Не знаю,на мою думку не потрібно псувати прекрасний фільм продовженням... Накануне нового года выйдет продолжение легендарного фильма "Ирония судьбы"
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" чесно кажучи дуже чекаю аби побачити, тільки от не знаю чи зможу підлаштувати графік свій під програму телепередач... Іронію долі дивлюся щороку і завжди подобається мені! Хоча родичів це вже дратує! Тепер маємо кілька телевізорів то проблем не буде
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" та то всьо комерція мистецтво має бути БЕЗКОРИСНИМ!!!! а то люди розраховують на комерцію і усьо тут! чого так багато усяких дурацьих мюзиклів і рімейків тілько перший-"вечори"-ще заслуговував на якусь увагу а потім те діло комерціювалося шалено і усьо тут! та ніц проти бабла не маю якщо я не вмію заробляти:no: -то най інші си тішут але крім комерції має бути і гарне кіно І ЙОГО МАЮТЬ ПОКАЗУВАТИ!!! усьо:ninja:
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Сегодня, 18 ноября, легендарному режиссеру "Иронии судьбы..." Эльдару Рязанову исполнилось 80 лет!!! У нас сейчас по телевизору показывают все его фильмы!
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Согласна на 99% Есть один шанс из 100 - все таки, судя по рекламе, Ефремов там будет играть, значит есть один шанс. Он очень хороший артист ИМХО.
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" як на мене той фільм не є прекрасний фільм-символ мав би інакше змальовувати образи жінки і чоловіка, принаймі чоловіка точно, а то дивлюся - інфантильний алкоголік, а симвовлізує з екрану кого? справжнього чоловіка? фу! сам по собі фільм досить цікавий, але показувати його щороку як зразок чогось не знаю чого - дурня повна
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" "На вкус и цвет..." Але,якщо Ви дивились фільм,то повинні пам’ятати,що Лукашин був непитущим...
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" ну хто той фільм не дивився? правда останніми роками вже не дивилася, то може і забула щось може він і був непитущим, зате був інфантильним, нерішучим, і т.д.
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" не всім, але тре тягтися до ідеалу, чи ні? імхо, на Новий рік мали б життєрадісніший фільм показувати але добре, нема сенсу сперечатися :shutup:
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Був такий старий фільм "Комуніст",як один сильно позитивний хлоп ліс валив під дощом.... Не пив і не курив,між іншим...
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" можна було б показувати фільм, який більше відповідає вимогам нашого часу, а не нафталіновий непотріб...
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Кстати у нас с 21 декабря начинают показ новой Иронии. Во Львове я думаю тоже в этих числах будет премьера
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" Я і дивитися не хочу. Я практично впевнена що розчаруюся. Я занатто люблю перший фільм. Взагалі певно я не відповідаю вимогам часу і люблю А в цьому фільмі ще й Хабенський грає, виникає дуже неприємна ассоціація з "дозором". Теж боялася розчаруватися, але що настільки... навідь подумати не могла.
Відповідь: Нова "Ирония судьбы" "Іронію.."дивилась один раз. і з мене вистачило.Я не люблю дивитися повтори, особливо коли кожного року показують цей фільм.мене це просто бісить.Принципово переключаю на інший канал.Про нову "Іронію" нічого не можу сказати, з рекламних роликів не дуже то зрозуміло ...Можливо й подивлюся