Ностальгія (коли пробиває на одкровення...)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 січ 2007.

1. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ну то прошу дуже.
    А я думав що в Вас вже німецький паспорт до якого візи не треба.
    Будете мати намір побувати в Західній Канаді , то дайтеся чути.

2. coolzak

coolzak Well-Known Member

а мені здається що просто х..... пише-особливо гарно в нього про емоційну щирість вийшло-в Канаді як стануть на ногу то скажуть соррі(емоційно закритиі нещирі) а в Україні обматюкають(емоціії не приховують).Кофеман повинен додати традиційні плачі лузерів-хати фанерні,їжа генетично модифікована і баби не дають.

• Подобається Подобається x 1
  3. Patrick

В мене питання до Полковника.

В Вас є настальгія за Львовом?
    І як Ви себе вважаєте по відношенню до Москви.Емігрантом чи репатріантом?
    Чи ні тим ,а ні тим.... бо в Вашій свідомості дальше існує великий , неделімий СССР.

питання цілком серьозне ,питаю ради цікавості... яка би відповідь не була , коментувати її не буду.
    Заразив мене кавовий чоловік своїм психоаналізом.

4. Полковник

Полковник миється в бані

ні тим ,а ні тим. Просто ЭТО теперь моё место жительства. Тут работа, дети, жены.
    Там детство, юность, первая любовь, друзья, могилы.
    Есть. Естественно.

• Подобається Подобається x 3
  5. terrible

terrible Well-Known Member

скоріше Полковник емігрант... емігрував з АРМІЇ в цивільне шпаківське життя:))

6. Марія, а Ви пальчик-то відведіть вліво для того "хто не переходить на особистості", хто "виходить з дискусіі" і зробив "багато речей, які не мав би робити"... тіко не мізинчик, а (pardon me my French) середульший

Моє враження, що coffeefan просто начитався canada.ru, бо його погляд на Канаду є точно "совковий".

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Та ні. Відізвали.

8. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

пане, не дивуйтеся, "у нас" на елефі так прийнято -- гуртом критикувати новачка... :)

скоріше за все я помиляюся, але головний лейтмотив ваших дописів -- закордон ніц не ліпший, а не закордон гірший...
    це щось на кшталт моєї "любові" києва -- [STRIKE]міста[/STRIKE] місця для рубання бабла... :))

скажу від себе кілька неприємних слів (чи повторю колись сказане): еміграція в наш час -- завжди економічна, тобто людина їде закордон, бо хоче просто багато грошей та соціального захисту...
    звісно, що хтось скаже "ой, життя змусило", добре, най буде... :)

пане самойловичу, так нечесно!!! :))

Останнє редагування: 27 лип 2009
  9. mavka

mavka Well-Known Member

що ж Ви мені так зразу відрубали ?.... я висловила свою думку, а не кинулась захищати тих, хто цього не потребує.
    (хм... - образилась.. :) )

й, власне, вдруге відписую тільки тому, що Пупер вголос висловив те, що спричинило мій перший допис. а саме - враження, що Ви так сильно акцентуєте на поганому, ніби самі себе вмовляєте в це повірити.

а що Вам сподобалося в Канаді ?

я буваю там досить часто, це ж близько, Торонто - всього 4,5 години їзди.
    принципової різниці між обличчями канадійців та американців не бачу.

про ті стадії адаптування до чужого життя Ви майже в кожному дописі згадуєте , як і про таємничі дослідження та свою книжку (бажаю Вам успішно її продавати. це правильно - вернутись на коні , а не під конем. очевидно, Ви добре промірковували відхід).

але спочатку в мене навіть думка була, що Ви записалися на курси англійської як іноземної. на базовому рівні вивчають цю тему, я вивчала в коледжі, - прибулі діляться досвідом, переживаннями. це якимсь чином трошки полегшує депресію, що виникає від відчуття ізольованості від зовнішнього світу (через абсолютне незнання мови). зі мною в групі не було українців, але були індуси, там же англійська - держана ! у них, начебто, не мало б бути проблем, а були. й найгірша - адаптування до запахів та смаків їжі. (думаю, ті самі проблеми були в того турка, що живе на Левандівці й тримає пекарню та ресторан навпроти Протезного. минулого року я з ним розмовляла - все йому у нас тепер подобається , може тому, що мову українську вивчив швидко)

мова - це ВСЕ (для мене, наприклад) ! покращується знання, падають бар"єри, починається вивченя нового світу - а це дуже цікаво. мої враження про Америку зовсім інші ніж ще, скажімо, років 5 тому.

тепер я б пожила трохи в Іспанії. чи в Греції. :good:

але Львів притягує магнітом.

"свого не цурайся, а чужого научайся" - чого доброго Ви навчилися ? від чого Ви мали фан, не тільки ж він у Вас від кави ? :)

;)

10. Patrick

Мавка згадала за Торонто і відновила приємні згадки за це місто.
    Для мене Торонто як повітря.Коли там жив , то не відчував його.Навіть нервував тлум людей і корки машин на гайвею.
    А не стало його - то приємно згадую місця де жив , де ми познайомилися з моєю дружиною , джаз фестиваль , набережну - Гарбер фронт , метро - яке зручніше від авта щоб попасти в давнтавн (центр) , східну частину міста і вулиці Квін - Бічес ...
    Коли виїзжали з відтам до Ванкуверу ( а потім до Едмонтону) , то думали що на завжди.... але бачу що таки ми вернимся туди.
    Люблю Торонто. ...і піднадоїв мені трохи ковбойський Захід. Хоча майже впевнений що за ним , особливо за горами - Canadian Rockies і Тихим океаном будем скучати.

Коли презинтація шедевру буде , прошу пана?
    А якщо я в вас куплю екземпляр , то ви мені його підпишите?
    ..щось типу : " на добру згадку Патрику . Bід ВИЩОГО РІВНЯ (тобто вас) - нижчому ( мені :cry:) .

ой блін , я сє тащу , як хрєн по мокрому піску. :haha:

Останнє редагування модератором: 27 лип 2009
  11. duncan

гммм...
    тема більше схожа не на "ностальгію", а на "селяни-українці, ви знаєте -- нам так класно тут, з другого боку планетки"... :)

12. mavka

mavka Well-Known Member

ще ні, ще ні !.... постійте - ще треба трохи дописати :)
    не завжди. ніколи не треба казати завжди :)

буває, що просто : "Нам не чужд дух авантюризма !" ;)

13. duncan

:give_rose: схоже на те, що ви маєте рацію...
    кожен для себе сам обирає міру авантюризму...
    в більш молодому віці для мене це було сходити в сусіднє село на дискотеку, а зараз -- кардинально поміняти розташування меблів в кімнаті...

пс. де тут кнопка офтоп? :scratch_one-s_head:

14. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

на ЛФ немає кнопки "офтоп" - оскільки тут переважна більшість дописів - офтоп.
    Тут скорше треба додати кнопку "пару слів по темі"
    ==
    сходити в Торонто на дискотеку? - цікава думка...

15. Max_

Max_ кл. москаль

:)
    Так вот, по теме )
    Афтары, йад не пейте, пешыте исчо !
    Столько нового и интересного для себя я давно не открывал )

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Привіт, Самойлович! Думаю, Ви себе і надалі частково "розбаните" і будете робити "винятки" частіше. Бачите, старожили потрохи вертаються на ЛФ.
    Останній також почав очищуватися від москальсько-совкового смороду,
    так що і в "Салун" можна заглянути і погомоніти на різні теми.
    Попри того, що я дуже зайнятий і на роботі і в вільний час (в університеті на вечірніх курсах французської) але гарно є поспілкуватися зі своїми віртуальними знайомими. Хоч я вже давно не почуваюся іммігрантом, але ностальґія за нашим чудовим містом від цього не зменшується.

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не помітив... [​IMG]

18. Полковник

Полковник миється в бані

А Вы противогаз снять не пробовали?

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А чому всі кіпіж підняли. З’явився черговий український інтеліґент. На цей раз лікар-психольоґ-фільольоґ. :) Ні щоб поплескати в долоні. Ех так завжди. Одні москалі лишаються а "своїх" д..... катьма....
    Сумно. :cry:

20. Patrick

Національність тут не причому. Йшлося про безапеляційні твердження на які потрібно було дати лінки і конкретні відповіді.
    Невзираючи на лиця , нації , колір шкіри я люблю справедливість і обєктивність. От це і все...... I цими принципами
    стараюся користуватися в житті.

а де твій аватар? :)