Відповідь: нормальність людей... погано, що на них нема відповіді точніше всі відповіді сумнівні, імхо але: якщо я сумніваюся - я думаю я думаю, отже існую навіть трохи Декарта можна поправити, чи то він і про сумнів казав? вже ніц нема сил до думання, точно йду спати всім надобраніч!
Відповідь: нормальність людей... Надобраніч. Я тут кинула в ґуґл у пошук малюнків слово "зомбі" і почала за вас переживати. :D:D:D
Відповідь: нормальність людей... Напевно вона просто не вимірюється сантиметрами чи ампірами. Взагалі , здається, що ми щасливі, коли хоч щось в цьому світі можемо виміряти й якось оперувати тими мірками разом. кг морозива.. І всі в цілому світі будуть точно знати, скільки це. А все, що не стосується матеріального ... Степінь своєї ненормальності я можу визначити сама, бо пам"ятаю, як я функціоную в стані умовно-нормальному, коли з мене найбільша практична користь. Це як підводний човен, то він випливає на поверхню з прапорцем, то він опускається на дно.. а буває, навіть хочеться відкрити всі шлюзи й випустити повітря... Тоді спочатку нормальна людина робиться чудна, потім дивна, а потім й ненормальна, коли навіть шкоду собі може зробити... Буває, вона навіть це розуміє, але вже довела себе то такого стану, що зібратися з силами нема сил... Тоді вона відчуває, що ще трошки і вона зійде з розуму... Але напевно в кожного ці коливання відбуваються неоднаково.. хоч ми й усі тваринки з однаковими хімічними процесами . А є ще генії. Тут значно легше, бо вони всі умовно-ненормальні. Вчені мудрі - вони дослідили, що це дається взнаки різна степінь аутизму. І Нютон, і Ейнштейн, і Моцарт, і Мікелянджело, і купа інших відомих та славетних - всі мали ту чи іншу степінь аутизму. Вони були абсолютно безпорадні в миру, не могли подбати за себе, у них могли бути дивні жартики, дивна поведінка, дивні звички, все ненормальне, тобто. терпіти не можу слова "нормально"... :no:
Відповідь: нормальність людей... 10 заповідей —кодекс моралі! А ще нормальна людина має бути корисною хоча б для своєї сім’ї...бо не усі можуть бути світовими зірками як Н’ютон, Ейнштейн, Моцарт, Мікеланджело...
Відповідь: нормальність людей... Добре що на цьому форумі більшість не нормальна. Найкраща новина на сьогодні.
Відповідь: нормальність людей... директорка однієї фірми каже нашому бухгалтеру: а чому я маю платити в фонд соц. страх. від нещасних випадків? в мене на фірмі ні одного нещасного випадку за цей місяць не було. я не буду платити!!! це і подібне повторюється щомісячно при нарахуванні податків і зборів після того як їй неодноразово детально пояснили що і до чого cкажіть мені: вона нормальна? :no:
Відповідь: нормальність людей... Гелено, смішно ви виклали ситуацію. :D :D :D Та та директорка скупа і недалека. Бухгалтеру можна лише поспівчувати.