Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Мне нравится... Мне нравится, что вы больны не мной, Мне нравится, что я больна не вами, Что никогда тяжелый шар земной Не уплывет под нашими ногами. Мне нравится, что можно быть смешной - Распущенной - и не играть словами, И не краснеть удушливой волной, Слегка соприкоснувшись рукавами. Мне нравится еще, что вы при мне Спокойно обнимаете другую, Не прочите мне в адовом огне Гореть за то, что я не вас целую. Что имя нежное мое, мой нежный, не Упоминаете ни днем ни ночью - всуе... Что никогда в церковной тишине Не пропоют над нами: аллилуйя! Спасибо вам и сердцем и рукой За то, что вы меня - не зная сами! - Так любите: за мой ночной покой, За редкость встреч закатными часами, За наши не-гулянья под луной, За солнце, не у нас над головами, - За то, что вы больны - увы! - не мной, За то, что я больна - увы! - не вами. 1915 год http://www.playcast.ru/playcasts/view.php?card=338850&code=f80fe625ad627bb6e85bf424c13fee8ccbeb1ff8
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Гарні слова і пісню ту дуже люблю, надзвичайно душевна. В молоді роки Алла Борисівна вміла проймати душі!
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота А якої всі думки про службовий роман? Думаю, що й таке часто трапляється на норальних роботах і нема тому ради. Як реагувати? Чи варто на такі стосунки якось впливати? Я ще мушу сама обміркувати цю тему, бо якось однозначно не вирішилась.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота власне я теж щось задумався - якого року народження Алла Борисівна крім того, цей романс ніби в якомусь фільмі використовувався, і не належить до репертуару Пугачової?
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Якого року народження точно не знає, думаю, що їх вже за глибоку 60 стукнуло. А пісня до фільму "Іронія долі", всі сайндтреки було виконано тоді Пугачовою. Я колись, як перший раз про це почула, навіть повірити не могла.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Нормальні, я мала на увазі. Щось сьогодні помилок багато роблю, сама помітила, якась нульова концентрація - перепрошую (бачу треба вирубуватися на перерву)!
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Як на мене нормальна робота - це коли Тебе справедливо оцінюють за старання і коли кожного ранку ти встаєш і радієш, що працюєш на такій цікавій роботі і у такому класному колективі... (і за такі хороші гроші...:p )
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота якщо за хоббі платять - воно приїдається. Люди чомусь більше цінять те, що втратили, або те, на що добре потратилися; ІМХО
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота О, я придумала нову дефініцію: добра робота - це коли у тебе кожен день свято.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Класно.. Я доречі підробляв навіть так колись. На Львівських дискотеках, було весело, але на другий день ходиш сам не свій...