НОВА ПОШТА - Шахраї чи хороший перевізник

Тема у розділі 'Ти маєш право...', створена користувачем gsergii, 16 бер 2013.

1. Low

Low Well-Known Member

Ого. Рослини-квіточки поштою. Я от такого не ризикував би доставляти перевізником, занадто тендітне для рук, що ними не переймаються. Хіба насіння. Чи Ви прямо рослини вже дорослі пересилалаи. а як технологічно це робиться, як їх пакують?

2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Саме дорослі рослини ..і не дуже:)
    Пакують зазвичай в коробки, обкладуєть зім"ятими газетами або ще можна в пластикавих пляшках...ну там своя технологія:) Хто пересилає, той знє.

3. Alias

• Подобається Подобається x 1
  4. Bira

Bira Well-Known Member

Добре, що мого там нічого немає.

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

та да, сегодня после недели учений на сутки пришел прочел в новостях - капец, сам регулярно НП получаю посылки а тут такая упс ...

6. Low

Low Well-Known Member

Моя тітка якраз тоді по Миколаївщині пересилала подарунки, то так розпереживалася, подзвонила мені. Почитав, що то якась помилка була, і машина Делівері, а не Новій Пошті належала. Навіть надрукували офіційне спростування Нова пошта оприлюднила з цього приводу.

7. Alias

Так, справді то була машина Делівері, читала потім спростування.

8. Low

Low Well-Known Member

Тут десь хтось писав, що отримує товари з Англії через НП. Хіба вона і з-за кордону вже працює. Чи як це відбувається, хтось знає, бо мені то дуже актуально.

9. dmytropro

dmytropro New Member

Ціна за доставку несподівано виросла з 331 грн (згідно з калькулятором на сайті нової пошти) до 475 грн. Нарахували, як пояснювали, за палету, за «послугу??? палетування» , етс. Відмовитися було не можна – за товар оплачено. Якби міг таке припустити, поїхав би власним авто – 75 км * 2 кінця * 2грн/км (майже таксі) = 300 грн.
    На ринку достатньо фірм експрес-доставки, що працюють набагато дешевше. Гугліть…

10. Little Miracle

Little Miracle Well-Known Member

Надіюсь сьогодні вже (Нарешті!) отримати свою посилкук через Нову Пошту... Чекаю вже тиждень. Надіюсь на краще....

11. Olenall

Olenall миється в бані

у мене нарікань не було - все вчасно та безпечно

12. muravey

muravey Well-Known Member

Давно пользуюсь их услугами, по возможности заменяя Укрпочту :) Кроме мелких глупостей никаких проблем пока не было, ни по срокам, ни по аккуратности. Недавно кстати они свою программу лояльности изменили - теперь заработанные на доставках "баллы" наконец не пустышки, а вполне себе средство оплаты доставки.

13. Bira

Bira Well-Known Member

Балами-бонусами вже давно можна оплачувати свої посилки.
    Це в них гарна ідея.

14. Low

Low Well-Known Member

А скільки треба набрати балів, щоб можна було почати розраховуватися?

15. Vedun

Vedun Well-Known Member

Треба зареєструватися в системі лояльності і отримати карту для початку.
    Варіантів 2:
    1. Взяти бланк, заповнити і віддати у любому відділенні де працює система лояльності.
    2. Зареєструватися самому на сайті.

Детальніше тут:
    http://novaposhta.ua/loyalty/about

16. Low

Low Well-Known Member

5000 тисяч балів виходить треба мати, щоб витрачати їх на відправки

17. Vedun

Vedun Well-Known Member

якось не уточняв. Бали напопичувались і одного разу оператор запитав чи не хочу я замість грошей розрахуватись балами? я погодився. І так помаленьку я назбирав на карті 47 000 балів а це 470грн в грошовому еквівалентів, які я можу потратити на перевезення.

18. IgorLvivM

IgorLvivM Well-Known Member

+1.
    Останні роки три - 2-3 рази в тиждень відправлення / отримання.
    Десь зо два рази щось приїжджало з запізненням на 1 день.

Пробував і Інтайм на Б.Хмельницького 2 рази - 2 рази з серйозними проблемами.
    Автолюкс - просто якась пофігістична контора.
    Ще на Городоцькій, недалеко від Інтермаркету є перевізник, але там всі якісь злі. І колись перед Новим Роком відправив вантаж. То отримати його змогли десь аж 10-о січня. Бо там собі зробили вихідні.

З НП таких глюків нема. Хоч, звісно, все не зовсім ідеально. А де і що буває ідеальним???

• Подобається Подобається x 1
  19. gasmyn

gasmyn New Member

Тим, кому нічого не пропадало на Новій пошті - дуже повезло. Мій чоловік також майже щодня відправляв щось цим перевізником, але особливих інцидентів не було...До випадку, який стався цього тижня.

Передвчора (13.11) мій чоловік відправив ¡Phone через нову пошту на відділенні №2 по вул. Пластовій 7 (м.Львів). Оформляв декларацію сам через інтернет, сам запакував, приїхав у відділення о 16:45, дав особисто в руки оператору. Наголосив, що це дуже цінна річ, оператор перевірила і поставила печатку на декларації. Вчора (14.11) дзвонить людина з Тернополя (забирав у відділенні по вул. Мадова 6), яка мала отримати цей телефон і каже, що розпакували упаковку, а там пусто!!! Чоловік у шоці, попросив дати трубку комусь із відділення. Йому гарно почали розповідати, що там нічого не було і що вони зробили фотографії. На запитання: «Ви що не відчули, що посилка була легка?» - чіткої відповіді чоловік не почув... Телефон був запакований в стрейч плівку, потім ше замотаний стрейч зі всіх сторін, і то все було обгорнуто папером і заклеєне оракаловими стрічками. При відправці оператор наліпила купу наклейок, шо це крихкий товар. Приїхавши на відділення, де здійснював відправку, почали розповідати чому НЕ ПРАВИЛЬНО оформлена декларція. Замість слова «ТЕХІНКА» потрібно було вказати «ТЕЛЕФОН» і вписати імеі, на що чоловік запитав: «куди я на сайті мав то вписувати?». На сайті про це ніде не сказано. Але, якщо навіть і так, якщо не правильно була оформлена декларація, то чому оператор прийняла в нього її? Товар застрахований на 7000 тис грн і якшо у вас там є якісь правила, то чому ви не пересвідчилися, що в пакунку є? Сказали написати скаргу і протягом 10 роб. днів з вами звяжуться. Сьогодні була написана заява в міліцію і паралельно буде подаватися до суду.

Якщо десь помітите оголошення про ¡Phone 5s 16gb space gray по супер ціні - він може бути тим самим телефоном, маємо серійні та імеі. У Львові у тому відділенні чоловіка всі знають, а так як він відправляв о 16:45, а машина виїжджає після 17:00, то він думає, що телефон не міг пропасти у Львові. Відправляє з цього відділення надзвичайно часто...

20. Vedun

Vedun Well-Known Member

а де твій аватар? :)