Люди, а чим ви думали, пересилаючи вантаж вартістю 7000 грн. ? Якщо ви так тепер хвилюєтесь і нарікаєте на перевізника, можливо, дешевше би було самим в Тернопіль завезти? Чи розраховувалось на те, що перевізник страхує вантаж на дану суму? Телефон могли витягнути, як у Львові, так і в Тернополі, а може і в дорозі. Не виключений варіант, що його навіть не поклали в коробку або майстерно і швидко витягнули при отриманні. Але ж суть повідомлення в тому, що винуватий перевізник!!! Першопочатково експрес-доставки використовувались для пересилки документів, інших вантажів з одного міста в інше для зручності клієнта, в першу чергу через короткі терміни. Тепер же ж люди почали робити на цьому бізнес, при чому ,дуже часто, не порядний бізнес(сама неодноразово пересвідчувалась) і ще й намагаються заробляти на перевізниках. Я довгий час користуюсь НП і моі друзі, так , не сперечаюсь, є в них і недоліки, але взагальному перевізник один з найкращих у Львові. Ціни вищі, ніж у конкурентів, але сервіс обслуговування, терміни доставки набагато кращі.
Згідний з попереднім дописувачем, але.... Вантажі страхуються і береться комісія від суми оцінки. Якщо сума 30 тис. грн. то і комісія відповідна. Нова пошта заробляє за рахунок хорошого сервісу, але й користувачі повинні бути якось захищені. Особисто я сам користуюся НП вже кілька років і нарікань не маю, але випадки все ж трапляються.
Vedun повірте, таких випадків просто купа...Зараз я порозміщала, куди тільки можна подану інформацію, то мені люди з різних куточків України пишуть, які мали історії з НП, з крадіжками там. Це далеко не одиничні випадки, це просто стиль їхньої роботи, можна сказати
я працював з автолюксом довгий час і їх"косяки" просто дістали. Я думаю що такі інциденти є на кожній фірмі перевізнику, адже важко знайти чесний персонал. В мене за 3 роки роботи з НП жодного проколу, але й я відправляю дріботу і оператори це знають. Звичайно якщо б я відправляв вантаж типу ноутбука, чи телефона, то навряд я би вказав що це ноутбук чи телефон - скоріше б написав що це цифрова техніка, або щось нейтральне. Людську жадіність не можливо просто так викорінити. Те що товар пропада у перевізників це відомо всім, але чому за рахунок страховвки не повертають кошти, чому не ведеться відео спостереження на відділеннях. Чому не проводять погрузку- розгрузку під камерами. Питань більше ніж відповідей, але це не тільки нової почти стосується а й усіх перевізників.
Особисто в мене були неприємності з іншими перевізниками, але це вже в минулому. На НП таких випадків не було, хоча завжди страхую по повній на всяк випадок.
Мені з дорогого приходилос айфон пересилати через НП. На складі спитали, що всередині. Як взнали, що телефон з оціночною вартістюв 6000, то попроили розпакувати і записали імей. Доставили ок.
Мені ще не доводилось пересилати речі через НП, вартістю більше 3 000 грн. Але, якби пересилала телефон з такою вартістю, то кілька разів запитала б оператора про всі дрібнички відправки такої дорогої техніки, це ж не футболка за 50 грн.
Треба перестраховуватись зі всіх боків. Перелік товару, страховка, Запаковувати на очах у оператора, якщо товар дорогий і т.д.
А ще, якщо товар дійсно цінний, то треба не пожаліти грошей на упакування, яке вимагає перевізник. Таким чином можна буде при якихось проблемах вказати на те, що відправник дотримався всіх умов перевезення.
В них є певні вимоги. Є в них така послуга - палетування. Тобто товар ставиться на євро палету і закріплюється, але в разі пошкодження товару перевізник не зможе "з"їхати" що товар не був правильно упакований.
Вчора знову забрав замовлення на НП і знову все чотко, видно "зловживання не носять системного характеру"
сам отримав учора два пакунки, завтра піду за третім, як з'ясувалося зі Львова ))) це вже другий раз мені з Славетного усякі няшкі шлють )
Звернула увагу, що НП лого змінила. Цікавіше стало виглядати, як на мене, хоча і до старого вже звикли
Вони зараз будуть інтенсивно покращувати маркетинг бо конкуренція на ринку істотно збільшилась+антиіміджева кампанія
Боротьба за місце під сонцем, не інакше. Цікаво, коли у нас з'являться поштомати, такі як є в Польщі. Часом не чули, може НП зробить нововведення?