Скоро поділюся з Вами до чого приведуть мої завтрашні протистояння з Новою Поштою і чи компенсують мені втрачений товар чи ні
Щойно дзвонив на Нову Пошту, як і очікувалося, вони сказали ще чекати, що я вже точно робити не буду, а звертаюся у відповідні служби.
В мене була така ситуація з Гюнселом. Відправляла в Донецьк, по дорозі машину пограбували. Чекала 2 міс, але гроші таки повернули. Після цього випадку обов"язкову страхую на повну вартість
Дуже часто користуюсь НП, приблизно 2 рази в тиждень щось відправляю або отримую. тільки раз була пригода : оператор в страховій сумі додала нулик, відправник не перевірив, довелося оплатити більшу доставку. Пропонували писати заяви, блабла, мені було вигідніше оплатити на 14-16 грн більше, і все. Попросила постачальника на наступний раз дуже уважно перевіряти заповнену декларацію.
Не розумію я такого, невже не простіше віддати ту 1 000 грн. чим псувати собі репутацію в наш інформаційний вік??? Чому інші ТК не працюють з післяоплатою? Мені особисто найбільше не подобаються в НП черги, і інших такого нема, але і післяоплати нема....
Євроекспрес - ДУЖЕ Бандитська контора!!! передавали якось сумку, прийшло пів сумки... Спочатку хамили і відкрито посилали, а після довгих сперечань всетаки сказали що повернуть гроші! Коли прийшли за грошима там вже чекала група захвату з міліції! Бо Євроекспрес написали заяву в міліцію що в них вимагали гроші! ОТАКІ ВОНИ ГАДИ!!!
Доброї ночі. маю Вам багато розказати чим продовжилися мої баталії з Новою Поштою на рахунок відшкодування мені посилки вартістю 1300 грн. - Перше що я зробив у понеділок - подзвонив до оператора, яка мені сказала що претензія ще розглядається (запамятайте, це важливо). - пішов у відділення №5 де мені сказали що претензія ще розглядається. На мої погрози що викличу міліцію і поскаржуся в захист споживачів - директор 5-го відділення сказав - скаржіться, це Ваше право. А посилка він сказав що те що додається відсоток від вартості до ціни доставки - це зовсім не страховка, а це вони так розраховують вартість (що потім виявилося цілковитою брехнею). Я взяв у них копію претензії почимчикував далі. - пішов у їхнє головне Львівське відділення №1, запитав де директор Зварич, і мені сказали що він загубленими посилками не займається, мені треба у відділ логістики на 2-ому поверсі. пішов туди, а зараз увага. Мені сказали що по моїй претензії ще 28 Лютого була відмова, а те що мені оператор і директор 5-го відділення (що біля Магнусу) казали що претензія ще розглядається - це недостовірна інформація!!! Такого хамства я не очікував, запитав що робити далі, мені сказали писати повторну претензію, яка буде розглядатися ще 10 робочих днів і мені подзвонять і скажуть про результат. Коли я тій жіночці з відділу логістики сказав що по попередній претензії мені не подзвонили і взагалі казали що вона ще розглядається в той час коли там уже давно відмова. І взагалі не бачу змісту ще чекати 10 роб днів, буду писати заяву в міліцію і скаржитися у відділ споживачів, мені теж сказали - це Ваше право, їдьте в Полтаву (де в них головний офіс) або скаржтеся. Я кажу - піду до директора Зварича, а мені - як хочете, він цими питаннями і так не займається. - І що робити? Думаю, по писку не дадуть і пішов до директора. Я був приємно вражений. Він мене уважно вислухав, все перевірив, перший почав кудись дзвонити уточняти і сказав що до кінця дня мені вернуть 1300 грн. На фоні цього всього жаху він звичайно виглядав дуже добрим і позитивним, і дійсно мені за годину передзвонив якийсь москаль і сказав що Деньги меня ждут в пятом отделении. - Короче мені гроші все-таки вернули. До речі сам директор сказав що не розуміє чому мені досі не вернули гроші, так як посилка ЗАСТРАХОВАНА НА 1300 ГРН!!! - На додаток хочу висловити свою думку про це все. У разі втрати Вантажу Нова Пошта робить абсолютно все можливе щоб нікому нічого не вернути, але коли клієнт доходить до директора або скаржиться в захист споживачів, або звертається в суд - їй гроші все-таке вертають. З огляду на це моя думка про Нову Пошту - це напів шахрайська організація! (звичайно я все вищесказане не стверджую і нікого не звинувачую, але просто висловив свою думку)
Ну а що ви чекали? Чи ви забули в якій країні живете?. Чи думаєте що інші перевізники по іншому працюють? В знайомого пропав вантаж (страховка 30 000), не буду вдаватися в подробиці, але була викликана міліція. Відкрили кримінальне провадження. Тепер суд, але увага "по місцю реєстрації перевізника" чи хтось поїде туда судитися? Але ось апеляцію будуть робити у Львові. П.С. Чи думаєте що інші перевізники по іншому працюють?
В мене одного разу посилка загубилася на НП, але була застрахована і гроші мені повернули. Правда прийшлось почекати до тижня.
А мені щастить, з рік Нова пошта нічого не розбила і не загубила. Я не так часто щось відправляю - раз в пару місяців, але поки задоволений сервісом.
я ортимувала всякі дрібні штучки з Англії через НП, нормально ,тільки ті черги,вічні черги.... Хоча зараз надаю перевагу Укрпошті, поки все нормально і доставка дешевша ніж на НП..
Я перейшла на Делівері. Ціни радують, черги немає і доставляють швидко. Укрпошту терпіти не можу за черги і за заповнення документів.
А ще за вічно злючих тіток зі стрижкою "а-ля квочка", так, ніби кастинг при відюорі співробітників спеціально проводять
в мене є тільки позитивний досвід роботи з новою поштою, але вірю що бувають і неприємні випадки правда я в осноаному замовляв усілякі дрібнички, які не були дороще 200 грн.
Неприємні випадки бувають на всіх перевізниках. Всюди працюють живі люди. Не помиляється той, хто не працює.
Тиждень тому пересилала планшет НП ..все ок Я дуже часто замовляю через інтернет рослинки-квіточки.Завжди отримую у нормальному стані.