Нова ера в російсько-українських відносинах

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем smeet, 25 січ 2010.

1. Полковник

Полковник миється в бані

Невстранец, неужели хотели???

smeet, где можно почитать о танках Муравьева?

• Подобається Подобається x 2
  2. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ні Ви помиляєтесь.Не до всіх "соплеменников" у мене "предубеждение".
    Абсолютно нормальне відношення до росіян,які живуть в Росії і не вирішують за мене,на якій мові буде говорити у мене в державі влада,вести мовлення телебачення,якою мовою буду читати газету,чи дивитись кіно,якою мовою будуть вчитись у ВУЗі мої діти.Я їм не вказую як їм "обустроить Россию" і вони мені не вказують, як мені налагодити моє існування в моїй державі.І це цілком нормально.
    Я проти тих, хто пробує мене в моїй державі згвалтувати і заставити говорити мовою чужої мені держави,хоч та держава і сусідка.

• Подобається Подобається x 2
  3. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- От, відразу видно москаля, а не росіянина.

• Подобається Подобається x 1
  4. Це так хочуть подати російські прокремлівські ЗМІ та агітатори. Вони сподіваються, що без Ющенка Україна повернеться на про-російську орбіту та відмовиться від європейської інтеграції, яка зробила б позиції Кремля на пострадянському просторі ще слабкішими.

5. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну, всерівно, тепер можна прислухатися про співпрацю на рівних, оскільки відношення до України змінилося. Звичайно, поки що це тільки відношення, але то не є дарма для початку. Поживемо - побачимо.

Цікаво що той, хто з росіян не одобрює таке ставлення й проти української мови, вбачаючи що українці забов'язані знати російську, а росіяни в спілкуванні з українцями вільні від цього - певно є явний чи не явний москаль, а не цивілізований нормальний росіянин.

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Думаю що ні. Просто російське керівництво почало усвідомлювати, що Україну треба починати поважати, бо Росія швидко втрачає.

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:27 ----------

- Якщо вони хочуть подати САМЕ ТАК, а не як раніше, нахабно - то виходить, або змушені на такий крок, або стали свідомішими росіянами.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Російські гіпофітарні карлики (в народі - ляліПУТИ), бачте, акредитацію посла ще обумовлюють "курсом" нашої держави.

Хто фахово пояснить: ну не буде посла Росії в Україні - і що? Які наслідки для кожної сторони?

"Що ми маємо з гуски" окрім вуглеце-воднів?

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

Полковник, Муравйов не на танках приходив.
    В 1901 р. закінчив Казанську юнкерську школу.
    За вбивство товариша засуджений до 1,5 року у штрафній частині і позбавлений офіцерського звання.
    У січні 1918 р. очолював більшовицькі частини, які брали участь в захопленні Харкова, Полтави і Києва на початку українсько-більшовицької війни 1917-21.
    19-го січня Муравйов захопив Полтаву і наказав «нещадно вирізати всю місцеву буржуазію»http://studentbooks.com.ua/content/view/479/49/1/3/
    4 лютого 1918 р. у Дарниці під Києвом видав наказ про «безпощадне знищення всіх офіцерів, гайдамаків, монархістів і всіх ворогів революції». Слідуючи цьому наказу, більшовицькі війська розстріляли у Києві близько 5 тис. жителів, тероризували українське населення.
    Того ж дня більшовики оволоділи містом. Муравйова зустрічала на Думській площа делегація Міської думи на чолі з головою Євгеном Рябцовим. Радянським комендантом міста був призначений матрос Андрій Полупанов. І хоч населення дотримувалося нейтралітету під час боїв, а прихильники Центральної Ради майже всі виїхали, Муравйов влаштував у місті криваву вакханалію. Ще перебуваючи у Дарниці він видав наказ, у якому закли́кав нещадно знищувати усіх офіцерів, юнкерів, гайдамаків, монархістів і всіх «ворогів революції».
    Три дні у захопленому Києві відбувалися грабежі, насильства, вбивства. Загинуло багато інтелігенції, військовиків та громадян, за різними даними від 3 до 5 тисяч чоловік. Серед жертв більшовицького терору були міністр землеробства Української Народної Республіки Олександр Зарудний, член Центральної Ради Ісак Пугач та багато інших.
    9 лютого червоні захопили Київ і вчинили криваву розправу над беззахисним населенням. За неповними даними, було вбито понад 5 тисяч чоловік. На вулицях розстрілювали всіх, хто розмовляв українською мовою, носив вишиванку і вуса. У Маріїнському парку садисти Муравйова розстріляли 200 учнів гімназій і училищ лише за те, що вони значились у списках української юнацької військово-спортивної організації.

Розстрілювали за «буржуйський вигляд», за «косий погляд», «за кожне українське слово» або й просто так, як писав очевидець тих подій поет уродженець донецького Дебальцево Володимир Сосюра. Під враженням від тієї різанини Сосюра пішов у петлюрівські війська. Далеко по тому в 1944 році він написав вірш «Любіть Україну», який за «петлюрівщину» і «бандерівщину» різко розкритикував Сталін ... за який Сосюру виключили з партії.

Загалом за неповний місяць окупації червоними було вбито за різними оцінками від 5 до 20 тисяч громадян (населення міста на той час не перевищувало 200 тисяч). Муравйов у своїх зведеннях писав, що він воював з "гайдамаками", "щырыми украинцами" чи "господами украинцами".

Через півроку після бандитського погрому в Києві та відступу, самого Муравйова було страчено за зраду більшовиками. За іншими даними, він дезертирував з червоних військ і незабаром покінчив життя самогубством.
    http://ukrslovo.net/interesting-facts/postati/4232.html
    Розстріляний більшовиками у Симбірську (за іншими даними, дезертирував з більшовицької армії та згодом покінчив життя самогубством).

Коли я говорив про танки я мав на увазі Зурабова-фраза була такою Ви хотіли б щоб Зурабов на танках в Київ приїхав,як Муравйов(тобто щоб робив криваву вакханалію).

8. Gron

Gron тафгай

Геморой.
    Вічний.
    І будемо мати, судячи з того, як сприймають два слова українською, разом забувши що було, та й досі є.

9. Полковник

Полковник миється в бані

Да, уж....

А сининьким Вы напрасно так старались.
    Эту историю я и без выделений знаю.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А які саме у Вас "выделения" від цієї історії були раніш ?

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Лихо вы smeet вычислили.Браво

12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Тьоркін,то він про Невстранца.Знову путаєте? Кажу Вам вчіть братню українську мову, станете українцем:)

13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А цитировал он вас

14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Він дав комент на мої роздуми про.....Тобто на те що я сказав про комент невстранца.

15. - а, то есть на основании Ваших, не побоюсь этого слова, параноидальных (т.к. ничем не обоснованных но сильно эмоциональных) предположений о ходе моих мыслей, Ваш "однодумец" поставил диагноз не Вам, а мне? :haha: Ну-ну, продолжайте, ребята, обсуждать дипломатию... :)

Останнє редагування: 27 січ 2010
  16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Тобто, Ви вимагаєте спростосування діагнозу москаля, щодо Вашого неприкритого кепкування з російського керівництва яке все ж таки вирішило зайняти цивілізовану европеську позицію в дипломатичних стосунках з Україною, коли представник Росії в Україні звертається до предстваника нації на законній державній, національній мові?

Вас правильно зрозуміли? Ви одобрюєте таку нову позицію РФ, чи вважаєте - навіщо російським дипломатам в Україні володіти українською мовою, коли українці і так достаньо володіють російською?

Будь ласка, конкретизуйте Вашу думку, позицію, аби на Вас недрукували наклепи запідозрівши в Вас москаля.

17. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ого Ви і такі слова знаєте? Взагалі це з лексикону лікаря.Може у Вас і диплом є?
    Чи так просто розкидаєтесь? Діагност Ви наш.

18. - кепкувался, бывало. Нечасто, правда (тут за меня желающих много) но по поводу некоторых выступлений, позирования с голым торсом, чего-то ещё... Вы о каком случае сейчас? :) Постарайтесь только процитировать меня, а не Вашего истеричного (не параноидального ни разу) собрата или, например, себя же (с Вас станется) :)))

19. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Чем дальше тем убедительнее становится, что т.н. "справжні українці" придумали определение "москаль" не только чтобы списывать на него все беды и несчастья украинского народа, но и отсутствие аргументов в спорах ( шо с ним спорить - он москаль :) ).

20. zet

zet Дуже важлива персона

Раз Лукашенко не дождался каких-то особых отношений, то по какой такой причине у нас новая эра ожидается?

а де твій аватар? :)