НОРМАЛЬНА робота

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем YelloWS, 5 чер 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: НОРМАЛЬНА робота

А я навпаки люблю роботу з 9.00 до 17.00 (у нас тут так. :)) Відпрацювала свої години і спокійно можу решту часу сім'ї присвячувати. Субота-неділя моя. Якщо треба довше на роботі посидіти, то можна, але то займає все одно години протягом тижня, а не на вихідні. Крім того, мені подобається робота в офісі. Корисна для суспільства робота тут є зазвичай волонтерською. Це мені теж подобається часом робити.
    До речі, якраз робота офісі дає мені страхування на всю сім'ю. Тут це називається benefits. Дає також 2 тижні вихідних на перший рік, 3 - на другий.

2. Liliyah Romanova

Якщо робота нормальна і люди також, то на такі дурниці не буде часу.
    ІМХО, краще, якщо чоловік і жінка на різних роботах працюють. Тобто у різних фірмах та приміщеннях. Інша справа, якщо сімейний бізнес.
    У мене таке ще ні разу не траплялося. А роботи у мене дуже різні були. Побачимо, як буде на новій роботі. Але мене на роботі зазвичай саме моя робота цікавить. Мене постійно від якихось ідей розпирає. На такі дурниці, як чоловіки в офісі, у мене часу немає. :D У мене до них навпаки відраза. Особливо, коли вони їдять усіляку гидоту із мікрохвильової. :shutup:

3. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

кожна "нормальна" робота це така, на яку йдеш не як на каторгу, а як на відпочинок...
    а їдеш додому після неї із почуттям виконаного обов’язку...

4. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

може, достатньо вдома облаштувати каторгу? і тоді робота буде не просто відпочинок, а щоденне свято....

• Подобається Подобається x 1
  5. duncan

хочете поговорити про хатню каторгу?.. ;)

6. afterstep

колись на пиві ;) тут у когось нездорові асоціації ;)
    а може, просто в тебе є щирі шанувальники?

7. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Ну що Ви, Лілю, хіба чоловіки у офісі - то дурниці? Для мене - то справжня приємність :);):)

8. Черешенька

От не витримала б, якщо би на роботі одні жінки були. Мені тоді чогось не вистарчає, тверезої логіки і приправленого жарту, мабуть, водночас :)

• Подобається Подобається x 2
  9. afterstep

дійсно, з кого ще пореготати, і гарантія, що не образиться, а навпаки - залицятися почне ;)

10. Черешенька

Погоджуюся, тільки я би Вашу послідовність поміняла, спочатку залицяння, а потім вже розважання :).

11. afterstep

послідовність несуттєва - важливий результат: цукерки, квіти, кава, гарний настрій ;) Причому в чоловіків - теж ;)

12. Черешенька

Ще один цікавий результат - робіння канапок, накривання столів, приготування запашної кави для милих колег-чоловіків, слідкування за порядком і естетикою фірми! Жінкам це теж подобається, інколи :)

13. Liliyah Romanova

Тут ще й додому підкинуть, і на закупи підвезуть.
    Лиш не питайте, відки я то знаю. :D:D:D

14. Liliyah Romanova

О так, цього було ціла купа. Особливо викидання прогнилих продуктів із холодильника.
    Щодо дурниць, то я мала на увазі власне роман. Для мене робота - то робота, а не клуб знайомств чи розваг. Оце мала на увазі під дурницями. А так, що з чоловіками легко працювати, бо вони конкретно кажуть, що треба. Принаймні такий у мене досвід. Кобіти лиш розпитують за все. Правда, тут чоловіки теж розпитують, але принаймні не протягом робочого дня.

15. afterstep

в роману є власне один суттєвий недолік - він закінчується. Зі всіма фатальними для роботи наслідками ;) Роман - то емоції, потужніші за робочі ;) тому робота в будь-якому разі постраждає ;)

16. duncan

я навіть знаю цього "когось"....
    :D :D :D пише людина різні дурниці, ображає форумчан....

17. afterstep

тобі простіше - у тебе шанувальник один ;) в мене хвіст з 4-ох шанувальників ;) що, зціпивши зуби, як коти, мітять - "читав"....

18. duncan

можу порадити зробити підпис: “мої шанувальники: шанувальник номер один, шанувальник номер два, шанувальник номер три, шанувальник номер чотири...............................”...

19. Капітан

Капітан Well-Known Member

Поганий підпис :) Краще б звучало так: "МОЇ ШАНУВАЛЬНИЦІ" :D Хоча... Афтестеп... двох дівчат вже може забамбурити у список ;)

• Подобається Подобається x 3
  20. duncan

з допису афтерстепа незрозуміло було, чи це шанувальники, чи шанувальниці.... :)

а де твій аватар? :)