"Оригінальними" в даному випадку є телефони з цифрами 03 на позиції 7-8, адже такого місця виготовлення не існує Але то всьо жарт Стаття, що є основою даної теми стосується телефонів, виготовлених до 2003 року. З 1 січня 2003 року ІМЕІ не містить інформацію країни виготовлення - це так звані телефони з системою ВВ5.
Оригінальними вважаються телефони,які виготовлені саме тим виробником,який їх виготовляє. Абсолютно немає значення ,в якій краіні і на якому заводі цей виробник виготовив свій телефон.Жоден телефон на сьогодні не виготовляється повністю в якійсь одній країні. Щоб було більше зрозуміло, є телефони підробки - їх слід вважати неоригінальними. В Україні прийнято називати Оригінальними мобільні телефони,на яких розповсюджується гарантійне обслуговування на території нашої країни. Отже,мобільні телефони поділяються за ознаками оригінальності на : 1. Оригінальні,з гарантією офіціних сервісних центрів-виготовленні виробником для певної країни.Гарантійне обслуговування відповідно в межах країни.(Абсолютно немає значення де виготовили телефон) 2.Оригінальні,завезені з іншої країни.Гарантії нема,або ж їхати ремонтувати у країну ,звідки завезений телефон.(Абсолютно немає значення де виготовили телефон) 3.Неоригінальні - телефони,яких підробили під відомий бренд.Як правило,схожість тільки зовні.Програмне забезпечення і те що у середині важко підробити.(Абсолютно немає значення де виготовили телефон)
Може хтось порадити з реальними рейтингами, відгуками про мобільні телефони Маю проблему вибору між кількома моделями різних виробників, ніяк не виберу
Треба телефон, щоб дзвонити? Тоді Нокія! Для чогось іншого в тому числі - то вже треба знати, для чого...
Це не зовсім так... Маю власний прикрий досвід - два телефони цієї хваленої фірми не дожили навіть року через брак (за один вернули гроші, інший ремонтували в сервісному центрі). Дуже часто, користуючись такою рекламою, до України постачають ті телефони, які не зовсім відповідають вимогам до телефонів на заході. Хочу смартфон...
Можна моделі взнати? Перше. Варто брати моделі починаючи числами - 50... Друге. Смартфон - це гут. Лінгво можна загрузити.
я тільки за нокію,мала має GNUSMAS мама має,батько має,і є в кожного є проблема зі звязком-постійно губить мережу як тільки виїзджає за місто де до найближчої базової станції 10 км чи більше з такою проблемою в нокіях не стикався гей виробники GNUSMASів є привід задуматись і попрацювати над проблемою 6233 вже 6 рік рулить,тільки була заміна АКБ
А як з реальними рейтингами?? Шкода, що Siemens вже не випускає телефони, на мою думку були кращі за Nokia
Може такий? Як на мене - при найкращому рейтингу, якщо телефон не подобається - його варто не брати... Як на мене Nokia N6, або щось сучасніше - то саме це. Е52 теж клас, але то радше чоловічий...
Якраз таку модель (чи подібну), що належала моєму батьку, довелось в сервісі ремонтувати - замінювати динамік, і ще щось... Інший телефон був мого сина, теж з простіших, не дуже пам"ятаю, здається 2600 зремонтувати не змогли, вернули гроші... Отже мені пощастило: в мене один був працював 2 роки, і зараз продовжує працювати з новою батареєю в мами вже 5років. Інший (Siemens CX65) теж без ремонту працює в мене 6 років. Чоловіків перший телефон (йому напевно вже років 10) досі справно працює в його мами (міняли тільки батареї). Маю і Nokia5130, працює два роки, ніби не нарікаю...
У мене троха інший досвід: жоден з дешевих моделей Нокії (7-9 шт. ?) не "помер". Правда, придбані усі були у Сервісних Центрах... ЗІ: є ще тема "Мій телефон..."
Уточніть будь-ласка про Сервісні Центри? Я купляла ті телефони, про які нарікаю в спеціалізованих магазинах відомих мереж.
Уточнюю: купувалося у сервісних центрах мобільних операторів КС і СДМА У моделі з малюнку вище, купленої років 5 тому, вже ґума коавіатурна піднялася на 7 мм. А фунциклює досі. Данило користає зараз мадярську такого типу Вже й не помню, коли купувалося.