Нова ера в російсько-українських відносинах

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем smeet, 25 січ 2010.

1. Ома

Ома Дуже важлива персона

А он потому и не дождался, что потакал "старшему брату". Как правильно кто-то заметил, иногда полезно поставить "брата" в рамки.

• Подобається Подобається x 3
  2. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Я не буду Вас цитувати, бо там гра слів, тому й питаю конкретно:

??????

3. - цитируйте, не стесняйтесь, вместе со своим конкретным вопросом, а форумчане сами оценят, что там за игра...
    -

4. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

Тобто, Ви відмовляєтесь відповісти:

Ви одобрюєте таку нову позицію РФ, чи вважаєте - навіщо російським дипломатам в Україні володіти українською мовою, коли українці і так достаньо володіють російською?

???

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивно було-би, якби мій товариш, азарбайджанець, приходив в гості до малознайомих людей-українців і вітався : "Аллах акбар!" або "Салам алейкум!" і навпаки...

• Подобається Подобається x 1
  6. - кому?

---------- Додано в 18:15 ---------- Попередній допис був написаний в 18:10 ----------

- с "Аллах акбаром" перебор, если это не Крым через лет 10, а "Салам Алейкум" могло бы быть вполне нормально, если добавить потом "у нас это самое теплое приветствие" или что-то ещё....

Но "я радый витати вас в Киеви у вашойи хати" - намного лучше! :)

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Невстранець чому все-таки Ви не відповіли SATKURу? Невже він Вас запитав щось таке, що Ви незрозуміли?

8. Полковник

Полковник миється в бані

В каком народе, Борис?

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

А може все просто? Черномирдін і без мови ще при Кучмі заробив чималі статки на Україні, і мова не знадобилася. Час змінюється, москаль пристосовується, робить реверанси... Будемо пильні, адже москаль від кореню, від Орди, підступний та хитрий.

а де твій аватар? :)