Не знаю, як поштомати, але чула, що НП виходить на міжнародний ринок. Будуть пересилати в інші країни.
я доволен НП как слон, по Украине сутки посылка идет, если выйдут на забугорный уровень это вообще будет супер, хотя со всякими таможками и прочим хз как будет ...
Ні фіга! Зі Львова на третій день приходить і з Харкова теж. А взагалі мені НП подобається. Користуюсь їхніми послугами досить часто.
На штати добре Міст працює,з Америки посилка йде морем рівно місяць разом з таможнею до квартири призначення,авіа тиждень
Просто з великого міста у велике простіше переслати, бо сортувальні термінали у них якраз знаходяться. От і виходить, що з областного центру потім ще десь доба йде, щоб переслати у меньше місто і так далі. Плюс, в залежності від кількості населення, теж є частота відправок і забору вантажів
Нова Пошта тепер пересилає для армії безкоштовно у вигляді допомоги. Таку інфу знайшла: http://uzhgorod.in/novosti/2014/iyul/novaya_pochta_teper_besplatno_budet_dostavlyat_pomosch_armii
хороша новина...Хоть так але допоможуть нашим хлопцям-героям.А то вже стільки часу брудом обмивають цього перевізника.Особисто я задоволений роботою Нової Пошти і жодного разу не було якихось неприємностей
Думаю, що все-таки НП хороший перевізник, а деякі неподобства з усіма бувають! ---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ---------- Ця новина дуже мене порадувала! Треба всім такий приклад подавати!
Менi найбiльше к-ть вiддiлень подобаеться) Колись через Автолюкс передавала, то зовсiм невесело було годину часу стратити, щоб доiхати до найближчого.
та у Львові є достатньо відділень, чи ше десь будуть відкривати?Я живу на Богдана Хмельницького, тут тільки до 30кг, за великим вантажем потрібно їхати на Пластову, а там так напряжно з доїжджанням
ооой,а я от ніколи не чула щоб у когось були проблеми з новою почтою,вони молодці,завжди смска приходить коли товар приїжає,незнаю,незнаю!!!
Правда, ось http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2790924&postcount=74 Ноу, ноу) Це мають бути села та мiстeчка))