Відповідь: нормальність людей... блондинка ніби.... я шатенок усіх відтінків люблю, зеленооких..... точно ненормальний, рудих же чоловіки не люблять.....
Відповідь: нормальність людей... косички ладні.... Додано через 1 хвилину де негативізм? приревнували?
Відповідь: нормальність людей... дивно, я ніби написав, що ЧОЛОВІКИ рудих не люблять... і ваше трактування з точністю до навпаки: це нормально?...
Відповідь: нормальність людей... та норми вони ж різні є: медичні, юридичні, звичаєві, моральні, професійні, релігійні за якими оцінювати нормальність? за всіма? тоді всі ненормальні будуть, бо ніхто всім нормам відповідати не може одна і та ж людина за різними нормами отримає різну оцінку найпростіший приклад: вбивство заради пограбування за медичними і юридичними нормами вбивця людина нормальна (бо осудний) за моральними і релігійними - ненормальна якщо говорити суто про психічне здоров’я, то вже треба застосовувати інші критерії то до психіатрії. а що знає наука? що нічого не знає? психіка в кожного індивідуальна і занадто складна для вивчення а норми психічного здоров’я встановлюють люди то ж я думаю, що діагнози з огляду на це річ непевна
Відповідь: нормальність людей... нарешті за допомогою пані гелени ми добралися до суті питання.... я думаю так: нормальність вимірюється соціальністю індивідуума..... чим більше він антисоціальний -- тим більше ненормальний.....
Відповідь: нормальність людей... це звучить дуже правдоподібно ще би було добре знати, що ж суспільство від нас хоче? бо часто воно хоче одночасно протилежних вчинків п.с. людина з яскраво-зеленим волоссям антисоціальна? а більшість скаже, що то ненормальна людина :D :D :D
Відповідь: нормальність людей... яскраво-зелене -- протест..... чи ви не знали?.. рух панків, який виник з руху скінхедів, виник саме тому, що вони протестували..... ірокези ставили, щоб шокувати суспільно-зачесаних громадян.... але це позери-антисоціали..... кримінальна субкультура -- також антисоціальна..... є ще "тихі антисоціали"..... нормальність -- це все, що хоче більшість, тобто суспільство.... тому воно так жорстко, якщо не сказати жорстоко, карає всіх "білих ворон".... пс. чомусь пригадався фільм "опудало" -- приклад....
Відповідь: нормальність людей... И я ненормальный. И, похоже, уже ничего не изменить, слишком поздно воспитывать
Відповідь: нормальність людей... хотеть не вредно розірвешся на двоє, скажуть чому не на четверо та за різними нормами суспільство різного хоче і що з того? а ті норми часто суперечливі за нормами моралі - одне, за законом інше
Відповідь: нормальність людей... А если - общество - людоедское? ) Тогда, скорее, тот, кто не есть людей - будет нормальным, а общество - ненормальным. С таким критерием нормальности я не согласен.... )