Відповідь: НОРМАЛЬНА робота така робота може й цікава - але далеко не суспільно-корисна Суспільнокорисна передбачає, що ви працюєте тоді, коли інші гуляють. Садочки закриті. Про вільний графік - і мови бути не може
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота А я хочу роботу, куди би щодня хотілося бігти і знати, що мої ідеї і проекти, які втілюю в життя, зроблять хоча б щось корисне, приємне і потрібне якщо не для цілого суспільства, то для певної його частини! І я би тішилася, коли б одного прекрасного дня могла почути "Дякую, Ви прожили недаремно, допомогли мені вирішити проблему, розрадили, ..."
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота А колектив - то дуже важливо, то як друга сім"я, адже за звичай у ньому ми проводимо величезну частину дня. Я мала невеличкий досвід роботи і скажу, що вдома мої рідні по-доброму обурювалися, що я до них повертатися не хочу. Компанія на роботі була така класна, незважаючи на вікові і інші різнобічності, що просто не хотілося розлучатися! То все і дотепер мої вірні друзі і чудові знайомі залишилися!
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота не лише величезну частину дня, а реально БІЛЬШЕ часу, ніж з власною сім'єю!!! власне тому колектив дуже важливий
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота правильно, часи тупого вісиджування за гроші давно минули, принаймі для людей з достатнім рівнем розвитку. Радує те, що у забезпеченні соцпакетом у нас відбувся значний прогрес. Ще би з податками навели лад, щоб припинити роздавання з/п в конвертах.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота на жаль далеко не всюди у одному проекті USAID відверто не було ЩО РОБИТИ працівникам... от шеф (громадянин США) вирішив ввести контроль за часом, сам сидів з 9.00 по 18.00, лазив по інету, але мусив висидіти до кінця. І нас всіх змушував... Коли нема роботи то залишається хіба за дисцпліною дивитися...
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота робота сидінням ніколи не закінчиться,і буде щораз зростати...так що тренуйте пяту точку, а не пятий елемент
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота я на цій 5 точці якраз встигла всі курсові і дипломну написати... принципі ця робота була ідеальною для того періоду життя Зараз вільний графік, працюю вдома, бо мала дитина - теж ідеальний варіант на сьогоді. Завтра я вже захочу йти на серйознішу роботу за межами дому...
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Бажаю успіху в починаннях)) Видно у вас там різних варіантів більше, ніж тут.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота ДДТ - Родина Юрий шевчук Боже, Сколько лет я иду, но не сделал и шаг, Сколько лет я ищу, то, что вечно со мной, Сколько лет я жую вместо хлеба, сырую любовь, Сколько жизней в висок мне плюет вороненым стволом, Долгожданная даль. Черные фары у соседних ворот, Лютики, наручники, порванный рот, Сколько раз покатившись моя голова, С переполненной плахи катилась туда, где... Родина, Еду я на родину, Пусть кричат уродина, А она нам нравится, хоть и не красавица, Сволочь и доверчива, А ну а к нам тра-ля-ля-ля-ля Эй, начальник. Боже, Скольке правды в речах государственных шлюх, Боже, Сколько веры в руках отставных палачей, И не дай им опять закатать рукава, И не дай им опять закатать рукава, Суетливых ночей. Черные фары у соседних ворот, Лютики, наручники, порванный рот, Сколько раз покатившись моя голова, С переполненной плахи катилась туда, где... Родина, Еду я на родину, Пусть кричат уродина, А она нам нравится, хоть и не красавица, Сволочь и доверчива, А ну а к нам тра-ля-ля-ля-ля Эй, начальник. Из под черных рубах вьется красный петух, Из под добрых царей льется в рты мармелад, Никогда этот мир не вмещал в себе двух, Был нам богом отец, ну а черт нам... Родина, Еду я на родину, Пусть кричат уродина, А она нам нравится, спящая красавица, Сволочь и доверчива, А ну а к нам тра-ля-ля-ля-ля Эй, начальник.
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Ну... Шреку, за що? я ж нікуди зі Львова не втікаю, а вперто шукаю тут перспективи для себе, народжую дітей, спілкуюся у форумі... а Ви так зразу ... фу які слова... Це про Львів?
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Я Iду Додому Я бачу навколо камiння i квiти, Мiста i вокзали, i сонце i снiг. Я буду чекати, я буду хотiти I бачити знову, i знову до них. iду додому, До тебе додому, I очi знайомi завжди добрi. Я iду додому, До тебе додому, Якi ж вони довгi Тi ночi і днi!
Відповідь: НОРМАЛЬНА робота Родина, Еду я на родину, Пусть кричат уродина, А она нам нравится, хоть и не красавица, Сволочь и доверчива