Я имею дурную привычку заказывать что-нибудь по ночам. А потом звонит какая-нибудь "Розетка" или "Фотос" в 9 утра, а я сплю еще. Ничего, терплю.
Вдячний НП за проведену гуманітарну безкоштовну допомогу до зони АТО! ---------- Додано в 17:27 ---------- Попередній допис був написаний в 17:21 ---------- Дуже вдячний НП за допомогу гуманітарну в зону АТО!
Як це?))) Чого це він має говорити неукраїнською?)) Таких тепер багато. НП тут ні до чого. На вулицях суцільний рашн - Донбас мігруючий.
Я думаю що ми, львівяни можемо розрізнити на якій мові він говорить на російській чи москальській, наприклад для мене є різниця між москалем і росіянином, чи російськомовною людиною.Якщо я відповідаю йому файна кава завуглом і він каже дякую-значить російськомовний українець або турист, якщо воно мені каже, я не понімаю, то я відповідаю щоб ти так нічого в житті не розумів-то москаль.От недавно спілкувався з туристами з Білорусії, вони розмовляли російською про події на сході і порозумілися ми прекрасно.Я розумію що у нас зараз алергія на ту наволоч, але ми ж розумні люди, які прекрасно розуміємо і можемо спілкуватися на різних мовах і без перешкод
Звісно, зараз донбасу на вулицях українських міст побільшало. Вони несуть з собой свою культуру і мову теж. Не можем же ми їх Новою поштою назад відправити? Там відділення не скрізь працюють ще
Ви не зрозуміли. Я писала про робочий момент. А турист, кава то інше. ---------- Додано в 21:10 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ---------- По темі http://donbasssos.org/170920141/ Маєте і Донбас, і Нову пошту, і відповідь на питання гілки зразу
ото прямо в крапку...Треба Новій Пошті запропонувати нову послугу "Донбас мігруючий"-відсилаєш двох а третій безкоштовно
Користувалась багато разів послугами Нової пошти - завжди оперативно і вчасно - посилку завжди можно відстежити на сайті )
Починаю тихо ненавидіти НП. Відправляв вчора в Київ 8кг через Делівері. Ціна ну просто збила з ніг...13 (!!!!!!!!!)грн НП взяла би 45. Коментарі зайві. Хоча... замовні коментарі на форумах і в соцмережах, борди по всій Україні і ТВ-реклама зрана до вечОра коштує бабла, і немаленького. Тіко платять за то усьо, як завше, юзери. Себто ми із вами.
Мені теж здається, що ціни на Новій пошті непомірно великі і завищені. Сервіс хороший і простежити вантаж можна, але ціни! Тому наступний зручний раз вирішила скористатися http://limcoukraine.com/ , друзі давно користуються, не скаржаться, кажуть ціни демократичні. Перевіримо і цього перевізника.
Та ціни тепер на новій пошті досить кусуючі, але як треба конче передати тоді що робити приходиться користуватися їхніми послугами, тай зручно бо віділення є по всьому місту
Користуюсь послугами НП регулярно. Доставляють швидко, багато відділень, правда останній час почали завищувати масу вантажу і відповідно вартість доставки. В останніх трьох посилках після перемірювання/переважування стабільно відмінусовували 5 - 10 гривень тож, люди, будьте уважні.
Найбільше мене обурив останій раз. Мені передавали посилку я оплачувала за неї при доставці, те що було в посилці вартувала менше ніж самі витрати на посилку, 25 гр сама пересилка і + 25 гр. повернення коштів, а сам вміст посилкм 35 гр
Нова пошта з тарифами взагалі береги поплутала. Краще б їх було менше відділень, але тарифи нормальні. Часто відправляю на Схід посилки, все дорожче і дорожче...