Ностальгія (коли пробиває на одкровення...)

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Liliyah Romanova, 28 січ 2007.

1. Mariya

Mariya Well-Known Member

Відповідь: Ностальгія (коли пробиває на одкровення...)

Якщо не знайду тут роботи - то наступного літа, якщо знайду роботу - то нескоро, або й ніколи.

• Подобається Подобається x 4
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Зараз точно - ні.
    А от коли нам з жінкою буде після 65р - то цілком можливо , що переїдемо....до Хорватії.Продамо все майно ,що нажили в Канаді , в дочки вже будуть свої діти і тоді можна переїхати на батьківщину жінки.Канадську пенсію переведемо туди , в Канаду будемо приїзжати на візиту до дочки і внуків.І до Львова не далеко.
    Але до цього часу ще майже 30 років , так що загадувати не має пощо.

• Подобається Подобається x 12
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Лукавити не буду.
    Ми українці, всі три. Робота наразі є, дякувати Богу. Контракт продовжать - супер. Ні - друге добре. В будь-якому разі обов"язково будем пробувати залишитись. Не вийде - то й до Львова чухнем, біди нема.
    Я люблю Тевтонію, у всіх іпостасях. Тутка народився мій малий, тут мені врятували життє, тут ми живемо своє подружнє життя від самого початку. Люблю укр. народ, мою малу батьківщину, землю, мій королівський Львів. Страна УкраИна не викликає в мене жодних позитивних емоцій(крім хіба підняття прапора під час боксу), скоріше навпаки. Юсценка, Жульку, професора і компашку сам пересадив би на палі. Переконаний в сірому гондурасному майбутньому украИни. Галицький сепаратист я.
    Скучив за Львовом?! Сів до авта, пару годин і вже там. Ностальгія, як правило, вже на укр. митниці проходить.

• Подобається Подобається x 13
  4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ніхто не натиснув "погоджуюся з пупером", але всі написали, що так і є.
    панство, зле!!!
    зле, панство (і пупер не про "плюс")..
    пупера предки (більша їх частина) переїхали на ці землі...
    вони зробили помилку?.

питаю суто в тих, хто виїхав (звичайно, якщо ви можете відповісти)...

5. mavka

mavka Well-Known Member

а хто має право судити, чи Ваші предки зробили помилку ?
    хіба що тільки Ви, й дуже обережно.

6. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

риба шукає де глибше, а людина, де ліпше?
    так, пані мавко?

• Подобається Подобається x 2
  7. mavka

mavka Well-Known Member

Ностальгія (коли пробиває на одкровення..нащось..)

буває, що людина нічого не шукає, а ліпше саме її знаходить.
    а про переїзд в чужу країну можу тільки писати аналізуючи свій особистий досвід. цей вчинок трохи змінив і внутрішній мій світ, і зовнішній. не було б дечого надзвичайно-екстра-важливого в житті, коли б не ця авантура. :) .

8. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

:D :D :D оце точно!!!особливо коли треба сходити понужді:D

Додано через 2 хвилини
    і я після 3 років повернулася,але лише з тієї причини,бо не мала ЯК там залишитися.була би можливісь-вмить би виїхала,і до сих пір шукаю можливості знову перебратися до Австрії!

Додано через 4 хвилини
    а знаєте,що не тяжко за кордоном? коли хочеш,сів в машину -пару годин і ти у Львові,а от коли ти у Львові-до закордону так просто не виїдеш! хіба що в турцію та єгипет:padonak:

Додано через 10 хвилин
    тут погоджусь з п.Левендівкою,що різно буває! наші половинки розкидані по світу,і то файно,коли вони находяться. Кохання знає одну мову лише-мову кохання! моя сестричка замужем за автрійцем,мають синочка-вона настільки з ним щаслива!мабуть і не останню роль відіграю,що він в свої 28 зміг дати їй усе-і дім,і сина,і сад,може забезпечити себе і її і дитину(без допомоги і втручання батьків),і сам він цікавиться Україною,ходить у вишиванці,щоб їй подобалося,поважає ту країну,звідки вона родом-ну хіба ще щось потрібно???звичайно вона щаслива! і я знаю особисто багато дівчат,які з іноземцями-але не через матеріальну сторону( хоча її наявність-дуже великий плюс),але є дійсно купа таких,як ви кажете,які стоять в посольстві в черзі на виїзд до "коханого" лише через його money.але вони,знаєте,щасливі проте ніколи не будуть

• Подобається Подобається x 3
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ви мене не так зрозуміли. В нас з Вами насправді 100% однакові думки на цю тему. Я мала на увазі дівчат, які одружується з іноземцями виключно через матеріальну сторону, а не по коханню. Про них я і написала, що не розумію цього.. Ну матимуть вони своє житло-машину-яхту, валятимуться по соляріях.. І закінчу Вашими словами
    Зрештою, не кожен любить своє місто, Батьківщину.. Може жити там і не тужити.. Всі ми різні..

Це просто прекрасно!! :) Надзвичайно і неймовірно! Знайти свою половинку десь на другому кінці світу, або навіть в сусідній країні (моя історія є в темі "Як я знайшла свою любов!").. І якби не кохання, я б не переїхала до Польщі. Закордон того не вартує..
    (може якби в мене було кілька мільйончиків на рахунку, яхта і вілла в Маямі, я б по іншому думала.. :D )

Як і мій поляк :) Його друзі слухають укр. музику, а на вечірках підспівують Океану Ельзи :naci:

Мені потрібно жити у Львові.. Просто там мені краще. Все рідне..
    Живемо в Польщі, бо тут більше можливостей. Якби так було у Львові, ми б навіть не задумувались.. Пробували прожити у Львові, але то наразі тяжко..

П.С. Ой, щось я розписалась.. Просто хто як не ви мене зрозуміє?!

• Подобається Подобається x 9
  10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Я, може, старий... :cowboy:
    Не вбачаю "прекрасного" у транс-кордонному коханні: іноді (за троха років) виявляється, що культура обранця теж чужа, надто чужа, щоб комфортно жити разом...
    І що тоді..? :no:
    Ви готові знехтувати своїм українським походженням?

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А й справді.Вони ж навіть анкдотів наших не розуміють:)

12. levandivka

Чому? Перші роки - прекрасно розуміють...

13. Alias

А після?

14. levandivka

То вже як дасться...
    Різно буває. Хтось переживає ту кризу 3-х (5, 7, 10...) років. Хтось - ламається...
    І тоді залишається тільки ностальгія.

• Подобається Подобається x 1
  15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Прекрасно - знайти свою половинку на другому кінці світу, саме в той момент, у тому місці, за саме таких обставин..
    Залежно як жити і де жити. В мене от нема такого дискомфорту з чоловіком - ставлюсь до нього, як і до українця би ставилась. А те, що його культура є чужа, я не відчуваю (може тому, що він, на щастя, не араб..). Та і зрештою, українці між собою часто вжитись не можуть, до чого тут культура?
    Якщо когось не влаштовує культура, то це лише ознака того, що людина не влаштовує. Адже коли хочеш знайти "щось не так в ньому", то знайдеш. А якщо хочеш жити в любові, то зробиш все для сімейного затишку.
    От така я наївна :)
    Нє шоб кулаки за мене потримати.. Ех.. Ну нічо, я сама справлюсь ;).

• Подобається Подобається x 7
  16. levandivka

+1. Наївна. :)
    Хто сказав "нє"? :)

17. Alias

Ір, та поляки , вони ж майже українці:)Тому й проблем не може бути серйозних

18. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Во-во... Ну ще з русским/ою на біду, не приведи Господи, можна було б жити...
    Але я б ніколи не жив з тим самим нім. партнером, чи англійцем, французом білими чи кольоровими. Не уявляю, ментальність абсолютно різна, ні тобі анекдоти, ні тобі "Бріліантова рука" разом подивитися...

19. Alias

Ой важко буде! Якби Ви знали ЯК вони борщ варять...жах!Одне діло навчити, а інше - переучувати.

20. levandivka

ТАК вони не борщ, а щі (хоть нос полощі) варять... :)

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)