Відповідь: Nokia 2310 пс. вибачте, не стримався.... а як ви собі це уявляєте?.. якщо немає вап -- немає ні доступу до інтернету, і немає ммс... в такому телефоні навряд чи (навіть теоретично) може бути іч-порт чи блютуз, маловірогідно, що є можливість підконектити через дата-кабель... є радіо.... хоча пам"яті вбудованої -- мізер.... записати з радіо?.... але як, якщо пам"яті недостатньо для мп3?...
Відповідь: Nokia 2310 Оце лихо! Лишенько. Добре що хоч є Nokia tone- непогана мелодія. :cowboy: А крім того, що запропонував вам Борис, є ще таке: " 344- з мобіль-но-го-о-о " :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Є ще всякі 444, 355, 477.....
Відповідь: Nokia 2310 -- я можу налаштувати доступ до інтернету? у мене нокія шістнадцять два нулі, кольоровий такий телефон... -- так, якщо придбаєте інший телефон...
Відповідь: Що під кришкою твого мобільника? Підкажіть де можна скачати драйвера для кабеля DKE-2 для Нокіа 2310.:shy:
Відповідь: Nokia -сімейство два мужики. -маю нову Нокію -дай подзвонити -не дам -дай -не дам -дай -недам почалася бійка, а йшли інші мужики. втрутилися. розгорілася ще більша бійка. приїхав омон почали всіх підряд чесати.... Голос із-за кадру: Nokia connected people!