Носити камуфляж більш неможна!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем XInfinityX, 8 вер 2011.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я? Мені що у піжамі ходити?

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Мені хтось пояснить сакральну суть оцих слів:
    Бо щось мені моцку бракує це зрозуміти...

3. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Та у ОМОНу якийсь там синьо-сірий камуфляж (чи то наруга над самою ідеєю камуфляжу)...Навіщо натягувати камуфляж на міліцейських громил!? Вони що збираються ховатись від демонстрантів!?...Завжди мене вражав постсовок своїм ідіотизмом:sad:...

• Подобається Подобається x 2
  4. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Це якось десь записано? У військовому квитку, чи де? Чи мо... в воєнкоматі довідку тре... брати?

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Зате тепер можете у відповідній темі розповісти, що команда Януковича ще й реформу армії провела :)))

6. VasMT

Всяку хрєнь пишуть... А відповісти на суттєве питання нікому.
    Як висновок - мєнти теж не дуже бичать в цьому питанні. Тому - нех.й шастать. Точніше - нехай щастить...

7. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ну незбагненне формулювання для нас не депутатів, тому ніхто і не може відповісти. А я Вас цілком серйозно запитав, як це відображене у Ваших паперах: "Звільнений в запас з правом носіння військової форми..." Бо, в принципі, я теж звільнений в запас і теж в формі.

Останнє редагування: 12 вер 2011
  8. VasMT

:)))
    Ні, земляче... Звільнений у формі не теж саме, що і "звільнений з правом носіння...".
    Зараз ця фраза знівельована падінням авторитету армії, яке розпочалось ще дуже давно... Колись це формулювання являлось відзнакою. Як наприклад кінь, що належив отримувати полковник РККА при звільнені в запас, або кальоші, які дозволялось носити тільки офіцерам, що дослужились до полковника в армії Російської Імперії... ;)

• Подобається Подобається x 1
  9. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Ну не хочете відповідати, то і не треба. А от цікаво, як вдягнути форму військ НАТО, будуть штрафувати?
    А ще можна одягнутися камуфляжним Полковником Каддафі.

10. kutuz

kutuz Well-Known Member

Наприклад в мене є камуфляж військових Голандії і Польщі.Я їзджу в них на рибу,то тепер на озері,або по дорозі,в машині,як зупинять,то штраф можу заплатити я а не шофер,якого власне зупинятимуть,щоб здерти дітям на кунхфети.А ще в мене є наш камуфляж,я в ньму працюю,як приходиться, на будовах,то панове,нас можуть штрафувати кругом де попадемось?:dntknw::sad::ireful1:

11. VasMT

Здається, я відповів. Можливо Ви не почули...

Але якщо Вам потрібна розгорнута відповідь то будь-ласка:
    Витяг з Положення про проходження громадянами України військової служби.

Це прописується в наказі про звільнення в запас. Витяг з цього наказу а також відповідний запис знаходиться у особовій справі військовослужбовця. Крім того, після звільнення військовослужбовця в запас або у відставку, йому видається військовий квиток або військовий квиток офіцера запасу, де в 11-му розділі робиться відповідний запис. У разі носіння військової форми одягу, військововслужбовець запасу чи у відставці зобов"язаний мати при собі цей документ, та несе відповідальність за порушення правил носіння форми одягу.
    Тепер Ваша цікависть задоволена?
    Додаток. Військовослужбовці строкової служби звільняються з військової служби без права носіння військової форми одягу.

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:16 ----------

Ще раз задаю питання юристам, філологам, просто розумним людям або тим хто в курсі:
    Відкрийте сакральний зміст оцих казуїстичних обертів дипутатської мови.
    Як тільки ми взнаємо, що значать ці слова, ми зможемо робити висновки...

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Полностью поддерживаю.

---------- Додано в 06:11 ---------- Попередній допис був написаний в 06:08 ----------

Камуфляж ему поставлялся скорее всего из штатов, так что у нас его одежда сойдёт за прикид из модного бутика.

13. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Сенс цього закону простий як три копійки. Це привід затримувати та карати людей, тобто проводити масові репресії, при цьму начебто за адміністративні порушення. Якщо більш ретельно вивчити це питання, можна знайти багато законів, по якім можна псадити кого завгодно. Тобто, кого треба.

14. VasMT

Вважаєте що прихильники регіоналів не носять плямисту одежу? Тільки йулькасто-бджолясті? :)))

15. Spika

Spika Well-Known Member

:empathy:

16. kutuz

kutuz Well-Known Member

Сьогодні камуфляж,завтра джинси,потім мініюбки,а там і ........Мужики,а як ми без цього всього будем обходитись?По моєму вони загнули на зимно,так тріщини можуть бути:scratch_one-s_head::sad:

17. VasMT

В іншій послідоності. Спочатку забороняли мініспідниці ,потім джинси, тепер комки :)))
    А ще довге волосся, канаркові сорочки, мешти на грубій плятформі... Йой, що тільки не забороняла наша влада :)))

18. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Вважаємо, що по відношенню до них, наша непримиренна прокуратура буде дуже поблажливою, а "незалежний суд" м'яким;)...Вважаю, що закон спрямований насамперед проти таких націоналістичних організацій, як "Тризуб"...Врешті решт, кому яке діло як вдягається людина? У нас що, тепер держава дресс-код встановлюватиме?

19. Spika

Spika Well-Known Member

:) :girl_feminist:

---------- Додано в 00:58 ---------- Попередній допис був написаний в 00:51 ----------

Закон, которого еще и в помине нет, направлен против незаконного ношения военной формы. В том числе ношения военной формы иностранных государств. Про такое ..., как Тризуб там даже не упоминается.

Еще никого не били, а "избитые" уже стонут.

Вот и пусть одеваются как люди невоенные.

В отношении ношения военной формы и знаков различия уже давно установила.

• Подобається Подобається x 3
  20. kutuz

kutuz Well-Known Member

Я знав,що знайдеться хтось,що зрозуміє не правильно,або перекрутить мої слова,але ж не вио_О,ну нічого,тішить,що більшість зрозуміли мене правильно.;)

а де твій аватар? :)