Ностальгія (коли пробиває на одкровення...)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 січ 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Ностальгія (коли пробиває на одкровення...)

Можна.
    Мене навпаки нервують ті, хто тут починають зверхньо говорити про українців, Україну... Пани з Івана. Такі сильно запанілі та цивілізовані, а солому із взуття досі не почистили.
    Думаю, мені таке не грозить. Із реалізмом якось проблем ніколи не було. :)

Додано через 22 секунди
    Насмішило...

• Подобається Подобається x 5
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Кожний створює собі атмосферу сам.Але в загальному Ліля права - життя розмірене з присмаком скукоти....
    Зароблення грошей - це #1. Навіть є така приказка :" No мoney- no fun".

-А дальше влаштування власного помешкання , придбання хто його не має.Або перепродажа , для купівлі більшого/кращого.Або купівля меншого для тих кому воно завелике і забирає багато грошей з сімейного бюджету.

-Невелика група людей-добрих колеґів , які готові вислухати прикрі сторони з життя і щиро поспівчувати.
    Зі всіма решта ,на затерте питання - Hi! How are you? , слідує відповідь - Just fine!!!!.

-В вільні від роботи вихідні - час з сімєю.
    Особисто я , свою дитину вже 10й день бачу тільки спячу.Йду на роботу вона ще спить , приходжу - вже спить.

- І деколи розслабуха.Це коли ви робите , або вас запрошують на вечірку ,a літом на BBQ, приємні вам люди.З якими так запросто , не напрягаючись можна про все поговорити.
    Тоді як правило - я їду автом туди.А жінка з відтам..., бо після віскі і пива з сигарами ( в повсякденному житті я не курю) можна запросто позбутися прав.А після їхнього поновлення страхівка авта буде дууууже відчутна на сімейному бюджеті.
    Ну , а дальше знову те саме - зароблення грошей , плата рахунків , короткі вихідні(або без них) і т.д.Чим робишся старший , тим час скоріше біжить.

• Подобається Подобається x 9
  3. Оля

Оля Старожилка форуму

Та яке нудно?! :eek::eek::eek:Тільки що був понеділок - вже субота вечір. Тільки що був початок місяця, а вже 29 число. Шоново рік почався, а вже його половини нема! А Ви кажете - нудно! Йой, Боже, хочу жити нудно! Може би-м виспалася хоч!:sad:

• Подобається Подобається x 9
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Лиш там добро, де нас нема. (с)

Уявыть собі, тиждень пройшов, і знову понеділок, а потім вівторок...
    Кошмар!

Наспівуючи:
    Вчера была среда, сегодня понедельник,
    А я опять стою без дела и без денег,
    Но на челе моем сомнения ни тени,
    Зато - уверенность в конце.

• Подобається Подобається x 3
  5. Liliyah Romanova

У нас те саме, але...
    Співпрацівник, хворий на рак, дуже часто під кінець робочого дня так тихо і задумливо говорить "another day just passed by" і тоді намагаюся подумати, а чому? Кожен день такий самий, або майже такий самий...
    Так, вчора їздили до Кінґстона та в Ґананокве на круїз, так, у суботу займалися студентами з України, провели чудові вихідні. Але загалом все дуже однакове.
    Іноді, коли вже дуже зажене в рутину, їду на роботу іншим шляхом, най і довшим, або прошу дозволити попрацювати з дому, або їдемо кудись майже всім офісом на обід (без босів) і тоді воно інше. А так... another day just passed by...
    А це вічна проблема. Добре, що потому вже тихонько тлієш у землі ніде не біжиш...

6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Руїна - кругом і поголовна.
    Будують певно державу за принципом "спочатку зруйнувати все до щенту, а потім можливо щось збудуємо..." Зараз успішно впроваджують перший етап.

Львів руйнують. Набухана ще зранку спітніла розчервоніла рагульня з рогатинів і любешок, що заполонила місто, повна маршрутка, яка хреститься дружно на раз-два-три, проїжджаючи коло церкви, корки
    і нарвані роздратовані воділи, готові перегризти одне одному горло...

Жодних позитивних вражень, крім хіба зустрічі з родиною і Іспанкою на Новому Львові. Хоч вона й кинула на мене лише біглий погляд, але зате ми майже торкнулися плечима...
    Пригоди на митниці і семигодинне стояння навіть і не згадую.

Вдесяте з жінкою переконуємось - рвати з цієї "держави" і поскоріше.

• Подобається Подобається x 10
  7. Оля

Оля Старожилка форуму

Самойловичу, щось Ви почали з негативної ноти після повернення. ;)

• Подобається Подобається x 1
  8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А це не повернення.

Так хіба, може пацанів на пиво підіб"ю... Ромка, пупера, лівандовку...
    І то навряд: скоро, слава Богу, назад їхати, а часу бачу бракує.
    Тому як не вийде - не гнівайтесь(це я до хлопців).

• Подобається Подобається x 4
  9. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

[​IMG]йой,п.Самойловичууууууу..як я вас не впізналааааа..я собі того в життю не прощуууууу[​IMG]ех,а все таки шкода,що не впізнала..на пиво б сходили[​IMG][​IMG]
    П.с - сорі за офтоп

• Подобається Подобається x 2
  10. Liliyah Romanova

Гм... Цікавий підхід.
    Вернуся, як щось порядне збудують. На готове всі ласі, а робити...
    Добре, що претензій повно.

11. coolzak

coolzak Well-Known Member

Lilia i reszta-wybaczte czo latynyceju bo ne rozpakuwawsia ale ja 2 tyzni z Ukrainy wrazennia ne rahujuczy zustriczi z druziamy v osnownomu negatywni i sensu powertatys nol-pryletiw w Toronto i persza dumka-nareszti doma.Ne hotiw pysaty negatywu szob ne wyklykaty negatywu ale Samojlowycz prosto proczytaw moji dumky

12. Liliyah Romanova

Гм... Вочевидь мене засліпило.
    У мене були негативні враження. Але вони у мене й в Канаді є.
    Всюди є негатив. Проблема в тому, на чому ми зосереджуємося.
    Але так, не завжди дім у людей там, де вони народилися. І ніц в тому злого. У кожного свої цінності...

13. Patrick

В мене скоро буде можливість перевірити чи є в мене настальгія по ....Канаді. Я підписав контракт і в кінці жовтня їду на 2р. до Індії. З сімєю звичайно (поки мала до школи не пішла , треба користати шансом).
    В умови контракту входить що фірма 2рази на рік буде купувати нам квиток додому.Оце "додому " в нас півсвідомо зараз є Львів і Загреб(жінка).Цікаво чи захочемо ми приїхати до нашого 2го дому? В Канаду. Зараз мені тяжко сказати.

Хату ми продали , 15 серпня маємо віддати адвокату ключі. 1 вересня вселяємся в новопридбаний і новозбудований кондомініум (квартиру).В міжчасі будемо бомжами.
    Зробили ми це тому , що коло власного будинку постійно потрібний догляд - кошення трави , відкидання снігу , при сильному дощі може затопити підвал і т.д. Нас не буде - хто буде це робити? Знайомі ..., кожний має свої проблеми і на такий довгий час ніхто не буде це робити. А наймати когось - то це дорого і "шкірка виправки не варта"
    А квартиру закрив , нічого коло неї не треба робити.Щомісячна плата за морґетж і мeйтененс буде автоматично стягатися з банківського рахунку.2гу пару ключів віддам знайомим , щоб час-від - часу навідувалися і все.
    От захочимо ми в один з наших відпусків приїхати сюди ?Чи всі будемо проводити між Львовом і Загребом?А в Канаду вернемся після відрядження...Незнаю.

• Подобається Подобається x 12
  14. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Надзвичайно цікаво! Хай вам щастить на новому місці!

• Подобається Подобається x 6
  15. Patrick

Дякую!

16. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Ой, я думаю будете скучати. Не думаю що брудну Iндiю можна зрiвняти з Канадою чи навiть Львовом. Не дарма вони всi тiкають сюди чи до Канади... не дарма.

17. bora

bora Well-Known Member

А от їхали б у таксі - були б задоволені, що не дорого;) Все відносно, жодна людина певно у Львові не переносить спокійно проїзд у маршрутному. І це відносно. Бо бувають моменти коли в маршрутці можна насміятись з того притирання. Та вже пересідають люди потрохи на автівки. Буде і на нашій вулиці свято якогось року. .аби не в суцільному корку..
    А що Вас ще так роздратувало? Що будинки руйнуються? Йой..скільки в Німеччині показували зараз запустілих заводів. а в Детройті - театри, садиби, бібліотеки - все запустіле. Таке життя міст..регіонів..

• Подобається Подобається x 5
  18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Моя стриянка.як вствала не з тої ноги,то починала
    До курят
    - Якої холєри дзібаєте?Бисти сі не нажерли!
    До пса
    - Чо’ дідьку розгавкавсі!
    І т.д і т.п.
    А,як з тої ноги,то
    До курят
    - Йой.мої солоденькі!Їстоньки хочете?
    Ціп-ціп-ціп!
    До пса
    - Молодець,пильнуй обійсця!
    Самойловичу,Ви з котрої ноги встали?

• Подобається Подобається x 7
  19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

цей допис - дещо не гармоніює з вашими уявленнями про Львів річної давності. Була, правда, одна різниця - тоді ви Львів не відвідували....

гм.... напевно, таки слід зробити незначний коллаж з ваших дописів :)
    чи не варто?
    ==
    До речі, Самойловичу - отак от "називати" незнайомих людей, по самому факту, що вони користуються громадським транспортом
    не зовсім "гречно"?
    а ото от "хреститься на раз-два-три" - вам не нагадує "підписи" деяких форумлян?
    ==
    загалом - вітаю: ви "один раз побачили" :)

20. Liliyah Romanova

Ви би бачили брудний і занедбаний Нью Йорк... :ninja:
    Але мені не дивно з написаного.

а де твій аватар? :)