Ностальгія (коли пробиває на одкровення...)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 січ 2007.

1. Ума

Ума Well-Known Member

Відповідь: Ностальгія (коли пробиває на одкровення...)

нє, його дома мама від усього оберігала.. я потроху з тим борюся - взяла за файну звичку дарувати йому дорогі але дуже якісні інструменти.. трохи допомагає - самому хочеться вже десь то застосувати :) Пригадую, я кв перший тиждень, коли я йому подарувала викрутку з різними насадками (чи як вони там називаються), то він удома попідкручував усе що можна було!!! Дверцята на кухні, які вже від експлуатації трохи розхиталися як нові стали. Потім той запал пропадає, то я дарую щось нове... у нього вже не поганий арсенал :) Інколи таки щось зробить сам, але як правило то роблять посторонні люди :cool:

соррі за оффтоп

• Подобається Подобається x 1
  2. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ума, я читаю i смiюсь, бо мiй такий самий. Я йому теж дарую приладдя всяке. Хоч вiн вже за декiлька рокiв навчився багато чого робити, навiть побiлку!!! I умивальник в ваннiй помiняв, я так гордилась! :D А як ми тiльки почали зустрiчатись, то вiн бiдака не знав як молотка в руцi тримати. Згодом навчився :) (не вiд мене, а з книжок та iнтернету)

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

В жодному разі не бізнесменів ;) Але давайте розглянемо гіпотетичну ситуацію.
    --
    Чоловік самостійно зробив ремонт в ванній/туалеті. Вийло дешевше на роботу майстрів - і трошки дорожче в різних дрібницях - щось не так врахував, на інструмент потратився...
    --
    І робив він той ремонт 9 місяців - у вільний час (бо на роботу тра' ходити). Робота також частково страждала - бо ті самі матеріали купувати - краще в робочий час. Тобто, за час роботи над сантехнікою чоловік недоотримав якусь кількість грошви на основній роботі. І весь той час був певний дискомфорт в квартирі.
    --
    Альтернатива - зробити ремонт за тиждень-два, доки ви з'їздили кудись у відпустку, але заплатити якісь гроші додатково майстрам за роботу.
    ==
    І тут кожен вибирає, що йому важливіше/доступніше.... Згоден, що при зарплаті 700 грн. перший варіант - і без будь-яких альтернатив ;)

4. Koza-Dereza

afterstep, ви так оптимiстично говорите за "тиждень-два" ремонту з майстрами що менi хочеться вам вiрити. Але я з особистого досвiду, i впевнена що не я одна, знаємо що навiть майстри за так скоро нiчого не зроблять. I ТИМ БIЛЬШЕ, коли майстрам платиш по годинам. Я не хочу вас ображати, якщо ви майстер i це ваша робота, може ви i чесна людина. Але з досвiду цi речi затягуються так на довго, i нiчого не поробиш. Хата роздерта, грошi заплаченi, хазяїн мовчить в тряпочку i покiрно чекає кiнця як другого пришестя. :)

5. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ні - мене то тільки чекає за пару років. Поки що малого спонукаю освоїти карате та подумую над тим, де б самому в спортзал походити ;)

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ага, то правда. За тим, як одягаються американці (з моїх спостережень - більшість) та деякі (Канада в цьому плані все-таки інша) канадці, можна скаладати цілі каталоги "як НЕ ТРЕБА одягатись". ;) Часом виглядають так, ніби вони з радянського союзу приїхали. :o

7. Mariya

Mariya Well-Known Member

Оце мені сон приснився, що приїхала я до Львова, а подарунки забула в валізу кинути, от уві сні по магазину якомусь львівському бродила, щоб презентів накупити :)

8. Forpost

Forpost Стоїк

Що є в Техасі чого не було би у Львові?

9. Mariya

Mariya Well-Known Member

Пекани в шоколаді :)

10. Forpost

Forpost Стоїк

А марципани є?

11. Mariya

Mariya Well-Known Member

Є і марципани так само. :)

12. Forpost

Forpost Стоїк

ну жиди напевне завезли..

13. Mariya

Mariya Well-Known Member

Тут і кавуни цілий рік є, тільки вони зимою несмачні, а вже зараз нічого такі, солодкі і соку багато мають.

14. Оля

Оля Старожилка форуму

Важайте, не забудьте, бо у Львові все таке, що є в Америці, набагато дорожче! ;)

• Подобається Подобається x 2
  15. Forpost

Forpost Стоїк

на Сиховіт еж кавуни є тіко не знаю чи є вар"яти шо їх купують

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Тут тільки хурма і гранати по сезону. ;) І чого б це? :confused:

17. Forpost

Forpost Стоїк

Відсотків на тридцять

18. Forpost

Forpost Стоїк

то єдині фрукти не модифіковані і зберігаються дуже коротко

19. Koza-Dereza

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

техасці...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)