.... Думаєте катрен про нього...??? ))))))))))))

5. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

:good:
    Вот новость,я своего отца тоже папой называл,и что с того?

"Империя"...Интересно,а какую роль Украине Юрко там отводит? Метрополия или как всегда...?

6. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Я Вашій імперії від імені своєї Імперії оголошую війну. :)

7. Bambook

Я вам ще окремо скажу: я в імперії не бавлюся. Окрім того, я проти винищення птахів та іншої живності ;) Можете з паном Юрком повоювати...

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Ну то бавтесь в мафію. А з паном Юрком тєжко воювати, він ще вуйка Стефка і інших НОТОЦІВ закличе. :nea:
    А те що бузьків не нищите то добре.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

я за Львівську імперію
    але без сихова
    то дотаційний регіон, який нав"язує свої порядки

10. Bambook

А ви там полонених ворогів імперії тримайте :)))

11. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

Я не про те..
    Я про Священну Імперію,в якій панувало б християнство зі-своїми законами на чолі з імператором(яко президентом держави) підпррядкованого вищій владі Ватікану!
    Ну щоб було ясно,за якими принципами існує Обєднання європейських держав!
    Щоб можна було звірити все по Євангелії,по Мікельанжело,по Шекспіру,по Моцарту...
    А Азія по-своїх принципах нехай,а Африка,Америка по-своїх...
    А то мультикультуризм,космополітизм,атеїзм...панімаш!
    Ізраїль своє,Палестина своє,Європа своє хоче,а гАмерика з Россією зо-о-овсім інше хочуть.
    Тєжко об'єднати мультикультуризмом всіх,коли навіть Нині мексіканці це зрозуміли!
    Я ж тільки прикинув ту європейську Імперію Добра,хоча впевнений,що так воно і буде!
    Чогось то до Риму українців тягне останні десятиріччя...:scratch_one-s_head:

12. Bambook

Шоб голі всі були?
    І шоб чума на всі ваші родини?
    І "Весело йду я в могилу" на завершення
    :)))

13. Yurko NOTOCO

Щоб,як в соборі св. Петра
    Щоб думать,як Гамлет
    Щоб Реквієм во Славу Христу став тою мірою винагороди Людині за її прижиттєву діяльність!
    :hi:

14. Bambook

Я ж і кажу: "Весело йду я в могилу"...

Не буду більше пить. Хоча яка розумна є цьому альтернатива...

;)

15. Yurko NOTOCO

Фактично ніякої...Державні посади і влада багатим,а релігія і алкоголь бідним!
    Всьому народу Віра! Вірить,чи не Вірить!
    Імперія - це не рай...і не коммунізм! Це коли Хтось і за Щось тримає відповідальність!
    Це не те,що Яник щось там робить в державі,а Ганька відповідає народу!

16. Bambook

А Вірі не буде затяжко - з усім народом? Може, їй в допомогу ще яких Надю і Любу? А для тих, хто в літах - Софу? ;)

• Подобається Подобається x 2
  17. Yurko NOTOCO

Вірно...віруючим Надію,Віру і Любов,а космополітам Софу Моисєєвну,або Юлію...забув по-батькові...О-о,Володимірівну!:)

18. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

І створиться Сихо-Австралія :)))

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

значить сихівський міст закрити
    анексувати ТЕЦ на персенківці
    і хай платять данину

20. Yurko NOTOCO

Суть мого писання зводиться до слідуючого:
    Був час коли в Європі керувались думкою партій...соціалістів,комуністів,націоналістів,консерваторів...
    А тепер наступає Час,коли керуватись Будуть!(бо Треба!)...думкою Церкви і Тої Bіри,яка в Ній!
    Я так думаю!...
    повстане в Європі Імперія
    і Римо - Священна буде!

Необходимо заново создать Европу ("El Pais", Испания)
    Тем не менее, тройной кризис в Европе лишил национальные правительства столь удобной возможности прятаться за спины слабых лидеров,которых они направляли в Брюссель.
    Чтобы избежать воздействия провала на результаты выборов, им придется сейчас разработать целый комплекс мероприятий,который европейские институты смогли бы претворить в жизнь.
    С самого начала европейская интеграция развивалась в ответ на повторяющиеся кризисы... но этому процессу нужен политический лидер, который бы превратил бы кризисы из фактора торможения в источник новых сил.
    Сейчас не время для консерватизма. Наступил момент, когда все надо создавать заново.
    Необходимо заново создать Европу ("El Pais", Испания)
    http://www.inosmi.ru/europe/20110810/173183591.html

???
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Меморіальна дошка з нагоди відвідин Іваном Павлом II Митрополичої Базиліки у Львові, 25 червня 2001 року

У Львові...

http://ucu.edu.ua/

У Римі...

Осередок Українського Католицького Університету (Інститут Св.Климента Папи в Римі)– це можливість для України по-новому поглянути на свою спадщину через призму європейських надбань України та західних зв’язків українців.
    Це також можливість безпосереднього контакту із західноєвропейськими релігійними та світськими інституціями для поширення слова про Україну та для поступової інтеґрації українського доробку у загальноєвропейський контекст.

а де твій аватар? :)